Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

iki gündür dinliyorum bazi arkadaslar söylemisti yumusama oluyor ilk basta diye bendede oldu sanirim kac günde yumusama geciyor ??

iki gündür dinliyorum bazi arkadaslar söylemisti yumusama oluyor ilk basta diye bendede oldu sanirim kac günde yumusama geciyor ??

2 gun kadar cnm sekıl almaya baslıyo cunku o yuzden cıvıyo hatta kuculuyo gıbı oluyo daha sonra sekıl alıyo ve normal halıne gelıyo ama yınede oyle sert degıl yumusak ama cıvık degıl dolgunlasıyo yanı

tesekkür ederim nezcim sen kacgündür dinliyosun ? Suan dolgunlastigina sahitsin resmen degilmi ?

6gun oldu canım yarın bır hafta olacak evet cnm dolgunlasma var dedıgım gıbı ust kısımda yaglanma gıbı daha once olmayan lıf lıf bıseyler gelıyo elıme cm olarak aynı ama dolgunlasmaya basladı yanı bundan emınım cnm zaten benımde ıstedıgım bu cunku 98 cm ust 78 cm alt tek ıhtıyacım olan dolmasıydı ıclerının sonucu gelısme oldukca paylasırım:KK34: Bırde hıc aksatmadan gun atlamadan her gun duzenlı6saat dınlıyorum cnm bu onemlı aksatmamak duzenlı sıkı tutarak dınlemek sonuc almak acısından:KK52:

Nezcim özel mesajını aldım fakat ben 100 mesajı geçmediğim için özel mesaj atamıyormuşum. Senin adına çok sevindim bitanem. Ben pek sadık kalamıyorum yani aksatıyorum :KK43: işten güçten... Aynı yanı fakat sanki biraz yumuşaklık geçiyor yavaş yavaş ele gelen yağlanma vs tarzı şeyler gene var... Senin uçlarında bi gelişme oldumu.. Hoş senin uçların nasıldı büyükmü küçükmü bilmiyorum ama... Benimkiler küçük onları da büyütmek istiyorum eğer büyüyorsa süper olur :)

Nezcim özel mesajını aldım fakat ben 100 mesajı geçmediğim için özel mesaj atamıyormuşum. Senin adına çok sevindim bitanem. Ben pek sadık kalamıyorum yani aksatıyorum :KK43: işten güçten... Aynı yanı fakat sanki biraz yumuşaklık geçiyor yavaş yavaş ele gelen yağlanma vs tarzı şeyler gene var... Senin uçlarında bi gelişme oldumu.. Hoş senin uçların nasıldı büyükmü küçükmü bilmiyorum ama... Benimkiler küçük onları da büyütmek istiyorum eğer büyüyorsa süper olur :)

yok cnm benım ucu normal ucunda bı farkda yok suan cıvıma gectı sekıl almaya basladı cnm ama hala yumusak yaglanıyo o yuzden yumusak sanırım sen soyledıkden sonra bende fark ettım lıf lıf yaglanma oldugunu ust kısımda cnm ben duzenlı dınlıyorum:KK76:dolgunlasma oldu baya benım gozle gorulur sekılde yarın bır hafta olacak cnm :KK66: yırmı gunun sonunda ne olcak cok merak edıyorum:KK53:

benim özellikle parfait'e bi sorum olacak:subliminal mesajları mantıklı buluyorum,inanmaya çok da hazırım ama şu gelio aklıma:bu durumda telkin hazırlamayı bilen herkes kendini mükemmelleştirebilir?! buna cevap bulamadıım için çok inanarak dinleyemiyorum telkinleri

kızlar benim 2 gün oldu henüz bi gelişme yok,erken mi sizinde böyle mi olmuştu.bana diger melodi etki etmedi bu da etmezse diye korkuyorum =(

kızlar benim 2 gün oldu henüz bi gelişme yok,erken mi sizinde böyle mi olmuştu.bana diger melodi etki etmedi bu da etmezse diye korkuyorum =(

cnm bekle bıraz daha dur ıkı gun olmus hem ne kadar dınlıyosun gunde oda onemlı ınanarak duzenlı aksatmadan dınle bır sure bır hafta olacak benım yarın etkılerı yenı yenı cıkıyo yanı devam et sen ınanarak dınle olumsuz dusunme:KK34:

cnm bekle bıraz daha dur ıkı gun olmus hem ne kadar dınlıyosun gunde oda onemlı ınanarak duzenlı aksatmadan dınle bır sure bır hafta olacak benım yarın etkılerı yenı yenı cıkıyo yanı devam et sen ınanarak dınle olumsuz dusunme:KK34:

çok inanıyorum canım inşallah olur,dün gece uyumadan açık bıraktım 8 saat falan çaldı,bugünde 6 saat dinledim sende ne güzel hepsi oldu :) inşallah bizede nasip olur :)

çok inanıyorum canım inşallah olur,dün gece uyumadan açık bıraktım 8 saat falan çaldı,bugünde 6 saat dinledim sende ne güzel hepsi oldu :) inşallah bizede nasip olur :)

olur cnm olur ınsallah evet bende ıse yarıyo yaptıgım seyler sende de olur cnm sen devam et duzenlı yap yeterkı aksatma:KK34:

straplez sütyen kullanıorum bu gögüs büyütme tekniklerine başladım başlayalı sütyenlerden aşırı rahatsız olmaya başladım kızlar noluo ya :KK70:

anladım cnm benımde atlet gerdırıyo esnek olmayanı gıyınce :KK52: buyuyolar ıste ne guzel senın ne alemde lala cnm kac gun oldu benım yarın bır hafta oluyo yaglanma basladımı sendede:KK34:

X