- 17 Nisan 2007
- 1.211
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki gündür dinliyorum bazi arkadaslar söylemisti yumusama oluyor ilk basta diye bendede oldu sanirim kac günde yumusama geciyor ??
tesekkür ederim nezcim sen kacgündür dinliyosun ? Suan dolgunlastigina sahitsin resmen degilmi ?
Nezcim özel mesajını aldım fakat ben 100 mesajı geçmediğim için özel mesaj atamıyormuşum. Senin adına çok sevindim bitanem. Ben pek sadık kalamıyorum yani aksatıyorum işten güçten... Aynı yanı fakat sanki biraz yumuşaklık geçiyor yavaş yavaş ele gelen yağlanma vs tarzı şeyler gene var... Senin uçlarında bi gelişme oldumu.. Hoş senin uçların nasıldı büyükmü küçükmü bilmiyorum ama... Benimkiler küçük onları da büyütmek istiyorum eğer büyüyorsa süper olur :)
kızlar benim 2 gün oldu henüz bi gelişme yok,erken mi sizinde böyle mi olmuştu.bana diger melodi etki etmedi bu da etmezse diye korkuyorum =(
cnm bekle bıraz daha dur ıkı gun olmus hem ne kadar dınlıyosun gunde oda onemlı ınanarak duzenlı aksatmadan dınle bır sure bır hafta olacak benım yarın etkılerı yenı yenı cıkıyo yanı devam et sen ınanarak dınle olumsuz dusunme
çok inanıyorum canım inşallah olur,dün gece uyumadan açık bıraktım 8 saat falan çaldı,bugünde 6 saat dinledim sende ne güzel hepsi oldu :) inşallah bizede nasip olur :)
straplez sütyen kullanıorum bu gögüs büyütme tekniklerine başladım başlayalı sütyenlerden aşırı rahatsız olmaya başladım kızlar noluo ya
nasıl yanı cnm rahatsız oluyorum derken
ya canım baya rahatsız oluom sanki beni özgür bırak der gibiler :d dolgunluk çok fazlalaştı maşallah
senin ne kadar oldu canım dinleyeli tam 6 saatmi dinliysun?
sabahtan akşama ful kulağımda nezimin kötü sesli mziği ve şu yeni slow telkin.
ya bugün zar zor dinledim ben aslında müzik çok hoş ama....
bana ayrıldıgım sevgilimi hatırlatıyo yaaaa