Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Benimde bu anlattıklarımın yanında göğüs bölgesinde genelde bir cıvıma ve yumuşama oldu. Sanırım önce alan belirlenip sonra dolacak :).. Neyse devam ozaman :KK66:

tabıkı devam tatlım 21 gun:KK76: evet ya cıvıma oldu cıdden nedense bılmıyorum cm olarak hala98 cnm yenı ölçtum gercı cm ıstemıyorum dolgunluk ıstıyorum ben yaa:KK43: ınsallah olacak cnm ben bıde tıbetın 5 hareketını de yapıyorum bır hafta olacak salı gunu :KK66: bır ay sonra kocaaaman olacak goguslerımız:KK52::KK52::KK52:

Aaa ben onu yapmıyorum nerde o tibetin hareketleri görmedim :KK43: Birde ona bakayım cnm.

Son düzenleme:
tam anlamıyla diil fakat dokunduğumda deri altında parça parça yağlanmalar hissediyorum. Ve göğüs uçlarıma doğru tam ortasına bastırdığımda ortası boş fakat kahverengi bölgenin etrafı parça parça yani küçük küçük dolu dolu parçalar hissediyorum bunlar yeni oluşan şeyler.. Sanırım yağlanma artıyor... En azından ben öyle düşünüyorum. Senin nasıl.

canım ne demek ıstedıgını dun gece yattıgımda anladım yatınca bellı oluyo ust kısıma bır dokundum elıme boyle lıf lıf bıseyler gelıyo daha once yoktu emınım yaglanma oluyo yanı kızlarrrr ıse yarıyo yaa cok sukur 5.gunum bugun vee dolgunluk gozle gorulur sekılde basladı hemde dıger buyumelere hıc benzemıyo ne sıslık ne bısey resmen yaglanma oluyo yumasak oldu gogusum bıde boyle daha once hıc olmamasdı boyle bır belırtı cıdden kızlar gunde 6 saat zahmetlı belkı ama degıyo bakalım ucuncu haftanın sonunda ne olacak parfaıt cnm coook tesekkurler :KK71: Sen daha once nerdeydın yaa bos yere masajdı caydı ugrasdık durduk bunca zaman valla :KK52:

Evet nezcim aynı lif lif parça parça bişiler. Tibetin hareketlerinide buldum canım teşekkür ederim.

evet nezcim aynı lif lif parça parça bişiler. Tibetin hareketlerinide buldum canım teşekkür ederim.

önemlı degıl cnm :KK34: Bu yontem hem rahat hemde saglıklı hemde kalıcı dıye dusunuyorum ben cnm cunku sısme olmuyo resmen yaglanma oluyo super yaa:KK9:

sağol cnm ya biyerde duymuştum bunları dinlemeyi bırakınca
vucut yinede algılamaya devam ediymuş etkisi geçmiymuş diye
bi arkadaş yazmıştı.....kafam karıştı

kızlar başka etki gören varmı?

başlicam ama korkuyrm ben!

neden korkuoysun cnm anlamadım ben :KK37: o kadar sey kullandık valla krem yag cay bı ton sey hemde hıc fayda etmedı oyle ıstedıgımız gıbı bu yontem hem ıse yarıyo hemde vucut kendı yapıyo yanı tıpkı ergenlıkde gogus buyumesı gıbı dısardan mudahale yok vucuda gıren hormon falan yok :KK76:

neden korkuoysun cnm anlamadım ben :KK37: o kadar sey kullandık valla krem yag cay bı ton sey hemde hıc fayda etmedı oyle ıstedıgımız gıbı bu yontem hem ıse yarıyo hemde vucut kendı yapıyo yanı tıpkı ergenlıkde gogus buyumesı gıbı dısardan mudahale yok vucuda gıren hormon falan yok :KK76:

haklısın belkide cnm ama dinlemeyi bırakınca nolcak faln..
bide yazmışşnız ya elime yag dokusu gibi bişeyler geliyo die acaba beze falan mı diye düşündüm
aslında biçok şey denedik bunuda denesek zararı olmaz umarım:)

Geçenlerde böyle bie konuya yer verilmişti forumumuzda,
Onuda indirmiştim ama melodi çileden çıkartıyordu beni :KK53:
Sonra dayanamadım daha fazla :KK59:
Göğüslerimde ağrı başlamıştı oysa :63:
Ama sizin yaptığınız gerçekten harika :KK69:
Kulaklarım bayram etsin :KK8:
Merak ediyorum dinleyipte ağrı hisseden var mı :KK52:

sağol cnm ya biyerde duymuştum bunları dinlemeyi bırakınca
vucut yinede algılamaya devam ediymuş etkisi geçmiymuş diye
bi arkadaş yazmıştı.....kafam karıştı

cnm bak dıkkat edersen telkın cumlelerı ıle cok alakalı bır durum bu..
kullandıgım cumleye dıkkat et..

boyun uzamaya devam edıyor ta kı sen durana kadar..

ideal boyuna kadar uzamaya devam edıyorsun..

bunlar genel cumleler degıl.. kısıtlama yapıyorum ozellıkle.. o yuzden korkmana gerek yok :KK34:

haklısın belkide cnm ama dinlemeyi bırakınca nolcak faln..
bide yazmışşnız ya elime yag dokusu gibi bişeyler geliyo die acaba beze falan mı diye düşündüm
aslında biçok şey denedik bunuda denesek zararı olmaz umarım:)
negatıf dusunme tatlım olumlu dusun evet zararı olan cok sey de denedık ayrıca oyle beze degıl lıf lıf boyle gogus ıcınde ust kısımda her ıkısınde de yaglanma olusuyo oyle beze falan degıl yanı ust kısımda boydan boya sıkınca dokununca elıme lıf lıf bıseyler gelıyo yaglanıyo yag dokusu olusuyo hem zaten kan dolasımını oyle bır hıssedıyorum kı anlatamam agrı hafıf oyle dayanılmaz da degıl karıncalanma kasınma oluyo boynumda agrı oluyo yanı buyuyo cnm evham yapma sakın hem de ne dıyo ıkıncı cumlede zıhnım goguslerımı ıstedıgım ölçüde buyutuyo demı:KK34: mesela benım 85 ıstedıgım

Geçenlerde böyle bie konuya yer verilmişti forumumuzda,
Onuda indirmiştim ama melodi çileden çıkartıyordu beni :KK53:
Sonra dayanamadım daha fazla :KK59:
Göğüslerimde ağrı başlamıştı oysa :63:
Ama sizin yaptığınız gerçekten harika :KK69:
Kulaklarım bayram etsin :KK8:
Merak ediyorum dinleyipte ağrı hisseden var mı :KK52:
hem agrı hem dolgunlasma yaglanma basladı cnm 5.gunumdeyım ceydaist arkadasımızda da aynı belırtıler var onunla hemen hemen aynı zamanlarda baslamısız gelısmeler guzel ve olumlu hem ayrıca dıger dınledıgımızle bunu karıstırmayın o farklı bu baska:KK34:
cnm bak dıkkat edersen telkın cumlelerı ıle cok alakalı bır durum bu..
kullandıgım cumleye dıkkat et..

boyun uzamaya devam edıyor ta kı sen durana kadar..

ideal boyuna kadar uzamaya devam edıyorsun..

bunlar genel cumleler degıl.. kısıtlama yapıyorum ozellıkle.. o yuzden korkmana gerek yok :KK34:
evet cnm bızım ıstegımıze dusuncemıze baglı sekılde devam edıyo buyume cumleler o yonde cunku

bu konuda gercekten de ıstedıgın sonucu alacagına ınanıyorum nezcım :):)
acayıp pozıtıfsın, evrene yaydıgın pozıtıf enerjın anı sekılde gerı doner sana bılıyorsun, tebrıkler cnm :21::21:

bu konuda gercekten de ıstedıgın sonucu alacagına ınanıyorum nezcım :):)
acayıp pozıtıfsın, evrene yaydıgın pozıtıf enerjın anı sekılde gerı doner sana bılıyorsun, tebrıkler cnm :21::21:

sagol tatlım tesekkur ederım ınanmak basarmanın yarısı oyle degılmı bıde ben bıseyı takarsam kafama olsun dıye elımden gelen herseyı yapmaya calısırım yanı cnm ınsallah bu kez olacak :KK9: bende ınanıyorum canım ıstedıgım sonucu alacagıma ınsallah:KK70:

X