Benimde bu anlattıklarımın yanında göğüs bölgesinde genelde bir cıvıma ve yumuşama oldu. Sanırım önce alan belirlenip sonra dolacak :).. Neyse devam ozaman
aaa ben onu yapmıyorum nerde o tibetin hareketleri görmedimbirde ona bakayım cnm.
tam anlamıyla diil fakat dokunduğumda deri altında parça parça yağlanmalar hissediyorum. Ve göğüs uçlarıma doğru tam ortasına bastırdığımda ortası boş fakat kahverengi bölgenin etrafı parça parça yani küçük küçük dolu dolu parçalar hissediyorum bunlar yeni oluşan şeyler.. Sanırım yağlanma artıyor... En azından ben öyle düşünüyorum. Senin nasıl.
evet nezcim aynı lif lif parça parça bişiler. Tibetin hareketlerinide buldum canım teşekkür ederim.
[ı]konu linkini alabilir miyim acaba? [/ı]:26:
kızlar başka etki gören varmı?
başlicam ama korkuyrm ben!
kızlar başka etki gören varmı?
başlicam ama korkuyrm ben!
neden korkuoysun cnm anlamadım beno kadar sey kullandık valla krem yag cay bı ton sey hemde hıc fayda etmedı oyle ıstedıgımız gıbı bu yontem hem ıse yarıyo hemde vucut kendı yapıyo yanı tıpkı ergenlıkde gogus buyumesı gıbı dısardan mudahale yok vucuda gıren hormon falan yok
sağol cnm ya biyerde duymuştum bunları dinlemeyi bırakınca
vucut yinede algılamaya devam ediymuş etkisi geçmiymuş diye
bi arkadaş yazmıştı.....kafam karıştı
negatıf dusunme tatlım olumlu dusun evet zararı olan cok sey de denedık ayrıca oyle beze degıl lıf lıf boyle gogus ıcınde ust kısımda her ıkısınde de yaglanma olusuyo oyle beze falan degıl yanı ust kısımda boydan boya sıkınca dokununca elıme lıf lıf bıseyler gelıyo yaglanıyo yag dokusu olusuyo hem zaten kan dolasımını oyle bır hıssedıyorum kı anlatamam agrı hafıf oyle dayanılmaz da degıl karıncalanma kasınma oluyo boynumda agrı oluyo yanı buyuyo cnm evham yapma sakın hem de ne dıyo ıkıncı cumlede zıhnım goguslerımı ıstedıgım ölçüde buyutuyo demıhaklısın belkide cnm ama dinlemeyi bırakınca nolcak faln..
bide yazmışşnız ya elime yag dokusu gibi bişeyler geliyo die acaba beze falan mı diye düşündüm
aslında biçok şey denedik bunuda denesek zararı olmaz umarım:)
hem agrı hem dolgunlasma yaglanma basladı cnm 5.gunumdeyım ceydaist arkadasımızda da aynı belırtıler var onunla hemen hemen aynı zamanlarda baslamısız gelısmeler guzel ve olumlu hem ayrıca dıger dınledıgımızle bunu karıstırmayın o farklı bu baskaGeçenlerde böyle bie konuya yer verilmişti forumumuzda,
Onuda indirmiştim ama melodi çileden çıkartıyordu beni
Sonra dayanamadım daha fazla
Göğüslerimde ağrı başlamıştı oysa
Ama sizin yaptığınız gerçekten harika
Kulaklarım bayram etsin
Merak ediyorum dinleyipte ağrı hisseden var mı
evet cnm bızım ıstegımıze dusuncemıze baglı sekılde devam edıyo buyume cumleler o yonde cunkucnm bak dıkkat edersen telkın cumlelerı ıle cok alakalı bır durum bu..
kullandıgım cumleye dıkkat et..
boyun uzamaya devam edıyor ta kı sen durana kadar..
ideal boyuna kadar uzamaya devam edıyorsun..
bunlar genel cumleler degıl.. kısıtlama yapıyorum ozellıkle.. o yuzden korkmana gerek yok
bu konuda gercekten de ıstedıgın sonucu alacagına ınanıyorum nezcım :):)
acayıp pozıtıfsın, evrene yaydıgın pozıtıf enerjın anı sekılde gerı doner sana bılıyorsun, tebrıkler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?