Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

giy tabi ohhhh! ya en kötüsü ne biliyo musun, evlennce ne olucak şimdi sevgilim bişi var desteklinin içinde sanıo ama evlenince gerçeği görücek :84::84:

aynen tatlım bende sevgilimin yanında hep destekli giyiyorum. ama ondan çok kendim için istiyorum bu göğüs konusu yüzünden kendime güvenimi çok kaybettim o güveni yeniden kazanmak istiyorum .

bigün arkadaşım öle bi dalga geçti ki; acayip rencide oldum. sırt üstü yatmıştım, askılı vardı üstümde, göğüslerim tabi iyice küçüldü. arkadaşım; bu ne yaa sende hiç göğüs yokmuş dedi :84::84: kendininkiler tabi inek gibi kocaman...

bu durum sanki bizim suçumuzmuş gibi dimi bak iyice gaza geliyorum valla dinlerken göğsüm daha çok ağrımaya başladı

aynen tatlım bende sevgilimin yanında hep destekli giyiyorum. ama ondan çok kendim için istiyorum bu göğüs konusu yüzünden kendime güvenimi çok kaybettim o güveni yeniden kazanmak istiyorum .

gerçekten insanın kendine güveni gidiyo. millet sere serpe gezerken biz saklıyoruz...

aynı şeyi benim en yakın arkadaşımda yapıyor kardelen :84::84::84:

2 yıldır bu konuya taktığımı bilmesine rağmen. ben ne zaman göğüslerim küçük silikonmu taktırsam acaba diye sorsam. beni teselli edeceğine. bana diyor ki benim ki dimdik taş gibi, sürekli sızlıyor acıyor, öyle sert ki bak dokun istersen diyor. zorla elimi alıp göğsüne dokundurtuyor. güleyimmi ağlayayım mı ne yapayım şaşırıyorum arkadaşımın yanında ve arkadaşım sütyensiz geziyor. gerçekten dimdik ve sert resimlerdeki gibi yusyuvarlak.

bunlar arkadaş değil ya insanın elinde değil bu, yani kilo olsa tamm yemezsin verirsin falan ama ya bunların büyüklüğü insanın elinde değil ki... ama bundan sonra bir yöntemini bulduk, o zmn sende elletirsin zorla

slm kızlar nasıl gdyr yazılanların hepsini okuyamadım ilerlemiş gtmş ben bgun pek dınleyemedım ama dun gece belırtıler vardı bugun 11. gününm 10 günüm kaldı inşallah hepimiz büyüteceğiz

slm kızlar nasıl gdyr yazılanların hepsini okuyamadım ilerlemiş gtmş ben bgun pek dınleyemedım ama dun gece belırtıler vardı bugun 11. gününm 10 günüm kaldı inşallah hepimiz büyüteceğiz

sen başlayalı olmuş baya ben 3 gündür dinliyorum henüz belirti yok çok ağrı yapıyomu gerçekten ?

merhaba canım bende yeni başladım inşallah büyütüyoruz hepberaber büyük göğüsler için elele

canım aynıyız benimde 10 veya 11. günüm senin durumlar nasıl bende biraz dolgunluk var ama reglimin zamanı geçti ondan mı bilmiyorum gecikti

breast dinliyoum

diğeri çok cızırtılı bunu hazırlayan arkadaşta breast'ı dinlememizi tavsiye etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…