giy tabi ohhhh! ya en kötüsü ne biliyo musun, evlennce ne olucakşimdi sevgilim bişi var desteklinin içinde sanıo ama evlenince gerçeği görücek :84::84:
bigün arkadaşım öle bi dalga geçti ki; acayip rencide oldum.sırt üstü yatmıştım, askılı vardı üstümde, göğüslerim tabi iyice küçüldü. arkadaşım; bu ne yaa sende hiç göğüs yokmuş dedi :84::84: kendininkiler tabi inek gibi kocaman...
aynen tatlım bende sevgilimin yanında hep destekli giyiyorum. ama ondan çok kendim için istiyorum bu göğüs konusu yüzünden kendime güvenimi çok kaybettim o güveni yeniden kazanmak istiyorum .
bigün arkadaşım öle bi dalga geçti ki; acayip rencide oldum.sırt üstü yatmıştım, askılı vardı üstümde, göğüslerim tabi iyice küçüldü. arkadaşım; bu ne yaa sende hiç göğüs yokmuş dedi :84::84: kendininkiler tabi inek gibi kocaman...
aynı şeyi benim en yakın arkadaşımda yapıyor kardelen :84::84::84:
2 yıldır bu konuya taktığımı bilmesine rağmen. ben ne zaman göğüslerim küçük silikonmu taktırsam acaba diye sorsam. beni teselli edeceğine. bana diyor ki benim ki dimdik taş gibi, sürekli sızlıyor acıyor, öyle sert ki bak dokun istersen diyor. zorla elimi alıp göğsüne dokundurtuyor. güleyimmi ağlayayım mı ne yapayım şaşırıyorum arkadaşımın yanındave arkadaşım sütyensiz geziyor. gerçekten dimdik ve sert resimlerdeki gibi yusyuvarlak.
kızlarrr breastımı dnliyosunzz yoksa breastenlargementringtone.mp3
bunumuu ???
bunumuu ???
hangisi daha etkili acaba yaa canmm breastı kaç gndr dnliyosn sen?
bunumuu ???
slm kızlar nasıl gdyr yazılanların hepsini okuyamadım ilerlemiş gtmşben bgun pek dınleyemedım ama dun gece belırtıler vardı bugun 11. gününm 10 günüm kaldı inşallah hepimiz büyüteceğiz
slm kızlar nasıl gdyr yazılanların hepsini okuyamadım ilerlemiş gtmşben bgun pek dınleyemedım ama dun gece belırtıler vardı bugun 11. gününm 10 günüm kaldı inşallah hepimiz büyüteceğiz