Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

sen başlayalı olmuş baya ben 3 gündür dinliyorum henüz belirti yok çok ağrı yapıyomu gerçekten ?

3 günde hemen belirti olmyr cnm bende de hemen baslamadı etkıler dun gece koltuk altımdan iğne batar gbi ağrı yaptı sırtım ve kollarımda agrıyor sende de olucak bu belirtiler zaman gectkce merak etme cnm:KK34:

3 günde hemen belirti olmyr cnm bende de hemen baslamadı etkıler dun gece koltuk altımdan iğne batar gbi ağrı yaptı sırtım ve kollarımda agrıyor sende de olucak bu belirtiler zaman gectkce merak etme cnm:KK34:

inşallah canım ağrı olmasına ilk defa sevinicem valla:86::86: zaten şuan için etki beklemiyorum erken bir hafta falan geçsin anca

canım aynıyız benimde 10 veya 11. günüm senin durumlar nasıl bende biraz dolgunluk var ama reglimin zamanı geçti ondan mı bilmiyorum gecikti

dün gece ağrılar vardı bugun bır sey yok daha pek dınleyemedım bugun ben de sarkıklıkda vardı göğüslerim dikleşti sanki şekillendi reglden önce bende de dolgunluk vardı regl olduktan snra indi biraz ama yıne olucak inşallah benımde reglm erken oldu 6 gun once oldum bende anlamdm telkınden dolayı mı dıye:KK69:

kızlar konuyu en baştan itibaren okuyamadım ama anladığım kadarıyla bu telkin işe yarıyor ve kullananlar gelişmelerden memmun ama dinlemeyi bırakanlarda sonuç nedir? yani bebek emzirirkende göğüsler büyüyor ama sonra geri küçülüyor ve malesef sarkıyorya bunu dinlemeyi bırakıncada öyle olması hiç iyi olmaz, iri ve sarkık bir göğüs küçük bir göğüsden çoook daha can sıkıcı olabiliyor...

kızlar konuyu en baştan itibaren okuyamadım ama anladığım kadarıyla bu telkin işe yarıyor ve kullananlar gelişmelerden memmun ama dinlemeyi bırakanlarda sonuç nedir? yani bebek emzirirkende göğüsler büyüyor ama sonra geri küçülüyor ve malesef sarkıyorya bunu dinlemeyi bırakıncada öyle olması hiç iyi olmaz, iri ve sarkık bir göğüs küçük bir göğüsden çoook daha can sıkıcı olabiliyor...

konuya istersen baştan biraz göz at. Bu öyle hormon ilacı gibi birşey değil, bırakınca yan etki yapsın. yani; etki etmiyor o kadar. Çünkü bu telkin senin düşüncelerini etkileyen birşey, bilinçaltına sinyaller gönderiyor sadece. ve sen sinyal göndermekten vazgeçersen bilinçaltın normal seyrine devam eder ve birşey olmaz o kadar... Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar... Kimseye yanlış bilgi vermek istemem...:KK37::KK37:

ay kızlar çok hoşsunuz başka şeylerle uğraşıyordum yakın takip edemedim ama yazılanları okudum şimdi, koptum yazdıklarınıza :KK9: bi de burda öyle bi ortam oluştu ki tuvalete gitsek anlatıcaz nerdeyse :KK1:
yalnız başkaları tarafından çok küçük olduğu söylenince üzülme muhabbeti beni de üzdü benzer şeyler çok az da olsa başıma geldi, biliyorum biz zaten o hissiyattayız bi de sen ne söylüyosun di mi :KK33:
ama düğünü yaklaşan da sevgilisi büyük zanneden de üzülmesin büyüyolar kiii :KK52: eveeett hepimizin büyüyooorrr :KK8: emelimize ulaşmamıza az kaldı kızlaaarrr gelsin seksi çamaşırlar bikiniler dekolteleeerrr :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66: zafer bizimmm :KK19:

konuya istersen baştan biraz göz at. Bu öyle hormon ilacı gibi birşey değil, bırakınca yan etki yapsın. yani; etki etmiyor o kadar. Çünkü bu telkin senin düşüncelerini etkileyen birşey, bilinçaltına sinyaller gönderiyor sadece. ve sen sinyal göndermekten vazgeçersen bilinçaltın normal seyrine devam eder ve birşey olmaz o kadar... Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar... Kimseye yanlış bilgi vermek istemem...:KK37::KK37:

yokk tamamen doğru dediklerin... bu telkin bilinçaltının şimdiye kadarki göğüslerin büyümesi durdu.. düşüncesini yeniden kodluyor, hayır durmadı, yediğin içtiğin ve vücudundaki herşey göğüslerinin büyümesine yarıyor şeklinde tekrar bilinç oluşuyor bilinçaltı emri alınca da üstüne düşeni yapıyoorr :KK34:

canım, mantığını az biraz anladım ama sonuçta bırakınca eski haline dönüyorsa mutlaka sarkma olacaktır diye düşündüm, kilo alıp verince de sarkıyor...
şimdi indirip dinledim, psikolojikmidir bilmem yarısında göğüslerim sızlamaya başladı şuan hala uçlarında elektriklenme gibi bir his garip bir sızı var, regl oluyorum belki de tesadüftür...

canım, mantığını az biraz anladım ama sonuçta bırakınca eski haline dönüyorsa mutlaka sarkma olacaktır diye düşündüm, kilo alıp verince de sarkıyor...
şimdi indirip dinledim, psikolojikmidir bilmem yarısında göğüslerim sızlamaya başladı şuan hala uçlarında elektriklenme gibi bir his garip bir sızı var, regl oluyorum belki de tesadüftür...

yok yok ilk dinlerken öyle oluyor, benim de olmuştu ben de tesadüf mü acaba dedim ama telkinden, işe yarıyor :21:

ayy bu ne peki sırtıma iğneler battı :KK53: böyle olan var mı yoksa konuyla alakasız bişey mi bu :KK52:
neeezzz nerdesin?? :KK1:

oluo oluo tuhaflıklar oluo merdiven inip çıkarken daha çok fark edeceksiniz bunu diyeyim sizee

haklısın nezciğim de gerçekten kulağımı tırmalıyor o müzik :KK36: Mesela ben parfaitin diğer telkinlerini de indirdim dinledim müziği merak edip onlar çok güzeller beğeniyorum onları onlardan birine yapsaydı keşke :26: Ama müziğe takılmıyorum artık dinliyorum ve dediğin gibi içeriği düşünüyorum işe yaradığını gözlemleyince takılmayı bıraktım :21:
dıgerlerını hıc dınlemedım ben yaa duruyo oyle telefonumda :KK9:fırsat bulamadım cunku aynen cnm muzık onemlı degıl ısımızı gorsun yeterkı:KK76:
ayy bu ne peki sırtıma iğneler battı :KK53: Böyle olan var mı yoksa konuyla alakasız bişey mi bu :KK52:
Neeezzz nerdesin?? :KK1:
oluyo cnm normal benımde omuzlarımda oldu sırtımda oldu bugun oyle bıde belımde agrı var yıne
nezcim sen artık dinlemyrsn dgl mı peki ağrılar devam ediyor mu sende
evet bende bugunde dunde agrılar devam ettı cnm hatta arttı eskısıne nazaran bıde kasıntılar arttı:KK1:

evet bende bugunde dunde agrılar devam ettı cnm hatta arttı eskısıne nazaran bıde kasıntılar arttı:KK1:[/QUOTE]

ne güzel cnm yha dinlemesen bile bttgnde etki gösteryr belki de tam anlamıyla şimdi büyüme olyrdr :KK1:

ne alakası var cnm eskı halıne donmesıyle burda sısırmıyo kı ergenlıkdekı gıbı dusun vucut kendı kendısıne buyume saglıyo olay bu :KK34:

ne güzel cnm yha dinlemesen bile bttgnde etki gösteryr belki de tam anlamıyla şimdi büyüme olyrdr :KK1:
aynen cnm bende oyle dusunuyorum cunku agrı bıle daha bı degısık sankı kasınmalar falan belırtıler oyle net belırgın oldu kı valla sımdıden sonra buyume beklıyorum ben asıl:KK8:

X