- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
evet bende gozle gorulur sekılde dolgunluk sekılde degısme oldu cnm bende ılk kez telkın dınledım hayatımda zaten celıskıde kalman normal ancak baslayıp belırtı sızı agrı dolgunluk gorunce ınancın artacakdır benım bıttı bıle cnm suan dınlenıyorum valla hala agrı sızı oluyo goguslerımde evet cıddı anlamda fark var cnm bende dolgunluk ben sutyen kullanmıyorum cnm o yuzden bılmıyorum olcu olarak ama dolgulu 80den tasmaya basladı onceden bosluk vardı baya sımdı ustten tasar gıbı olur ya oyle oluyo yanı tabıkı devam et 21 gunu tamamla
80 miiiiii benimki 80i birazcık doldursa yeter zaten. desteksiz 75e bile razıyım o derece
ama sana kesinlikle inanıyorum ve takdir ediyorum, öyle azimlisin ki takdire şayan!! inşallah bende aynı azim ve inançla gidicem, senin desteklerinle tabi bak 21günü tamamladım diye çekip gitme sakın senin tavsiyelerine ihtiyacmız var
80 miiiiii benimki 80i birazcık doldursa yeter zaten. desteksiz 75e bile razıyım o derece
ama sana kesinlikle inanıyorum ve takdir ediyorum, öyle azimlisin ki takdire şayan!! inşallah bende aynı azim ve inançla gidicem, senin desteklerinle tabi bak 21günü tamamladım diye çekip gitme sakın senin tavsiyelerine ihtiyacmız var