Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kardelencim ben 70 A yım düşün :84::84::84::84: ve o bile bol geliyor. :84::84::84:

bende aynıyım canım yalnız değiliz yani dolgusuz sütyen takamıyorum içinde tur atıyo göğsüm, o derece kötüyüm yani. büyücek ama umudum tam. 2buçuk sattir dinliyorum. teşkilatı kurdum, tlf attım, pc kaydettim olucak bu iş olucak

nezcim kaç beden büyüdü şimdiye dek

ben dinliyodum sonra telefonum bozulunca dinleyemedim yarım kaldı yani
ama önce nezin diğer dinlediğini dinlemek istiyorum 10 gün sonra bu telkini dinlicem tekrar bu sefer daha umutluyum olucak
inanmak başarmanın yarısıdır demişler, başarıcaz

ben artık benim belirtilere iyice inanmaya başladım, demin banyoya girdim, aynada göğüslerimin eğilirkenki görünüşüne baktım hani eğilince uzun zayıf bir görüntü alır ya, onun yerine yuvarlak bir görüntüsü var özellikle sol göğsümün, benim büyüme solda başladı, aman başlasın da birinde, çok sevinçliyim şu anda

napalım tatlım ya şöyle güzel dolgun memişlere hasretiz hepimiz
aynen cnm ama buda sabır ıstıyo ıste
evet bende gozle gorulur sekılde dolgunluk sekılde degısme oldu cnm bende ılk kez telkın dınledım hayatımda zaten celıskıde kalman normal ancak baslayıp belırtı sızı agrı dolgunluk gorunce ınancın artacakdır benım bıttı bıle cnm suan dınlenıyorum valla hala agrı sızı oluyo goguslerımde evet cıddı anlamda fark var cnm bende dolgunluk ben sutyen kullanmıyorum cnm o yuzden bılmıyorum olcu olarak ama dolgulu 80den tasmaya basladı onceden bosluk vardı baya sımdı ustten tasar gıbı olur ya oyle oluyo yanı tabıkı devam et 21 gunu tamamla
regl döneminde yapılmıyo mu şimdi bu??
hayır oyle bısey yok tatlım benım oyle denk geldı sadece Dınlenebılır yanı regl donemınde de
nezcim kaç beden büyüdü şimdiye dek
beden olarak daha buyume yoktur ama suan nasıl deyım yanı yarı beden buyumus olabılır belkıde dolgunluk gozle gorulur sekılde var sekıl olarak da degıstı baya
tebrıkler cnm devam et pes etmek yok Aynen bende bakıyorum cıplak gozle bazen cok daha bı farklı gelıyo seklı cıkıntı ıyıce olusdu alttan senın adına da cok sevındım

canım niye sıkıldın müzik mi bunalttı elde ediceğin güzel göğüsleri düşün sıkma canını hepimiz aynı durumdayız bir yolda ilerliyoruz:92:

ewtt canım yaa müziktenn sıkıldmmm offff hep aynı şeyi dnle dnlee kafayı yicemmm memşleri byütim derken

kızlaaaarrr cok sıkıldm artk hiç dnleyesm yok yardm ednnn

ayy sen benim gibisin, dinleyesin olmadığında az mola ver, sonra yine devam ett, parfait imdadımıza yetişip başka melodiye gömse şu telkini iyi olacak da o zamana kadar azmet bu bizim sınavımız olsun başarıyla geçeceğimiz

canım bak ölee süper olurdu bşkaa melodiye gömseydiiii :S ama naplmmm dnleeye calışcmm artk yaaaa :2:

Kızlar kasıntı eskıden gunde ıkı uc kez olurduhatta bazı gun hıc olmazdı sımdı on kez oluyo belkı bıde hemen gecmıyoda valla sokakda olsa kasıntı ne yapacam yaa Yenı bı muzık olsa onuda begenmezsınız kızlar lutfen takılmayın sız muzıgı degıl ıcerıgını dusunun dınlerken soyledıgı sozlerı aklınıza getırın olumlu dusunun guzel dusunun guzel olsun

canım yanlız değilsin bende öyleyim aynen yumurta kadar yaa

bazen insanlara söylüyorum küçük diye inanmıyolar ya.. hadi canım o kadar da küçük olamaz diyolar. evet bildiğin küçük işte avcumu anca dolduruyo. yeni büyümeye başlayan memişler gibi erik kadar... :26:

Tibet ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa duydummmmmmmm

parmakların kapalıyken mı dolduruyo avcunu acıkken mı cnm

ben hep boyner, marks spencer gibi yerlerden alıyorum iç çamaşırlarını

geçen hafta düğün çeyiz alışverişine çıktık. normal iççamaşırcılarda 70 beden yok hep 75 ten başlıyor.

ve bir mağazada sinir oldum. 70 beden diye sütyen var mı yok diye bir de bana iddia ettiler. nasıl yok ben yıllardır kullanıyorum yalan mı söylüyorum dedim gerçekten gıcık oldum, sinirlendim ve üzüldüm de :84::84::84::84:

cnm benmkilerdee yaygnn genşş yaniii toplu olsa blki büyük olrrr yaaa yaygn yaygnn öleee o yüzdende bşluk vrr aradaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…