sen başlayalı olmuş baya ben 3 gündür dinliyorum henüz belirti yok çok ağrı yapıyomu gerçekten ?
3 günde hemen belirti olmyr cnm bende de hemen baslamadı etkıler dun gece koltuk altımdan iğne batar gbi ağrı yaptı sırtım ve kollarımda agrıyor sende de olucak bu belirtiler zaman gectkce merak etme cnm
canım aynıyız benimde 10 veya 11. günüm senin durumlar nasıl bende biraz dolgunluk var ama reglimin zamanı geçti ondan mı bilmiyorum gecikti
kızlar konuyu en baştan itibaren okuyamadım ama anladığım kadarıyla bu telkin işe yarıyor ve kullananlar gelişmelerden memmun ama dinlemeyi bırakanlarda sonuç nedir? yani bebek emzirirkende göğüsler büyüyor ama sonra geri küçülüyor ve malesef sarkıyorya bunu dinlemeyi bırakıncada öyle olması hiç iyi olmaz, iri ve sarkık bir göğüs küçük bir göğüsden çoook daha can sıkıcı olabiliyor...
konuya istersen baştan biraz göz at. Bu öyle hormon ilacı gibi birşey değil, bırakınca yan etki yapsın. yani; etki etmiyor o kadar. Çünkü bu telkin senin düşüncelerini etkileyen birşey, bilinçaltına sinyaller gönderiyor sadece. ve sen sinyal göndermekten vazgeçersen bilinçaltın normal seyrine devam eder ve birşey olmaz o kadar... Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar... Kimseye yanlış bilgi vermek istemem...
konuya istersen baştan biraz göz at. Bu öyle hormon ilacı gibi birşey değil, bırakınca yan etki yapsın. yani; etki etmiyor o kadar. Çünkü bu telkin senin düşüncelerini etkileyen birşey, bilinçaltına sinyaller gönderiyor sadece. ve sen sinyal göndermekten vazgeçersen bilinçaltın normal seyrine devam eder ve birşey olmaz o kadar... Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar... Kimseye yanlış bilgi vermek istemem...
canım, mantığını az biraz anladım ama sonuçta bırakınca eski haline dönüyorsa mutlaka sarkma olacaktır diye düşündüm, kilo alıp verince de sarkıyor...
şimdi indirip dinledim, psikolojikmidir bilmem yarısında göğüslerim sızlamaya başladı şuan hala uçlarında elektriklenme gibi bir his garip bir sızı var, regl oluyorum belki de tesadüftür...
ayy bu ne peki sırtıma iğneler battıböyle olan var mı yoksa konuyla alakasız bişey mi bu
neeezzz nerdesin??
dıgerlerını hıc dınlemedım ben yaa duruyo oyle telefonumdahaklısın nezciğim de gerçekten kulağımı tırmalıyor o müzikMesela ben parfaitin diğer telkinlerini de indirdim dinledim müziği merak edip onlar çok güzeller beğeniyorum onları onlardan birine yapsaydı keşke :26: Ama müziğe takılmıyorum artık dinliyorum ve dediğin gibi içeriği düşünüyorum işe yaradığını gözlemleyince takılmayı bıraktım
oluyo cnm normal benımde omuzlarımda oldu sırtımda oldu bugun oyle bıde belımde agrı var yıneayy bu ne peki sırtıma iğneler battıBöyle olan var mı yoksa konuyla alakasız bişey mi bu
Neeezzz nerdesin??
evet bende bugunde dunde agrılar devam ettı cnm hatta arttı eskısıne nazaran bıde kasıntılar arttınezcim sen artık dinlemyrsn dgl mı peki ağrılar devam ediyor mu sende
canım, mantığını az biraz anladım ama sonuçta bırakınca eski haline dönüyorsa mutlaka sarkma olacaktır diye düşündüm, kilo alıp verince de sarkıyor...
şimdi indirip dinledim, psikolojikmidir bilmem yarısında göğüslerim sızlamaya başladı şuan hala uçlarında elektriklenme gibi bir his garip bir sızı var, regl oluyorum belki de tesadüftür...
evet bende bugunde dunde agrılar devam ettı cnm hatta arttı eskısıne nazaran bıde kasıntılar arttı
aynen cnm bende oyle dusunuyorum cunku agrı bıle daha bı degısık sankı kasınmalar falan belırtıler oyle net belırgın oldu kı valla sımdıden sonra buyume beklıyorum ben asılne güzel cnm yha dinlemesen bile bttgnde etki gösteryr belki de tam anlamıyla şimdi büyüme olyrdr