- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
ben hep boyner, marks spencer gibi yerlerden alıyorum iç çamaşırlarını
geçen hafta düğün çeyiz alışverişine çıktık. normal iççamaşırcılarda 70 beden yok hep 75 ten başlıyor.
ve bir mağazada sinir oldum. 70 beden diye sütyen var mı yok diye bir de bana iddia ettiler. nasıl yok ben yıllardır kullanıyorum yalan mı söylüyorum dedimgerçekten gıcık oldum, sinirlendim ve üzüldüm de :84::84::84::84:
bazen insanlara söylüyorum küçük diye inanmıyolar ya..hadi canım o kadar da küçük olamaz diyolar. evet bildiğin küçük işte avcumu anca dolduruyo. yeni büyümeye başlayan memişler gibi erik kadar... :26:
aynen cnm ama buda sabır ıstıyo ıste
evet bende gozle gorulur sekılde dolgunluk sekılde degısme oldu cnm bende ılk kez telkın dınledım hayatımda zaten celıskıde kalman normal ancak baslayıp belırtı sızı agrı dolgunluk gorunce ınancın artacakdır benım bıttı bıle cnm suan dınlenıyorum valla hala agrı sızı oluyo goguslerımde evet cıddı anlamda fark var cnm bende dolgunluk ben sutyen kullanmıyorum cnm o yuzden bılmıyorum olcu olarak ama dolgulu 80den tasmaya basladı onceden bosluk vardı baya sımdı ustten tasar gıbı olur ya oyle oluyo yanı tabıkı devam et 21 gunu tamamla
80 miiiiii benimki 80i birazcık doldursa yeter zaten. desteksiz 75e bile razıyım o derece
ama sana kesinlikle inanıyorum ve takdir ediyorum, öyle azimlisin ki takdire şayan!! inşallah bende aynı azim ve inançla gidicem, senin desteklerinle tabi bak 21günü tamamladım diye çekip gitme sakın senin tavsiyelerine ihtiyacmız var
BENIMDE YENI YENI DOLGUSUZ 75I DOLDURUR BELKI AMA DENEMEM LAZIM BILMIYORUM AVCUMDAN TASIYO BIRAZ PARMAKLARIM KAPALIYKEN ACIKKEN DE TAM DOLUYO AVCUM INSALLAH CNM HEPIMIZIN KI ISTEDIGI BOYUTA ULASACAK80 miiiiiibenimki 80i birazcık doldursa yeter zaten. desteksiz 75e bile razıyım o derece
ama sana kesinlikle inanıyorum ve takdir ediyorum, öyle azimlisin ki takdire şayan!! inşallah bende aynı azim ve inançla gidicem, senin desteklerinle tabibak 21günü tamamladım diye çekip gitme sakın senin tavsiyelerine ihtiyacmız var
kızlar sdyenle dnlesek sorn olrmuu üüşeniyorm tak çıkar yaaa :2::2:
aynen canım bazen senin yok zaten demiyolar mı off çok üzülüyorum. napabilirim allah böyle yaratmış çok şükür elim ayağım sağlam sağlıklıyım bazen yaradanın gücüne gider mi diyorum ama sonuçta doğal birşeyler deniyoruz bende artık güzel göğüslerimle istediğim kıyafetleri giyebilmek istiyorum çok şeymi dışarıya desteksiz sütyen giymeden hayatta çıkamıyorum yazın kışın hep onlar var şöyle desteksizde doldurabilmek çıkardığımda varolduklarını bilebilmek istiyorum o yüzden de bütüymeye kararlıyım hepimiz aynı durumdayız canlarım birbirimize destek olduktan olumlu düşündükten sonra herşeyin üstesinden geliriz
canım ben kopçasını çözüyorum bollaşıyo üşeniyosan sende öyle yap
evet yaa bazen aa senin hiç yokmuş diyolar allah allaaa sanki beni mememe göre mi yargılicaksın arkadaşım sanane mememin boyutundanbana yetiyo diyorum ama yalan tabi bide bikini derdi var tabi, onları bile çift süngerli alıyorum, ıslanınca biraz foyam çıkıo meydana ama olsun şimdi bu yaz ben şöle büyütüp sere serpe bi bikini giyim de siz görün
idolümsün nezzzzz!!!! senin izinde ilerliyorum
bende nefret ediyorum bu bakıpda ayy ne kadar küçük memelerin,hiç yokkk...size ne?helede benim dolgulu sütyen takıp büyük olduğunu düşündüğüm zamanlarda demiyorlar mı ayar oluyorum
aynen tatlım bi büyüsün böyle söyleyenlere inat giyicem yanlarında yakası bağrı açık şeyleri sürcem sefasını memişlerin onlarda naptın nasıl oldu dicekler söylemicem işte banane banane
giy tabi ohhhh! ya en kötüsü ne biliyo musun, evlennce ne olucakşimdi sevgilim bişi var desteklinin içinde sanıo ama evlenince gerçeği görücek :84::84:
Kızlar kasıntı eskıden gunde ıkı uc kez olurduhatta bazı gun hıc olmazdı sımdı on kez oluyo belkı bıde hemen gecmıyoda valla sokakda olsa kasıntı ne yapacam yaaYenı bı muzık olsa onuda begenmezsınız kızlar lutfen takılmayın sız muzıgı degıl ıcerıgını dusunun dınlerken soyledıgı sozlerı aklınıza getırın olumlu dusunun guzel dusunun guzel olsun