Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet bende gozle gorulur sekılde dolgunluk sekılde degısme oldu cnm bende ılk kez telkın dınledım hayatımda zaten celıskıde kalman normal ancak baslayıp belırtı sızı agrı dolgunluk gorunce ınancın artacakdır benım bıttı bıle cnm suan dınlenıyorum valla hala agrı sızı oluyo goguslerımde evet cıddı anlamda fark var cnm bende dolgunluk ben sutyen kullanmıyorum cnm o yuzden bılmıyorum olcu olarak ama dolgulu 80den tasmaya basladı onceden bosluk vardı baya sımdı ustten tasar gıbı olur ya oyle oluyo yanı tabıkı devam et 21 gunu tamamla

80 miiiiii benimki 80i birazcık doldursa yeter zaten. desteksiz 75e bile razıyım o derece

ama sana kesinlikle inanıyorum ve takdir ediyorum, öyle azimlisin ki takdire şayan!! inşallah bende aynı azim ve inançla gidicem, senin desteklerinle tabi bak 21günü tamamladım diye çekip gitme sakın senin tavsiyelerine ihtiyacmız var

benimde göğüslerim çok küçük 70 beden,avuçlarım yarı kapalı kaplıyor ama telkinle beraber değişmeye başladı içten hareketleniyor ve yayılmaya başlıyor.önce enine sonra ileriye doğru büyücekler :)

takma canım sen onları, küçük göğsü olan gerçekten anlamıyor. ya insanları görüyorum giyiniyo şöyle dolgun dolgun göğüsleri var, nasıl özeniyorum anlatamam :84::84: allahtan şu destekli iç çamaşırları varda bizde buluyoruz, yoksa çocuk gibi bomboş gezicektik ortada

aynen canım bazen senin yok zaten demiyolar mı off çok üzülüyorum. napabilirim allah böyle yaratmış çok şükür elim ayağım sağlam sağlıklıyım bazen yaradanın gücüne gider mi diyorum ama sonuçta doğal birşeyler deniyoruz bende artık güzel göğüslerimle istediğim kıyafetleri giyebilmek istiyorum çok şeymi dışarıya desteksiz sütyen giymeden hayatta çıkamıyorum yazın kışın hep onlar var şöyle desteksizde doldurabilmek çıkardığımda varolduklarını bilebilmek istiyorum o yüzden de bütüymeye kararlıyım hepimiz aynı durumdayız canlarım birbirimize destek olduktan olumlu düşündükten sonra herşeyin üstesinden geliriz

80 miiiiii benimki 80i birazcık doldursa yeter zaten. desteksiz 75e bile razıyım o derece

ama sana kesinlikle inanıyorum ve takdir ediyorum, öyle azimlisin ki takdire şayan!! inşallah bende aynı azim ve inançla gidicem, senin desteklerinle tabi bak 21günü tamamladım diye çekip gitme sakın senin tavsiyelerine ihtiyacmız var [/QUOTE]
BENIMDE YENI YENI DOLGUSUZ 75I DOLDURUR BELKI AMA DENEMEM LAZIM BILMIYORUM AVCUMDAN TASIYO BIRAZ PARMAKLARIM KAPALIYKEN ACIKKEN DE TAM DOLUYO AVCUM INSALLAH CNM HEPIMIZIN KI ISTEDIGI BOYUTA ULASACAK BENIM GUNUM BITTI KIZLAR HADI BANA EYVALLAH YOK CNM BURDAYIM YAZIYORUM CNM MERAK ETME

BENIMDE YENI YENI DOLGUSUZ 75I DOLDURUR BELKI AMA DENEMEM LAZIM BILMIYORUM AVCUMDAN TASIYO BIRAZ PARMAKLARIM KAPALIYKEN ACIKKEN DE TAM DOLUYO AVCUM INSALLAH CNM HEPIMIZIN KI ISTEDIGI BOYUTA ULASACAK BENIM GUNUM BITTI KIZLAR HADI BANA EYVALLAH YOK CNM BURDAYIM YAZIYORUM CNM MERAK ETME[/QUOTE]

idolümsün nezzzzz!!!! senin izinde ilerliyorum

idolümsün nezzzzz!!!! senin izinde ilerliyorum [/QUOTE]
SABIRLI OLURSAN BUYUR SENINDE CNM BENIM CEVIZDEN YARIM GREYFURTA TERFI ETTI VALLA AMA EN ETKILISI BU TELKINMIS VALLA

evet yaa bazen aa senin hiç yokmuş diyolar allah allaaa sanki beni mememe göre mi yargılicaksın arkadaşım sanane mememin boyutundan bana yetiyo diyorum ama yalan tabi bide bikini derdi var tabi, onları bile çift süngerli alıyorum, ıslanınca biraz foyam çıkıo meydana ama olsun şimdi bu yaz ben şöle büyütüp sere serpe bi bikini giyim de siz görün

aynen tatlım bi büyüsün böyle söyleyenlere inat giyicem yanlarında yakası bağrı açık şeyleri sürcem sefasını memişlerin onlarda naptın nasıl oldu dicekler söylemicem işte banane banane

idolümsün nezzzzz!!!! senin izinde ilerliyorum
SABIRLI OLURSAN BUYUR SENINDE CNM BENIM CEVIZDEN YARIM GREYFURTA TERFI ETTI VALLA AMA EN ETKILISI BU TELKINMIS VALLA[/QUOTE]

greyfurt da neymiş şeftaliye razıyım ben biraz hormonu fazla kaçmış şeftali de hiç fena olmaz hani

bende nefret ediyorum bu bakıpda ayy ne kadar küçük memelerin,hiç yokkk...size ne?helede benim dolgulu sütyen takıp büyük olduğunu düşündüğüm zamanlarda demiyorlar mı ayar oluyorum

y benmde kuzenmm diyoo onnkiler kocaman yaaa benmkilere bakıyo şöleee bii sdyen vrken tbii bune be diyooo küçück diyooo :S

bende nefret ediyorum bu bakıpda ayy ne kadar küçük memelerin,hiç yokkk...size ne?helede benim dolgulu sütyen takıp büyük olduğunu düşündüğüm zamanlarda demiyorlar mı ayar oluyorum

aynen canım ya olana konuşmak kolay. onlar öyle söylediklerinde bizim hissettiklerimizi hiç düşünmüyorlar. çok üzülüyorum.

aynen tatlım bi büyüsün böyle söyleyenlere inat giyicem yanlarında yakası bağrı açık şeyleri sürcem sefasını memişlerin onlarda naptın nasıl oldu dicekler söylemicem işte banane banane

giy tabi ohhhh! ya en kötüsü ne biliyo musun, evlennce ne olucak şimdi sevgilim bişi var desteklinin içinde sanıo ama evlenince gerçeği görücek :84::84:

haklısın nezciğim de gerçekten kulağımı tırmalıyor o müzik mesela ben parfaitin diğer telkinlerini de indirdim dinledim müziği merak edip onlar çok güzeller beğeniyorum onları onlardan birine yapsaydı keşke :26: ama müziğe takılmıyorum artık dinliyorum ve dediğin gibi içeriği düşünüyorum işe yaradığını gözlemleyince takılmayı bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…