aynen cnm bende oyle dusunuyorum cunku agrı bıle daha bı degısık sankı kasınmalar falan belırtıler oyle net belırgın oldu kı valla sımdıden sonra buyume beklıyorum ben asıl
ölçmedım cnm yarın olcup yazacampeki canım kaç günde kaç cm büyüme var?
burdaki dosyadan başka telkin dosyasıdamı var benmi yanlış anladım ?
o kadar sabrettin şimdi güzel güzel meyvelerini topluyorsunDarısı bizim memişlere
Bugun yıne omuzum kollarım belım agrıyoBoyle agrılarla yasamaya alısacaz bı sure sanırım kızlar tek sevındıren goguslerımdekı agrı Ozellıkle sagda yıne agrılar arttı ve tabı kan dolasımını da hıssedıyorum cok merak edıyorum kızlar su kan dolasımı gıbı olan seyı hısseden yokmu:26:
ayy deli olcam bende hissediyorum hiç inanmazdım ama başladğm an hemen başladı acaba psikolojk mi dedm ama herkes aynı şeyi yaşiıyor sanırım bugün başladm bu arada =)) kaç saat dinlememz gerekiyor ben bugün 3saat fln dinlemişimdir sanrm
okudum zaten onlarıvalla cnm herkesde etkı etmeye basladı benımde ılk dınledıgım gunlerde hemen etkılerı baslamısdı pıskolojık degıl yanı 6 8 saat arası dınlemen gerek cnm 21gun boyunca bıde ıcerıgınde gecen sozler ılk sayfada mevcut bakmak ıstersen tavsıye ederım ne dınledıgını bılmen adına yanı
okudum zaten onlarıAma 6 saat dinlemek işime gelmedi sanırım bi umut bi daha soraym dedim Yavaş yavaş artırırım etkisini görsem ahh neler denemedk ya benimkiler gerçekten küçük 70 bile değil çok üzülüyorum inşallah olur bu sefer
Dıger tum agrıları anladım da ıste kolda omuzda gogusde boyunda koltuk altında sırtda falan bu bel agrısı ne alaka kızlar yaa onu anlamıyorum bı tek ben:44:
canım bende de sadece ara ara göğüslerimde ağrı oluyor. Bence seninki gelişimden kaynaklı. Sonuçta göğüs koltukaltından boyun taraflarından büyür diyorlar. Belki masaj yapıyorsan kolların ondan ağrıyodur. Telkinden başka birşey yapıyormusun canım?
yok cnm yapmıyorum masaj dokunmuyom bıle valla nerdeyse sadece telkın dınlıyorum yok benım anlamadıgım bel agrısı cnm yoksa dıger belırtılerı anlıyorum mantıklıda gelıyo dıger arkadaslarda da oluyo zaten hepsı ancak bel agrısını anlamadım bı kac kısıde daha olmusdu sanırım ılk gunlerde olmusdu bı telkının o zaman tıbetın hareketlerını yaptıgım ıcın ondandır demısdım ama sımdı yıne basladı anlam veremedım
banada telkınden gıbı gelıyo neyse artık her guzel seyde bı zahmet vardır ne yapalım katlanacaz agrılaracanım belkide gün içinde yaptığın bir harekettendir olabilir. Ama bana telkinden gibi geliyo gelişimin bir süreci belki de. Senin 21 günün bitti çünkü. Burdaki herkesin idolüsün
çok sevindim canım senin adına inş. bizde böyle gelişmeler görürüz de paylaşırız herkesle. darısı bizim başımıza.banada telkınden gıbı gelıyo neyse artık her guzel seyde bı zahmet vardır ne yapalım katlanacaz agrılaraSagol cnm bende sızlerden enerjı alıyorum zaten bıran once hepınızın 21 gunu bıtsın ıstıyorum yaaaa keske aynı gun baslasaydık hepımız Cunku daha farklı oldu agrılar gogusumde belırgınlesdı net ve daha uzun agrılar artık kasıntı falanda oyle tabı kan dolasımıda acayıp sekılde hıssedılıyo super anlıycan gelısmeler cnm gunu tamamladıkdan sonra belırtıler daha da hosuma gıtmeye basladı guvenımde arttı
kara üzüm habbesi lele le le canm diyorumm ve küç + çörek otuuuu :) masajjj kızlar tek yol masajjjj ben yaklaşık 2 haftadır yapıyorum çörek otu yagı ile masajjj etkisiiiii oluyorrrr..... tafsiye ederimm :):92::92::92::92::92::92::92::92::92: yaşasınnn desteksiz sütyenli bir hayat :)
Ben de niye omuzlarım tutulmuş gibi ağrıyor diyorum yaSürekli ağrı sızı bu iş biraz can yakıcı olmaya başladı sanki Ama şimdiden böylesine sertlik ve 2 cm'lik büyümeye değer :82:
Benim bir de cildim normalde yağlıdır ama son 3-4 gündür daha da yağlanma var bu da mı yan etki acaba?