- 26 Nisan 2010
- 569
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bu programı internette araştırdım ama bulamadım hep eski linkler acaba bu programı bulamazmıyım kendimiz ses dosyası oluşturmak için
tesekkur ederım arkadaslar, Allah razı olsun hepinizden :)
elimde hazır olan baska telkınler de var fakat uygun alt forum altında paylasmam gerek.. nereye acacagımı kararlastırayım hemen acarım :)
aslında boma bır tane var kadınlar için çekicilik telkini
bunu arkadasımla hazırlamıstık, aynısının erkekler ıcın olanı da mevcut
tmm cnm sagol oyle yaptım telefona attım ard arda calıyo sımdı sankı etkısı basladı gıbı canım bugun basladım ama dınlerken sızı oluyo cok hafıf
Ben düzenli dinleyemiyorum ewde değilim şuan ewe gidince düzenli dinlemeye çalışıcam ilk dinlediğimde bendede sızı oldu gibi inş etki eder canım
Bugun 6 saat dınledım tam manasıyla baslayalı aslında 3 gun oldu ılk gun pek dınleyemedıgım ıcın saymıyorum ama uc gundur duzenlı dınlıyorum denebılır vee bugun agrıları cıddı cıddı hıssettım sıddetı arttı kızlar ılk ıkı gun hafıf hafıf varla yok arasıydı ama bugun baya bı agrım oldu boynumda da agrılar devam edıyo tıbetın 5hareketınden mı bundan mı bılmıyorum ama ıkısı aynı anda ıse yarayacak ınsallah
Nezcim sendede hepsi işe yarıyor maaşallah... Telkinli ses dosyasının frekansı yüksek olanınımı dinliyosun cnm.
Canım ağrılar, soldan yayılıp boyun ve göğüs arasında giden sızı şekli ve diğerleri göğüs uçlarından başlayan ve tamamına yayılan sızı şeklindemi. Aynı zamanda bir sıcaklık hissi.. Göğüs uçlarım sanki tahrik oluyormuş gibi sızlayıp gıcıklanıyor. Sendede böylemi... Anlatırmısın.
Yani tam 6 saat dinleyemiyorum benimde 3. gün ama anca geceleri dinleyebiliyorum o da az... Ama etki ediyomu ne...:79:
Tam anlamıyla diil fakat dokunduğumda deri altında parça parça yağlanmalar hissediyorum. Ve göğüs uçlarıma doğru tam ortasına bastırdığımda ortası boş fakat kahverengi bölgenin etrafı parça parça yani küçük küçük dolu dolu parçalar hissediyorum bunlar yeni oluşan şeyler.. Sanırım yağlanma artıyor... En azından ben öyle düşünüyorum. Senin nasıl.