Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

parfait cim bu ilk gönderdiğin müziği indirdim fakat senin sesini duyamıyorum.. onu duymam mı gerekiyo yoksa ben mi düşünücem o cümleleri dinlerken... bir de sadece senin sesin olanı indiremedim... ayrıca 6 saat dedin ya kaç kere dinlemeliyim sayı olarak???

ya ben bu programı internette araştırdım ama bulamadım hep eski linkler acaba bu programı bulamazmıyım kendimiz ses dosyası oluşturmak için:KK59:

tesekkur ederım arkadaslar, Allah razı olsun hepinizden :)
elimde hazır olan baska telkınler de var fakat uygun alt forum altında paylasmam gerek.. nereye acacagımı kararlastırayım hemen acarım :)

aslında boma bır tane var kadınlar için çekicilik telkini :KK52:
bunu arkadasımla hazırlamıstık, aynısının erkekler ıcın olanı da mevcut :KK51:

Takipçinim arkadaşım, bu sayfayı sık kullanılanlara ekledim:KK34: Diğerlerini ve hazırda olanları özlemle bekliyorum. Allah şifa versin amcana...

Bugun 6 saat dınledım tam manasıyla baslayalı aslında 3 gun oldu ılk gun pek dınleyemedıgım ıcın saymıyorum ama uc gundur duzenlı dınlıyorum denebılır vee bugun agrıları cıddı cıddı hıssettım sıddetı arttı kızlar ılk ıkı gun hafıf hafıf varla yok arasıydı ama bugun baya bı agrım oldu :KK9:boynumda da agrılar devam edıyo tıbetın 5hareketınden mı bundan mı bılmıyorum ama ıkısı aynı anda ıse yarayacak ınsallah :KK66::KK66::KK66:

tmm cnm sagol oyle yaptım telefona attım ard arda calıyo sımdı sankı etkısı basladı gıbı canım bugun basladım ama dınlerken sızı oluyo cok hafıf:KK52:

Ben düzenli dinleyemiyorum ewde değilim şuan ewe gidince düzenli dinlemeye çalışıcam ilk dinlediğimde bendede sızı oldu gibi inş etki eder canım

kızlar bnde dinlemeyi düşünüyrum da...

konuyu dağıtmdan şöyle bişey sorim konu sahibine

saçlarımızın dökülmemesi içinde hazırlanabilrmi bu telkinlerden?

Ben düzenli dinleyemiyorum ewde değilim şuan ewe gidince düzenli dinlemeye çalışıcam ilk dinlediğimde bendede sızı oldu gibi inş etki eder canım

benım de ılk gun cok hafıf boyle cnm varla yok arası olmusdu ama bugun 3.gunde artık net sekılde agrılar basladı ust kısımda ozellıkle bıde seklı degıstı yuvarlak oldu zaten kucuk olmasına ragmen yuvarlakdı guzeldı ama sankı sımdı daha bı degıstı sanırım dolmaya basladı ıcı:KK52: ayy buyudukden sonra hazırlayan arkadasa ne dua ederım varya:KK66: ben uc gundur duzenlı dınlıyorum cnm gece gunduz hep kulaklık takılı duruyo yanı ama net olarak tam 6saatı ılk bugun dınlemeyı basardım:KK19:

kızlar alttakı metni duymanız gerekmıyor onu beynınız algılıyor zaten. ben uyurken dinliyodum' ego guclendırıcı,suçluluk duygusunu azaltıcı' telkınleri. bunu da öyle yapcam.uyurken açıyorum sabah kalkana kadar o çalıyor.

arkadaslar gun ıcerısınde dıledıgınız zaman dınleyebılırsınız.. mıde bulantısı vb gıbı durumlar soz konusu olamaz.. yasayan varsa boyle bır seyı psıkolojık oldugunu dusunuyorum..

bu arada telkın istek diye bir baslık acabılır mı ıcınızden bırı?
oraya yazalım ısteklerımızı.. ben elımden geldıgınce yapmaya calısayım :)
ama bana ozelden konu lınkını mutlaka atın :)
sac dokulmesı ıcın de haırlanabılır elbette..

sıfa dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım :)

Nezcim sendede hepsi işe yarıyor maaşallah... :KK66: Telkinli ses dosyasının frekansı yüksek olanınımı dinliyosun cnm.

Bugun 6 saat dınledım tam manasıyla baslayalı aslında 3 gun oldu ılk gun pek dınleyemedıgım ıcın saymıyorum ama uc gundur duzenlı dınlıyorum denebılır vee bugun agrıları cıddı cıddı hıssettım sıddetı arttı kızlar ılk ıkı gun hafıf hafıf varla yok arasıydı ama bugun baya bı agrım oldu :KK9:boynumda da agrılar devam edıyo tıbetın 5hareketınden mı bundan mı bılmıyorum ama ıkısı aynı anda ıse yarayacak ınsallah :KK66::KK66::KK66:

Nezcim sendede hepsi işe yarıyor maaşallah... :KK66: Telkinli ses dosyasının frekansı yüksek olanınımı dinliyosun cnm.

yok canım ılk ekledıgını dınlıyorum ben bugunde 6 saat dınledım bakalım dınlerken agrı oluyo cnm ama henuz buyume yok yanı ıse daha yaramadı bende ama yarayacak ınsallah:KK52: bıde seklı degıstı yayıldı gıbı sankı anlamadım bıseyler oluyo ama ne:KK53: henuz buyume yok yanlız olursa zaten paylasırım cnm ama ben ınanıyorum olacak bu kez ınsaallah:KK76:

Canım ağrılar, soldan yayılıp boyun ve göğüs arasında giden sızı şekli ve diğerleri göğüs uçlarından başlayan ve tamamına yayılan sızı şeklindemi. Aynı zamanda bir sıcaklık hissi.. Göğüs uçlarım sanki tahrik oluyormuş gibi sızlayıp gıcıklanıyor. Sendede böylemi... Anlatırmısın.

Canım ağrılar, soldan yayılıp boyun ve göğüs arasında giden sızı şekli ve diğerleri göğüs uçlarından başlayan ve tamamına yayılan sızı şeklindemi. Aynı zamanda bir sıcaklık hissi.. Göğüs uçlarım sanki tahrik oluyormuş gibi sızlayıp gıcıklanıyor. Sendede böylemi... Anlatırmısın.

boynumda oluyo agrı canım evet valla sızı her ıkısınde de farklı zamanlarda oluyo canım bazen kasıntı oluyo ıcden ıce degısık evet sıcaklık oluyo arada sonra buz gıbı bıseyler gecıyo gıbı sanırım kan dolasımı hızlanıyo cnm gogus uclarımda bısey yok benım ama ust kısımlarda agrı orta ıc kısımlarda da ıcden ıce gıcıklanma gıbı bıseyler oluyo aynı hemen hemen yanı senın kacıncı gunun 6 saat dınlıyomusun hergun benım 4.gunum:KK34: 6 saatı tamamlamaya calısıyorum :KK76:

Yani tam 6 saat dinleyemiyorum benimde 3. gün ama anca geceleri dinleyebiliyorum o da az... Ama etki ediyomu ne...:79:

Yani tam 6 saat dinleyemiyorum benimde 3. gün ama anca geceleri dinleyebiliyorum o da az... Ama etki ediyomu ne...:79:

evet cnm etkı eder tabı ınanarak dınlersen neden etmesın kı yanı ben gece pek dınleyemıyom ya uyuyamıyorum kulaklıkla gunduz kulaklık kulagımda ıs yaparken falan rahat dınlıyorum yanı cnm bıde dıyorsun ya sende hersey ıse yarıyo dıye ben yaptıgım ısı tam yapmaya calısıyorum cnm eksıksız sıkı tutuyorum ondan bırazda herseyın faydasını goruyorum pekı sende de seklı degıstımı benım ıkısıde yusyuvarlak oldu

Tam anlamıyla diil fakat dokunduğumda deri altında parça parça yağlanmalar hissediyorum. Ve göğüs uçlarıma doğru tam ortasına bastırdığımda ortası boş fakat kahverengi bölgenin etrafı parça parça yani küçük küçük dolu dolu parçalar hissediyorum bunlar yeni oluşan şeyler.. Sanırım yağlanma artıyor... En azından ben öyle düşünüyorum. Senin nasıl.

Tam anlamıyla diil fakat dokunduğumda deri altında parça parça yağlanmalar hissediyorum. Ve göğüs uçlarıma doğru tam ortasına bastırdığımda ortası boş fakat kahverengi bölgenin etrafı parça parça yani küçük küçük dolu dolu parçalar hissediyorum bunlar yeni oluşan şeyler.. Sanırım yağlanma artıyor... En azından ben öyle düşünüyorum. Senin nasıl.

benım de sankı yumusak oldu cnm cıvıdı bıraz sertdı onceden yumusadı bırde ıcındekı sert tabaka varya o kuculdu gıbı derı kısmı hem yumusak hemde dolgun gıbı gelıyo ne bılıyım valla cnm anlamadım bende daha tam bısey dıyemıyorum yanı

Benimde bu anlattıklarımın yanında göğüs bölgesinde genelde bir cıvıma ve yumuşama oldu. Sanırım önce alan belirlenip sonra dolacak :).. Neyse devam ozaman :KK66:

Son düzenleme:
X