Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nezin da hakkını yemeyelim valla o kötü sesin bana etkisi oldu gögülerim baya dolgunlaştı. Bungünde buna başladım hadı hayırlısı deniz zamanı gelmeden birazcık büyüseler yeter bana
bide o themra adlı yağı denicem inş bi zararı olmas.
kilo vermek isteyen arkadaslar için telkinli ses dosyanızı hazırladım
buradan ulasabılırsınız konuya :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...k-icin-telkinli-ses-dosyasi.html#post18810764
nez arkadaşımızın dinlediği müziği inanmayarak 3-5 gün dinlemiştim etki etmeyince bıraktım.şimdi bunu inanarak dinlemek istiyorum.inanıyorum diyorum ama içim öyle bir kabullenmiş ki etki etmeyecek diye püff çok karamsarım.dinlemeye başlıyorum bunu hadi hayırlısı.parfait duacın olacağım etki ederse
canım nez12 nin tekniği ve bu teknik daha farklı bu direkt bilinç altına etki ediyor bilinci büyütmeye işte bu tip olumsuz inanışlarımızı yıkmaya yönelik, o ise bilimcimize karşı etkili yani onda subliminal mesaj yok bildiğim kadarıyla. Ve o tekniği dinlerken aralıklı dinlemeni tavsiye ederim mesela bende ikinci gün kabarma hissetmiştim ama 3. Gün kulaklıkla uyumuşum sadece boyun agrıası yaptı inanılmaz. Mühim olan aralıklı dinlemek 5 5 dinle mesela sabah öğlen akşam gece yatmadan dinleyebilirsin 5 er kere. Zaten mzikten sonuç alan diğer arkadaşlarda aralıklı dinlenmesini özellikle tavsiye ediyorlar.birde tabi inanmak da çok önemli ve eğer yapabiliyorsan başka bir arkadaş masaj teknikleri paylaşmış onlarıda deneyebilirsin.
inanıyorum bu subliminal olayına eline düştüm kilo almak içinde yaparmısın benim için çok zayıfım hem zayıfım hem memişim yok uffff
cnm en kısa zamanda senın ıcın hazırlamaya calısacagım.. dedıgım gıbı ev cok yogun.. amcam kanser ve bızde kalıyor o yuzden hemen hazırlayamıyorum.. kusruma bakmayın lutfen :18:
rica ederim arkadaslar.. ben kendım hazırladım ama ınanın daha dınleyemedım dogru durust.. su yogun ortamdan cıkar cıkmaz hem nezin hem de kendı hazırladıgım ses dosyalarını dınlemeye baslayacagım :)
cnm en kısa zamanda senın ıcın hazırlamaya calısacagım.. dedıgım gıbı ev cok yogun.. amcam kanser ve bızde kalıyor o yuzden hemen hazırlayamıyorum.. kusruma bakmayın lutfen :18:
kilo vermek isteyen arkadaslar için telkinli ses dosyanızı hazırladım
buradan ulasabılırsınız konuya :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...k-icin-telkinli-ses-dosyasi.html#post18810764
rica ederim arkadaslar.. ben kendım hazırladım ama ınanın daha dınleyemedım dogru durust.. su yogun ortamdan cıkar cıkmaz hem nezin hem de kendı hazırladıgım ses dosyalarını dınlemeye baslayacagım :)
tesekkur ederım arkadaslar, Allah razı olsun hepinizden :)
elimde hazır olan baska telkınler de var fakat uygun alt forum altında paylasmam gerek.. nereye acacagımı kararlastırayım hemen acarım :)
aslında boma bır tane var kadınlar için çekicilik telkini
bunu arkadasımla hazırlamıstık, aynısının erkekler ıcın olanı da mevcut