Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

85 en ideal benim için ama şimdi cuplar için işine girince kafam karışıyo 80 c mi d mi olmasımı gerekiyo anlamadım orasını

yaklaşık 6 aydır taktım göğüs büyütmeye. zaman zaman masaj yaptım burda duyduğum bi çok şeyi uyguladım. 75 alt, 85 üst ile başlamıştım. şimdi 76 alt, 89-90 üst. ama şöyle bişi var cm olarak çok artmadı göğsüm ağırlaştı yağlandı içleri doldu sanki. hedefim 10 cm daha büyütmek. sonucu alana kadar da bu işin peşini bırakmıycam. uğraşınca oluyormuş, geçte olsa cevap veriyorlar gerçekten

ayy süpermiş cnm benm ya çok sevndm senin adına

C benim olmaz gbi geliyor çünkü alt göğüs ölçüsüyle üst göğüs ölçüsü arasında 14 – 19.5 cm. arası olması gerekiyormuş bende nerede o kadar göğüs:KK50:

benm herlde büyürlerse 75 C yada D olur ki ben bi yerden çamaşır baktım f ye g ye h ye kadr gidiyodu galibaa maşşlhh dedim. neler varmışş ama çevresi ne kadrdı dikkt etmedim.

C benim olmaz gbi geliyor çünkü alt göğüs ölçüsüyle üst göğüs ölçüsü arasında 14 – 19.5 cm. arası olması gerekiyormuş bende nerede o kadar göğüs:KK50:

öyle dememelisin, olumsuz telkin yokk, olumlu telkin, niye dinliyoruzz ? hepimizinki o yolda, görünce inanamıycazzz bunlar bizim mi diye :KK16:

ya şimdi bir dakka kızlar, masaj yapıyoruz, telkini dinliyoruz ok bunlar süper faydalı.. başka faydasını görebileceğimiz bişey var mı?

ya şimdi bir dakka kızlar, masaj yapıyoruz, telkini dinliyoruz ok bunlar süper faydalı.. başka faydasını görebileceğimiz bişey var mı?

bir de ben daha önce themra göğüs şekillendirici bitkisel yağ kullanıyordum cm olarak büyütüyordu ama bıraktım belkı telkını etkıler dye dusundum snra devam edıcegım bır de sivilce yaptı göğüslerımde ama buyumeye yardımcı olyrdu

bir de ben daha önce themra göğüs şekillendirici bitkisel yağ kullanıyordum cm olarak büyütüyordu ama bıraktım belkı telkını etkıler dye dusundum snra devam edıcegım bır de sivilce yaptı göğüslerımde ama buyumeye yardımcı olyrdu

Ihhh sivilce istemem yeni kurtuldum şunun şurasında kaç sene oldu ki sivilcelerimden :KK17: Neyse telkini dinlemeye devam o zaman :KK16:

ben de yağla masaj yapmıştım çok feci sivilce oldu hala izlerinden kurtulmaya çalışıyorum, bi daha yağ sürmek yok :KK20:

dgru sivilce yapıyor ama büyümesi için katlanmak gerek buyudukten snra zaten yağı bırakınca sıvılceler de gdyr tabi telkin hepsınden ıyı

ben de yağla masaj yapmıştım çok feci sivilce oldu hala izlerinden kurtulmaya çalışıyorum, bi daha yağ sürmek yok :KK20:

yağlar bendede çok fena sivilce yapmaya başlamıştı. ama annem saolsun bana dediki masaj yaptıktan sonra öyle yağlar beklemesin mutlaka elma sirkesiyle sil diye . maşallah o gün bu gündür yağ hiç bi sivilce yapmıyo bana :) seninde aklında bulunsun canım

dgru sivilce yapıyor ama büyümesi için katlanmak gerek buyudukten snra zaten yağı bırakınca sıvılceler de gdyr tabi telkin hepsınden ıyı

doğru diyorsun, işe yaramasına da sevindim de benim o kadar yoğun ve inatçı sivilce oluştu ki dayanamadım bıraktım yağ kullanmayı, izleri geçsin diye uğraşıyorum şimdi :97:

X