Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet a ynen öle bende c olsun hatta d olsun istiyrm ben hiç silikonsuz kullanmadım aslında bi denemek lazım
ben de ben de D kup istiyorummm ama yavaş yavaş, hele bi C olsunlar bi malzemeyi görelim :90:
yaklaşık 6 aydır taktım göğüs büyütmeye. zaman zaman masaj yaptım burda duyduğum bi çok şeyi uyguladım. 75 alt, 85 üst ile başlamıştım. şimdi 76 alt, 89-90 üst. ama şöyle bişi var cm olarak çok artmadı göğsüm ağırlaştı yağlandı içleri doldu sanki. hedefim 10 cm daha büyütmek. sonucu alana kadar da bu işin peşini bırakmıycam. uğraşınca oluyormuş, geçte olsa cevap veriyorlar gerçekten
85 en ideal benim için ama şimdi cuplar için işine girince kafam karışıyo 80 c mi d mi olmasımı gerekiyo anlamadım orasını
80 beden çevren, kolay kolay değişmez o zaten, 80C güzel olur, 80 D müthiş olurrr, hepimize olur inş Parfait sayesinde
C benim olmaz gbi geliyor çünkü alt göğüs ölçüsüyle üst göğüs ölçüsü arasında 14 – 19.5 cm. arası olması gerekiyormuş bende nerede o kadar göğüs
ya şimdi bir dakka kızlar, masaj yapıyoruz, telkini dinliyoruz ok bunlar süper faydalı.. başka faydasını görebileceğimiz bişey var mı?
bir de ben daha önce themra göğüs şekillendirici bitkisel yağ kullanıyordum cm olarak büyütüyordu ama bıraktım belkı telkını etkıler dye dusundum snra devam edıcegım bır de sivilce yaptı göğüslerımde ama buyumeye yardımcı olyrdu
Ihhh sivilce istemem yeni kurtuldum şunun şurasında kaç sene oldu ki sivilcelerimden Neyse telkini dinlemeye devam o zaman
Ihhh sivilce istemem yeni kurtuldum şunun şurasında kaç sene oldu ki sivilcelerimden Neyse telkini dinlemeye devam o zaman
ben illa kullanın demedım sadece sordunuz yazdım.
ben de yağla masaj yapmıştım çok feci sivilce oldu hala izlerinden kurtulmaya çalışıyorum, bi daha yağ sürmek yok
yanlış anlamışsın kusura bakma ters bişey söylemek istemedim teşekkür ederim tavsiyenle birlikte sakıncasını da belirttiğin için ayrıca
ben de yağla masaj yapmıştım çok feci sivilce oldu hala izlerinden kurtulmaya çalışıyorum, bi daha yağ sürmek yok
dgru sivilce yapıyor ama büyümesi için katlanmak gerek buyudukten snra zaten yağı bırakınca sıvılceler de gdyr tabi telkin hepsınden ıyı