Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

farklı telkinlerle liste halinde hazırlayıp dinleyebiliyormuyuz? yoksa sadece tek telkin mi dinlemeliyiz?..lütfen cevap

arkadaşlar merhaba bende denemeye karar verdim.telkini indirmeyi başardım bu ses melodi gibi birşeymi dogrumu indirdim aceba sanki bir ara cok gıcık kulagı rahatsız eden bir müzikti.benim indirdigim dogrumu bana cevap veririseniz sevinirim

arkadaşlar merhaba bende denemeye karar verdim.telkini indirmeyi başardım bu ses melodi gibi birşeymi dogrumu indirdim aceba sanki bir ara cok gıcık kulagı rahatsız eden bir müzikti.benim indirdigim dogrumu bana cevap veririseniz sevinirim

3,08 dklık bir melodi arkasında hafif cızırtı var bunu dinlemelisin

Kızlar 1 hafta önce 3. 21 i bitirdim ama bende pek etki etmedi sanırım :KK14: şimdiye kadar sadece 2. 21 de 1 haftalık ağrı oldu şişkinlik falan 1 aydır ne dolgunluk ne ağrı hiiiçbişeycik yok :KK53:

4. ye başlıcam sanırım anlamadım valla neden böyle oldu :KK25:

Kızlar 1 hafta önce 3. 21 i bitirdim ama bende pek etki etmedi sanırım :KK14: şimdiye kadar sadece 2. 21 de 1 haftalık ağrı oldu şişkinlik falan 1 aydır ne dolgunluk ne ağrı hiiiçbişeycik yok :KK53:

4. ye başlıcam sanırım anlamadım valla neden böyle oldu :KK25:

Biraz dinlenip diğer telkine başla istersen belki ondan fayda görürsün

Biraz dinlenip diğer telkine başla istersen belki ondan fayda görürsün

Canım kimse yanlış anlamasın ama kişisel görüşüm bunlar ciddi işler. Bununla ilgili araştırmaları okudum tecrübeli kişilerin yapması gerekiyo diyorlar. Zaten bu telkinde beynimizi yeterince şartlandırdık bide başka telkinle ileriye dönük sorunlar oluşsun istemiyorum. Sonuçta sağlık daha önemli. Bakalım biraz bekleyeyim olmazsa 4 ü yaparım yinede olmazsa zorlamam elimde bu kadarı var yapcak bişi yok malzeme bukadar :KK52:

canım bana mesaj göndermişsin ben yüz mesajımı dolduramadığım için cevap yazamıyorum eğer bana msn adresini faln bırakırsa sana geri dönerim yok olmazsa ben burdan bazı kızalra açıklmaıştım onlarda sana dönebilir canım.hoşçakal:)

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim ama bu konuyu bi kaç aydır takip ediyodum ve yaklaşık 4-5 gün önce de telkine başlamaya karar verdim ve başladım yalnız benim gündüz zamanım olmuyo okul falan gece uyurken dinliyorum ama 6 saati tamamlıyorum. Bugün dediğim gibi 5. günümdü ve ağrılar başladıı sanki işe yarıyo gibi :)) Ben normalde sütyende dolgulu 80 veya normal 75 kullanıyorum üstten de çıkıyo falan ama ben aynı görüntüyü 80-85 dolgusuzda da elde etmek istiyorum umarım başarıcamm daha önce bitkisel yöntemleri falan denemedim ama gördüğüm kadarıyla işe yaramıyo yarasa da geçici oluyo. Bakalım telkinle neler olacak..

Uzun zamandan sonra geldim sayılırr :KK3: ve bu uzun zamanda telkini dinleyemedim desem yeridir ve 2. 21'in bitmesine yakındı... Etkisini gördüm evet 75 ken 80B oldu.. Dinlemediğim zaman sönme felan olmadı,dinleyemediğim için üzülüyordum ama gelen dolgunluğundan bişey kaybetmemesi bana teselli oldu :21: Bu ara tekrar dinlemeye başladım bir hafta olmuştur ama tekrar 1. 21'den başlamam doğru olur mu,zarar verir mi işte bu konu kafamı karıştırıyor biraz :26: :44:

Görüşmek üzere kısçeler başş başşş... :KK54:

love nasil yani buyudu mu?dinlemedn once nsildi?dekolten varmiydi?simdi nasil?anlatir misin?bende dnlycm ama sinavim oldgu icn bslymiom

evet unutuldu bu topic.. biliyor musun ben de aynı durumdayım.. bnm 80 olmadı ama şöyle ki, 75 b olmazken şimdi 75 c oluyor.. ben de en baştan başlamak istiyorum aslında ama bilemedim ki:KK30:

oooo süper kup atlamışsın :KK66: :KK19:b'nin c olması en güzeli:)))) ben de istiyorummmm:):KK9:

merhb.arkadaşlar bu yöntem nasıl bişey benimde ihtiyacım var.açıklayıcı bir bilgi verirseniz teşklr.

kızlar merhaba bende bu konuyu uzun süredir takip edenlerdenim fakat bi türlü düzenli olarak devam edemedim dinlemeye. ilk yirmi birden sonra ıkıncı yırmı bırı dınleyemedım aradan bır ay gectı ve ıkıncı yırmıbırı dınlemeye basladım. bugun 14 gun oldu fakat bende hıc bır degısıklık goremedım:KK43:. yenibiri isimli arkadaş da telkin hazırlamıs dun onu gorunce tekrar heves ettım ve onu dınlemeye basladım dün. bende bi anlık gelip gecen agrılar basladı. :KK53:

Telkinden fayda gören arkadaslara soruyorum baslangıcta buyume belırtılerı nasıldı lutfen cevap verebılırler mı bendekı bu anlık gırıp cıkan agrılar telkınden mı aceba buyume mı gerceklesıyor.

kızlar merhaba bende bu konuyu uzun süredir takip edenlerdenim fakat bi türlü düzenli olarak devam edemedim dinlemeye. ilk yirmi birden sonra ıkıncı yırmı bırı dınleyemedım aradan bır ay gectı ve ıkıncı yırmıbırı dınlemeye basladım. bugun 14 gun oldu fakat bende hıc bır degısıklık goremedım:KK43:. yenibiri isimli arkadaş da telkin hazırlamıs dun onu gorunce tekrar heves ettım ve onu dınlemeye basladım dün. bende bi anlık gelip gecen agrılar basladı. :KK53:

Telkinden fayda gören arkadaslara soruyorum baslangıcta buyume belırtılerı nasıldı lutfen cevap verebılırler mı bendekı bu anlık gırıp cıkan agrılar telkınden mı aceba buyume mı gerceklesıyor.

aynen dediğin gibi girip çıkan ağrılar hafif kaşıntılar olabiliyor... siz de diğer telkindeki olanları yazarsanız iyi olur o başlığı da takip ediyoruz:KK34:

X