- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
işin komiği ne biliyomusunuz kızlar eşimede ofis arkadaşlarımada aynı şeyi söyledim gerilimden kurtulmak için böyle bişey dinliyorum dedim tabi ofistede kulaklık kulağımda 2 gündür. sbh 6 da güne başlıyorum ve nerdeyse uyanmadan ayılmadan yola düşüyorum, başlıyorum dinlemeye tam uyanmamış bir vaziyette ve ofistede devam edince melodi baya bi durgunluk getirdi üstüme bi sakinlik bi yavaşlık dinginlik hali... erkek arkadaşlardan biri dediki az önce ya gerçekten etki ediyor sanırım 2 gündür meditasyon yapmış gibi geziniyorsun, sesi kolonlara verde bizde dinleyelim diye...:) ben henüz etkisini görmedim ama ofis arkadaşlarım benden çok inandılar sakinleştirici etkisine
en sonunda vericem coşkuyu kolonlara o olcak :)))
Ayyy çok güldüm yaa
Ben 1 hafta önce 3.21'i bitirdim. Ama son 21'de bitmesine bir gün kala bıraktım. Zaten kişisel gelişim forumlarında illa ki 21cgün dinlenilmesi gerektiği yazmıyor. Ama en iyisi 21 gün. Ben bir günde 1-2 saat dinledim. Bazen 3-4 saat. Bazen yarım saat. O yüzden nasıl olur bilemem. Ama eskisinden iyi durumdalar. Gelişmeye başlayacaklarına inanıyorum.