- 21 Eylül 2011
- 90
- 0
arkadaşlar ben de telkinli ses dosyası hazırladım yakında sizlerle paylaşacam yalnız benim telkinli ses dosyasında göğüs kelimesi geçmiyor zaten göğüs yanlış bir kavram düşünsenize göğüs hastalıkları var insanın bilinci bu yöne kayabilir yani sıkıntı yaşanabilir benim telkinli ses dosyamda meme kelimesi geçiyor ve büyümekten çok dolgunlaşarak büyüme telkinini verdim yani sönme olayına fazla rastlamıyacaksınız kendimde denedim gayet iyi...istek gelirse paylaşırım sizinle
Yenibiri telkini bizimle paylaşırsan tabii çok mutlu oluruz. Yanlız sen de parfait gibi bizi telkinle başbaşa bırakıp kaçma! :83::b Eğer yeni bir telkinse başka telkin olarak başlık açarsan seviniriz. Bir de sen ne kadar süre yaptın, ne kadar ilerleme kaydettin, bir de bu telkin nasıl ve ne kadarlık bir sürede dinlenecek? Bunları bizimle gayet açık biçimde paylaşırsan seviniriz. telkin hazırlama ile ne kadar zamandır uğraşıyorsun? sanırım bu telkinden pek olumlu sonuç alamayanlar deneyeceklerdir... Teşekkürler tekrar heyecanla bekliyoruz...