- 21 Eylül 2011
- 90
- 0
bir link indi ama klasik müzik gibi adı (breast) dogrumu arkadaşlar bana cevap veririseniz tşk ederim.
doğru linki indirmişsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir link indi ama klasik müzik gibi adı (breast) dogrumu arkadaşlar bana cevap veririseniz tşk ederim.
merhb.arkadaşlar bu yöntem nasıl bişey benimde ihtiyacım var.açıklayıcı bir bilgi verirseniz teşklr.
aynen dediğin gibi girip çıkan ağrılar hafif kaşıntılar olabiliyor... siz de diğer telkindeki olanları yazarsanız iyi olur o başlığı da takip ediyoruz
aynen dediğin gibi girip çıkan ağrılar hafif kaşıntılar olabiliyor... siz de diğer telkindeki olanları yazarsanız iyi olur o başlığı da takip ediyoruz
Kızlar bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama ben 10 günlük aradan sonra 4.21 e başlamış bulunmaktayım . Benim başlangıçtaki kaşıntı ve 2. ayda 1 haftalık ağrıdan başka hissedilir bişey olmadı maalesef. Bende son bi 21 le bitireyim istedim zaten 3.21 i bayramdır h. sonları falan tam düzenli dinleyememiştim. Ne dolgunluk ne başka bişii olan şişkinlikte 1 -1,5 ay önce bi gitti dahada görünmedi
Beklese miydim diyorum ama işteyken dinlemek kolay oluyo. Ay sonunda işten çıkıcam belki tekrar fırsatım olmaz diye son kez şansımı deniyorum. Bu sefer işe yarayacak inş
kızlar bir sorum daha olacak bu 6 8 saati gün icinde yayarak mı dinlemeliyiz yoksa bitene kadar sürekli kulaklık takarakmı dinleyelim
oncelıkle selamlar bence umıdını kesme cunku bende baslarda pek bırsey hıssedememıstım sadece adet donemı sıskınlıklerım oluyordu. hatta cok duzensız oldu benım telkın seruvenım ama dıgerıne gectım bunu yarıda kesıp ( bılmıyorum belkıde cok yalnıs yaptım ama dayanamadım belkı ondan fayda gorurum dıye ) ıkı gundur anlık agrılar gırmeye basladı telkınle ılgılı oldugunu dusunuyorum ınsallah buyume baslamıstır
belkıde dıgerını de denemelısın cnm belkı ondan fayda gorursun ama bence umdını kaybetme ınsallah gonlumuzce buyuturuz
Saol canım tavsiyen için bakalım durmak yok yola devam diyorum ama hadi hayırlısı
rıca ederım canım ınsallah sende bı an once gorursun gelısmelerı
2. günüm
kocişe söylemeden devam etmeye çalışıcam bakalım farkedilir bi değişim olcakmı. değişim olmazsada artık dalga geçmesinden bıktım yağlar masajlar kremler.. uğraşma diyo ama gelde uğraşma! müziği açıp yattım o daha tv izliyordu sen yatacagın zaman kapat dedım şaşırdı hayırdır dedi.. ofiste yoruluyorum ensturmantel dinleyip uyumayı deniycem bi kaç zaman, çok söylenme sen dediğimi yap, yatarken kapat benim müziğimi dedim, garibim pek şaşırdı.
reglimde düzensiz bu sıralar tam başlama evrelerindeyim dünden beri belimde ağrıyor ama hangisinden dolayı bilemiyorum. bide dün sabahtan beri her saat başı memişleri yokluyorum; vucudumu dinlemekten bi hal oldum karıncalarım geldimi ağrım varmı acaba acıyan yer varmı dıye..:18:
hissettiğim tek şey vucudumun genelindeki bi kaşıntı.. durumla alakalımıdır pek emın olamadım
işin komiği ne biliyomusunuz kızlar eşimede ofis arkadaşlarımada aynı şeyi söyledim gerilimden kurtulmak için böyle bişey dinliyorum dedim tabi ofistede kulaklık kulağımda 2 gündür. sbh 6 da güne başlıyorum ve nerdeyse uyanmadan ayılmadan yola düşüyorum, başlıyorum dinlemeye tam uyanmamış bir vaziyette ve ofistede devam edince melodi baya bi durgunluk getirdi üstüme bi sakinlik bi yavaşlık dinginlik hali... erkek arkadaşlardan biri dediki az önce ya gerçekten etki ediyor sanırım 2 gündür meditasyon yapmış gibi geziniyorsun, sesi kolonlara verde bizde dinleyelim diye...:) ben henüz etkisini görmedim ama ofis arkadaşlarım benden çok inandılar sakinleştirici etkisine
en sonunda vericem coşkuyu kolonlara o olcak :)))
işin komiği ne biliyomusunuz kızlar eşimede ofis arkadaşlarımada aynı şeyi söyledim gerilimden kurtulmak için böyle bişey dinliyorum dedim tabi ofistede kulaklık kulağımda 2 gündür. sbh 6 da güne başlıyorum ve nerdeyse uyanmadan ayılmadan yola düşüyorum, başlıyorum dinlemeye tam uyanmamış bir vaziyette ve ofistede devam edince melodi baya bi durgunluk getirdi üstüme bi sakinlik bi yavaşlık dinginlik hali... erkek arkadaşlardan biri dediki az önce ya gerçekten etki ediyor sanırım 2 gündür meditasyon yapmış gibi geziniyorsun, sesi kolonlara verde bizde dinleyelim diye...:) ben henüz etkisini görmedim ama ofis arkadaşlarım benden çok inandılar sakinleştirici etkisine