- 21 Eylül 2011
- 90
- 0
kızlar ben gün içinde 6 saat ayıramıyorum buna gece yatarken kulaklıkla değilde kısık bi sesle başucuma koyup dinlesem olur mu ?
Duyacak şekilde olsa yetiyormuş!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben gün içinde 6 saat ayıramıyorum buna gece yatarken kulaklıkla değilde kısık bi sesle başucuma koyup dinlesem olur mu ?
selam kızlar nasıl gidiyor büyütme maratonu:) ben de bu telkini ilk dinleyenlerden sayılrım bayadır konuya bakamıyorum sayfalar almış basını gitmiş bu güzel bişey:) yakında tekrar dinlemey baslıcam ilk basladığımda 75 dolgulunun içi boş kalıyodu şimdi tasıyo ve hatta ben 80 dolgulu kullanıyorum daha rahat oluyor :) su an telkine devam edenlere tavsiyem sabırlı olun ve hemen moralinizi bozmayın hepinize kolay gelsin:)
nez12arkadaşım formdaki yazılarını okudum sen sadece ilk 21mi yaptın
yani 3 21 yapmadınmı
sadece ilk 21 yetiyormu yanlış anlamdım değilmi ben şimdi 2.21 7.günündeyim benimde baya fak etti
ama sadece birkez dinlemek yetiyormu anlayamadım :) :)
bir de kızlar adet dönemim değil birşey değil yüzüm sivilcelendi, hemde ne zmandır çıkmıyordu. Ağrılı büyük sivilceler çıktı sanki ergenlik gibi... çok enteresan
bende de eski sivilce izlerimin üstünde sivilceler çıktı durduk yerde. ondan mı acaba
walla 5-6 senedir böyle sivilcelenmemiştim:26:
walla 5-6 senedir böyle sivilcelenmemiştim:26:
bence daha vardırda yazan yok yoksa benım adıma yapılmadı kı bu sey demı amaayy halende devam edıyo agrılar ve tabı az az da buyume dınleme bıtelı aylar oldu unuttum valla ne zamandı ama buyume tam gaz etkılerle devam edıyonezden başka bitirip gerçekten olumlu sonuç alan biri daha çıktı şükürler olsun:))))) walla kızlar iyiki yazıyorsunuz ya gerçekten moral oluyo çünkü benim 2. 21 düşündüğüm gibi gitmedi inşallah ve sana da maaşallahdiyorum darısı başımıza
peki sen telkin dışında herhangi ekstra birşey yaptın mı? (yeme, içme düzeni, masaj vs?)
cnm buda bı etkısı sacda yaglanma ve sıvılce daha dıkkatlı okuyun yazılanları kızlar gecıcı cnm merak etmeyın bı donem oluyo yanıbir de kızlar adet dönemim değil birşey değil yüzüm sivilcelendi, hemde ne zmandır çıkmıyordu. Ağrılı büyük sivilceler çıktı sanki ergenlik gibi... çok enteresan
hayır cnm uc kez 21 gun yaptım ve sonuc aldım halada alıyorum sabırlı olun yeter tabı dınlerkende cok duzenlı sekılde dınledım bı o var bıde beslenmeye dıkkat edınnez12arkadaşım formdaki yazılarını okudum sen sadece ilk 21mi yaptın
yani 3 21 yapmadınmı
sadece ilk 21 yetiyormu yanlış anlamdım değilmi ben şimdi 2.21 7.günündeyim benimde baya fak etti
ama sadece birkez dinlemek yetiyormu anlayamadım :) :)
ben ara ara masaj da yaptım ısırgan da içtim canm sac dökülmesi vardı bende hem ona da yaradı sanırım..nezden başka bitirip gerçekten olumlu sonuç alan biri daha çıktı şükürler olsun:))))) walla kızlar iyiki yazıyorsunuz ya gerçekten moral oluyo çünkü benim 2. 21 düşündüğüm gibi gitmedi inşallah ve sana da maaşallahdiyorum darısı başımıza
peki sen telkin dışında herhangi ekstra birşey yaptın mı? (yeme, içme düzeni, masaj vs?)
oh yaaa, telkini yapıp memişlerini büyütenler unutmasın bizi. morale, inanca ihtiyacımız oluyo bazen. tişkürler
ben de bi tek nez mi büyüttü diyodum
cnm uc 21bıttıkden sonra daha az oluyo sonme oyle her ay olmuyo yanı ama oluyo yıne bı kac kez daha ama cabuk toparlanıyo gerı regl sıslıgıde her ay olmayabılıyo veya regl sonrası sonme oluyo ya hanı oda her ay olmuyo yanı farklılık gosterebılıyo cnm ama ılk uc ay dan sonra bazı seyler daha cok rayına oturuyo bundan emın olabılırsın cnm