kızlar bişey anlatıcam. bizim bi doktor tanıdığımız var. geçen gün annem onula konuşmuş. bu konunun benim psikolojimi baya bi bozduğunu falan söylemiş. hayıt ve küç kullanıyrm. onlarıda söylemiş. tuba ablada (doktor) bunlarla hiç uğraşmasın.tek çözümü silikon taktırması demiş. bu otlar kremler falan evet belli bi dolgunluk yapıyor ama geçici bi dolgunluk veriyor bi zaman sonra göğüsler tekrar eski hallerine dönüyo. ayrıca bu tarz şeyler ilerde göğüs kanseri riskinide tetikler demiş :26: biraz moralim bozuldu ki ben silikona aşırı karşıydım. vucudumda yabancı bi maddenin olması düşüncesi hiç içime sinmiyodu. ama galiba silikon yaptırıcam bu gidişle. annem bütün otları attırdı bana küç ve hayıtı attım ama telkine devam
)) nede olsa gece yatarken kısık sesle açıyorum müziğimi takıyorum kulaklıklarımı öyle dinliyorum. gerçi 2.21den pek umutlu değilim. pek düzenli gidemedim bu sefer.zaten hala bi değişiklikte yok.artık 3,21dede bi değişiklik olmazsa bıçak altı serüvenine katılıcam bu gidişle....