- 3 Nisan 2010
- 314
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok sayfa olunca hepsini okuyamadım gerçekten faydası oluyor mu ve kalıcımı büyüyor.
yardımcı olursanız sevinirim
ben de 400'lü sayfalara kadar okudum, bir de son 50 sayfadır takip ediyorum. gelişim elde edenler kalıcı olduğunu söylüyor, ama birden beden olarak büyümüyor yavaş yavaş oluyor. Bazıları da hiç gelişim olmamasından şikayetçi. Benimkiler emzirme sonrası çok sönmüştü şimdi biraz toparlandı 3. 21'i yapıcam 1 hafta sonra bakalım ne olacak??:26:
denemekte fayda var zaten sadece müziği dinliyorsun. uyurken bile açık olabilir...
evt bünyeyle alakalı olabilir. ben 75 destekli kullanıyorum ama onuda sütyen kullanmış olmak için kullanıyrm. yoksa benım erik kadar memişlerim desteklinin içinde yok bile :))) benim yaşım 28 biraz geç kalmış olduğumu düşünüyorum. keşke daha erken yaşlarda bişeyler yapmaya çalışsaydım diyorum (
3ünüde hiç aksatmadan dinlemiştim aslında bu dönemde dinlemem biraz zor :) yaz tatilinde sıfırdan başlarım artık:)
anladım cnm ama zamana bırak o halde etkısı devam edecekdır yanı pekı belırtılerıde mı yasamadın hıc:44: yanı hıccccc bı degısıklık olmaması cook tuhaf geldı bana acaba neye gore oluyokı etkı etmesı kısıden kısıye gore degısıyo sanırım cnm
yaa değişiklikten kastım büyümesii onun dışında ağrılarım oldu gelişme olacakmış gibide oldu ama :s
belırtıler olduysa buyumede zamanla olacakdır ınsallah cnm
umarım canım çünkü bu durum beni gerçekten çok kötü etkilio birşey giyindiğimde yada duşta kendimi gördüğümde ve tabi yaşıtım kızlarda biraz acımasız
bence sen çoktan bilinç altına ket vurmuşsun, öncelikle sev kendini, moralini bozma ve aynaya pek bakma[/QUOTE
kendimi seviorum ama bi çok şey denedim ister istemz moralim bozluo
Ben de 28 yaşındayım üstelik annelikten sonra gördüm bunu, hiç birşey için geç değil bence ama tabi daha genç olsaydık. Bu arada senin hiç yok mu gelişme? ne kadar yaptın?
umarım canım çünkü bu durum beni gerçekten çok kötü etkilio birşey giyindiğimde yada duşta kendimi gördüğümde ve tabi yaşıtım kızlarda biraz acımasız
anlıyorum senı cnm ama sabretmen gerek zamana bırak
selam kızlar nasıl gidiyor büyütme maratonu:) ben de bu telkini ilk dinleyenlerden sayılrım bayadır konuya bakamıyorum sayfalar almış basını gitmiş bu güzel bişey:) yakında tekrar dinlemey baslıcam ilk basladığımda 75 dolgulunun içi boş kalıyodu şimdi tasıyo ve hatta ben 80 dolgulu kullanıyorum daha rahat oluyor :) su an telkine devam edenlere tavsiyem sabırlı olun ve hemen moralinizi bozmayın hepinize kolay gelsin:)