Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar çok sayfa olunca hepsini okuyamadım gerçekten faydası oluyor mu ve kalıcımı büyüyor.
yardımcı olursanız sevinirim

kızlar çok sayfa olunca hepsini okuyamadım gerçekten faydası oluyor mu ve kalıcımı büyüyor.
yardımcı olursanız sevinirim

ben de 400'lü sayfalara kadar okudum, bir de son 50 sayfadır takip ediyorum. gelişim elde edenler kalıcı olduğunu söylüyor, ama birden beden olarak büyümüyor yavaş yavaş oluyor. Bazıları da hiç gelişim olmamasından şikayetçi. Benimkiler emzirme sonrası çok sönmüştü şimdi biraz toparlandı 3. 21'i yapıcam 1 hafta sonra bakalım ne olacak??:26:
denemekte fayda var zaten sadece müziği dinliyorsun. uyurken bile açık olabilir...

evt bünyeyle alakalı olabilir. ben 75 destekli kullanıyorum ama onuda sütyen kullanmış olmak için kullanıyrm. yoksa benım erik kadar memişlerim desteklinin içinde yok bile :))) benim yaşım 28 biraz geç kalmış olduğumu düşünüyorum. keşke daha erken yaşlarda bişeyler yapmaya çalışsaydım diyorum :KK43:(

Ben de 28 yaşındayım üstelik annelikten sonra gördüm bunu, hiç birşey için geç değil bence ama tabi daha genç olsaydık. Bu arada senin hiç yok mu gelişme? ne kadar yaptın?

3ünüde hiç aksatmadan dinlemiştim aslında bu dönemde dinlemem biraz zor :) yaz tatilinde sıfırdan başlarım artık:)

anladım cnm ama zamana bırak o halde etkısı devam edecekdır yanı pekı belırtılerıde mı yasamadın hıc:44: yanı hıccccc bı degısıklık olmaması cook tuhaf geldı bana acaba neye gore oluyokı etkı etmesı kısıden kısıye gore degısıyo sanırım cnm

anladım cnm ama zamana bırak o halde etkısı devam edecekdır yanı pekı belırtılerıde mı yasamadın hıc:44: yanı hıccccc bı degısıklık olmaması cook tuhaf geldı bana acaba neye gore oluyokı etkı etmesı kısıden kısıye gore degısıyo sanırım cnm

yaa değişiklikten kastım büyümesii onun dışında ağrılarım oldu gelişme olacakmış gibide oldu ama :S

umarım canım çünkü bu durum beni gerçekten çok kötü etkilio birşey giyindiğimde yada duşta kendimi gördüğümde ve tabi yaşıtım kızlarda biraz acımasız:KK43:

bence sen çoktan bilinç altına ket vurmuşsun, öncelikle sev kendini, moralini bozma ve aynaya pek bakma:KK45:

Ben de 28 yaşındayım üstelik annelikten sonra gördüm bunu, hiç birşey için geç değil bence ama tabi daha genç olsaydık. Bu arada senin hiç yok mu gelişme? ne kadar yaptın?

ben 2.21deyim şuan 12gün oldu ama bu ay hep gece uyurken kulaklıkları takıp dinliyorum. çünkü yoğun bi dönemdeyiz ailece . (haftaya abimin düğünü varda :KK34: ) iş yerindede yerimde çok duramıyorum sürekli kalkıp oraya buraya gidiyorum kulaklığı tak çıkar olmuyo. e ofistede kızlar artık sinir olmaya başladı müziğe yeter artık falan deyip duruyorlar :KK36: gelişma var yok diyemem ama gözle görülecek miktarda değil aslında şöyle söylim ağrılar hafif arada bi uğrayıp gidiyor bide hep sol göğsüm ağrıyor sağ göğsüm hç ağrımıyor.(ki sağ göğsüm sola göre daha küçük) bi gün çok yoğun bi ağrı çekmiştim ertesi gün tık yok. ondan sonrada hafif sızlamalar uğrayıp geçti. tam olmıcak dediğim günlerde bi sabah uyandığımda göğüslerimi kocaman görence evet dedim bişeyler olcak. tabiki kaçınılmaz sonuç o günü akşamında o dolgunluğun yerinde yeller esiyodu :))) durum özetle bu canım. sabırla bekliyorum...:44:

slm kizlarrrrrrrrrr
sizleri yakindan takip ediyorum :KK3:
bende baslayacam ama diger telkini deniyorum suan son 3.yu yapip buna gececem umutluyum cok bakalim neler olacak.. :)
:KK24: :KK24::KK24: :KK24::KK24::KK24:

Bende dün başladım telkine. Kulaklığı kulağıma takıp uyudum sabah uyandığımda biraz ağrıyor gibiydi artık psikolojik mi bilemicem devamm :))

telkinim biteli baya oldu ama eskisinden daha bile sık ağrıyor kollarım ellerim parmaklarım falan

selam kızlar nasıl gidiyor büyütme maratonu:) ben de bu telkini ilk dinleyenlerden sayılrım bayadır konuya bakamıyorum sayfalar almış basını gitmiş bu güzel bişey:) yakında tekrar dinlemey baslıcam ilk basladığımda 75 dolgulunun içi boş kalıyodu şimdi tasıyo ve hatta ben 80 dolgulu kullanıyorum daha rahat oluyor :) su an telkine devam edenlere tavsiyem sabırlı olun ve hemen moralinizi bozmayın hepinize kolay gelsin:):KK54:

kızlar ben gün içinde 6 saat ayıramıyorum buna gece yatarken kulaklıkla değilde kısık bi sesle başucuma koyup dinlesem olur mu ?

selam kızlar nasıl gidiyor büyütme maratonu:) ben de bu telkini ilk dinleyenlerden sayılrım bayadır konuya bakamıyorum sayfalar almış basını gitmiş bu güzel bişey:) yakında tekrar dinlemey baslıcam ilk basladığımda 75 dolgulunun içi boş kalıyodu şimdi tasıyo ve hatta ben 80 dolgulu kullanıyorum daha rahat oluyor :) su an telkine devam edenlere tavsiyem sabırlı olun ve hemen moralinizi bozmayın hepinize kolay gelsin:):KK54:

nezden başka bitirip gerçekten olumlu sonuç alan biri daha çıktı şükürler olsun:))))):21::21::21: walla kızlar iyiki yazıyorsunuz ya gerçekten moral oluyo çünkü benim 2. 21 düşündüğüm gibi gitmedi:KK14: inşallah ve sana da maaşallah:nazar::nazar::nazar:diyorum darısı başımıza:KK16:
peki sen telkin dışında herhangi ekstra birşey yaptın mı? (yeme, içme düzeni, masaj vs?)

X