- 24 Mart 2011
- 277
- 1
kızlar göğsümün sağında koltuk altımın orası ağrıyor sanki iğne batırıyorlar gbi size de olyr mu
Evet canım bende var. Hem de aynı yerde, dokununca acıyor ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar göğsümün sağında koltuk altımın orası ağrıyor sanki iğne batırıyorlar gbi size de olyr mu
Evet canım bende var. Hem de aynı yerde, dokununca acıyor ama.
Kızlar müjdemi isterim. 12. günümdeyim ve göğsüm büyüyor.
Yataktan bir kalktım yüz üstü yatmışım tabi. Annecim o da ne! Göğsüm ele gelir şekilde olmuş. VE BEN ÇOK MUTLU OLDUM. Yatmadan birşey hissetmiştim ama sabah daha iyi anladım.
İyi ki bırakmamışım ya.
Arkadaslar ben indirdim dosyayi ama ses yok sadece muzik var dogru mu?
Bu arada sayfa o kadar cogalmiski bende merak ettim bunun sirri neymis=)
ooooo ben bırakıyorum dedim ekip çoğalmış ya dayanamadım bırakamadım aklım kaldı devam edim dedim nez 1 gün bile geçmeden döndüm yine
kızlar resmen elime gelebilen dolgun göğüslerim var ağlamak istiyorum mutluluktan :))
bende bugun sabah ağrılarla uyandım sabah kalkıp aynaya baktım da büyümüş gördüm biraz.öyle mutlu oldum ki ben bugun 8 saat dınlycgm 6 saat bttı kaldı 2 saatım daha
kaçıncı günün canım?
Herhalde benden baska herkeste etki gösterdi benim bugün 7. günüm
benim 2. gün biraz sızlamalar oldu snra iki gün durdu bende üzülüyordum ama bugun yıne başladı gdip geliyor yani bazı kişilerde 1 hafta snra başlıyormuş bir de reglin yakınsa ondanda etkı etmyrdr belki
canım ben regl dönemindeyim. Tamda regl başladığı zaman dinlemeye başladım. Normalde regl öncesi göğsümde ağrılar olur,regl dönemindeyken de tüm ağrısı geçer. Acaba ondan mıdırki
ondan olabilir cnm bence reglden snra belirtiler başlar
Kafam karıştı benim birşey sorabilirmiyim..? Ben ilk konu başlıgındaki 3. den ilkini indirdim.. Dogrumu.. Birde ben regl döneminde başladım 3. günüm hiç kıpraşım yokk.. Sizlerde ilk 3 gün birşeyler oldumu..?
aynen yaa hepsı bos seyler bunu anladım dınle buyusun taktıgı en guzelıymıs bunca zaman neden aklımıza gelmedı sankıtibete bende başlayacaktım neyse başlamayım bari. Emeklerimin boşa gitmesini istemem. :18:
Bak canım dediğin bendede oluyor. Birşeyler hareket ediyor hissedebiliyorum.
Guzel gelısmeler var cnm devam et bosver tıbetı ben bırakdım sıkılasıyo cunku cnm gerek yok zaten sımsıkı bızımkı demı
Bende senin gibiyim. Masaj falan hak getire hiç birşey yapmıyorum canım. Sadece telkini dinliyorum o kadar.
Sıkıldım masajdan.
bu hafta hıc olcmedım 21 tamamayınca olcecem ama dolgunluk ve buyume super sekılde cnm 17 gun falan oldu gelısmelerden gayet memnunum vallanezcim ölçülerinde nasıl değişiklikler var ne kadar büyüdüler
koltuk altına dogru benımde olmustu cnm yaa bugunde gogusume dogru ıgneler battı sankıkızlar göğsümün sağında koltuk altımın orası ağrıyor sanki iğne batırıyorlar gbi Size de olyr mu
ben zaten bılıyodum cnm cok sevındım pes etmek yok devam bak afrodıt 10.gunde sonuc almaya basladı o yuzden sabırlı ol okooooo ben bırakıyorum dedim ekip çoğalmış Ya dayanamadım bırakamadım aklım kaldı devam edim dedim nez 1 gün bile geçmeden döndüm yine
ne demek cnm lafımı olur yeterkı herkes ıstedıgı mutlu olacagı goguse kavussunbu arada nezcim herkese ayrı ayrı moral veriyosun ya bırakmak isteyenleri engelliyosun çok sağol...hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için kızlar!!!!!!!!! Hedef 80 desteksiz :)
olacak cnm olacak ınan yeterkıherhalde benden baska herkeste etki gösterdi Benim bugün 7. Günüm