Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar sarkıklık için şınav çekmek de iyi geliyormuş ama yapmaya korkuyorum spor bana iyi gelmiyor küçültüyor göğüslerimi

Spor küçültüyor mu ya göğüsleri. Bilemedim şimdi. :18:

Açıkcası sarkıcak birşey olmadıgı için bilmiyorum .. Ama şınav bana çok uzak her akşam 50 x 2 mekik çekiyorum o daha bana uygun..
Açıkcası heleki srakma tehlikesi oldugu zamana bir sıra gelsin ben onu kremlerle sever okşarım..

benim göğüslerim eskiden 85i geçiyordu kilom da vardı belimi incelteyim dye spor yaptım belim inceldi ama göğüslerde gtti şimdi büyütmek için uğraşyrm dikkatli ol derim.

Ne sporu yaptın ama o da var?
Tibetin 5 hareketini haftaya yapacaktım şimdi kararsız kadım canım ya. :18:

kızlar ekip çogalmış hadi bakalımm vazgeçmek yok herkesten mutlu haberler bekliyruz

ama zaman alıcak kimse pes etmesin:KK71:

Tibetin 5 hareketini haftaya yapacaktım şimdi kararsız kadım canım ya. :18:

canım tibetin hareketlerini bende yapyrum 2hafta oldu nerdeyse ama küçülme falan olmadı
tam tersine telkinle beraber işe yarıyo galiba....:)

Son düzenleme:
kızlar ekip çogalmış hadi bakalımm vazgeçmek yok herkesten mutlu haberler bekliyruz

ama zaman alıcak kimse pes etmesin:KK71:

Bence de canım. :KK61:
Ben 10 günün sonunda gözle görülür neticeyi gördüm. Şimdi iyiki pes etmemişim diyorum. :KK66:

canım tibetin hareketlerini bende yapyrum 2hafta oldu nerdeyse ama küçülme falan olmadı
tam tersine telkinle beraber işe yarıyo galiba....:)

Oh içim rahatladı.
Bende haftaya başlıyacağım hareketlere. Bu hafta sonu sınavım var bitsin de. :KK62:

Son düzenleme:
Tibetin 5 hareketini haftaya yapacaktım şimdi kararsız kadım canım ya. :18:[

tibetin 5 hareketi faydalı olabilir onu bilmiyorum benim yaptığım egzersizdi

kol ve omuz çalıştıran egzersizler büyümeye yardımcı olur diğer hareketlerle kilo verilince doğal olarak göğüsten de gidiyo olabilir :KK34:

Kızlar tıbetı bırakma nedenım bır arkadasımın 95 falan var sıkılastı kuculdu bıraz daha o yuzden bırakdım ama yınede sız bılırsınız ben korktum yanı rıske atamam dedım tamda buyume asamasında yanı:KK9:
Bugun uzun zamandan sonra yıne kan dolasımını hıssettım kızlar :KK1: Ayy bıde ates basması oluyo sankı bende goguslerıme dogru kızlar ıcden ıce yanma ayrı bıde boyle sıcak basıyo bırden govdeme gogus bolumune ozellıkle

ben şöyle düşünüyorum örneğin kalça için egzersiz yaptıgımızda nasıl küçülüyorsa göğüslerde de öyle oluyor o da küçülüyor spor yapmyrm telkin yetiyor kızlar bu arada kullandığım yağ cm olarak etki yaptı ama benim cildim yağlıdır sivilce yaptı bende özellikle göğüslerimde sivilceler oluştu 1 numara telkin bence.:KK9:

Kızlar ben ne masaj ne spor nede buz hepsıne karısıyım telkın dınlerken :44: Ne olur ne olmaz ben hıc bısey yapmıyorum dokunmuyorum kendı kendıne buyuyolar valla:KK9:

ben gün içinde dinleyebildiğim kadar dinliyorum 6 saat dolmuyo tabi. bi degeceleri kulağıma takıp uyuyorum artık

İyi akşamlar kızlar.. Tam motivasyon bakalım, hayaller ve olumlu düşünceler olsun beyninizde.. Bir an bile olumsuzzluk yok, bizde sexi memişlere sahip olucaz...:KK16:

şimdi dinlemeye başladım ama bu müziği yapan neye dayanarak yapmış pek okuyamadığım için anlayamadım. daha öncede cazırtılı bişi dinlemiştim 3 5 kere kafayı yemek üzereyken annemin yeterrrrrrrrrrrrrr demesiyle kapatmam bir oldu. şimdi de burdakini dinliyorum ama var olanda bu mizikten nefret edip kendilerini yok etmez inşallah

X