- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar regl oncesı gogus acısıyla dınlerken olan agrı bırlesınce fecı oluyo yaa bugun zorlandım bı ara cok agrım oldu dokununca zaten acıyo reglı oncesı oldugu ıcın Dolgunluk arttı cok guzel oldu ama bu kez reglıden olan dolgunluk ama yınede cok daha guzel gorunuyolar
keşke hep öyle kalsalar dimi ne güzel olurdu Ama biz daha büyüğüne yol alıyoruz
bende de arada sırada hafif agrı girip çıkıyor ama belli belirsiz bakalım ne olacak... benimle aynı zamanda baslayan kimdi acaba merak ettim gelişmeleri benim 8. günüm
benim 6. günüm dün uzun süre dinledim 7 saat falan pek bir şey yoktu bugun dınlemeye pek fırsatım olmadı sabah 1-2 saat dınledım çok az sızı oldu.
bende de arada sırada hafif agrı girip çıkıyor ama belli belirsiz bakalım ne olacak... Benimle aynı zamanda baslayan kimdi acaba merak ettim gelişmeleri benim 8. Günüm
canım sende herhangi bir gelişme varmı peki büyüme falan gibi
cnm ılk belırtılerde benımde oyle varla yok arası bı agrı hatta yazmısımdır bak anlamadım hatta varmı yokmu dıye ılk ve ıkıncı gunde oyle olmusdu benmı yanılıyorum acaba dedım cunku o zaman kımsede yokdu kı soyleyen hanı etkı ettı dıye yenı denedıgım ıcın supheye dusmusdum bana mı oyle gelıyokı dedım yanı ama bu guzel etkı etmeye basladı yenı yenı cnm 8 gunden sonra
evet var sağ göğsüm de özellikle sol daha küçük o da belli bir zaman snra büyürmüş eşitlenirmiş yani nezinde oyle olmuş bizim daha erken
ayy canım inşallah yaa Ben artık zamanı dikkate almıyorum gün içinde dinleyebildiğim kadar dinliyorum 6 saatide geçtiği oluyor
evet cnm suan ıkısı esıt ama tabı buyuyo ya ılk nedense sol daha bı one gecıyo yınede sonra sag onu yakalıyo yanı ılk basda fark oldugu ıcın halıyle ama oyle belırgın degıl fark aynı gıbı duruyo
evt cnm belli bir süre snra eşitlenir ben şunu merak ediyorum acaba regl dönemlerinde de etki ediyor mu:26:
cnm 6 saatı gecmesı onemlı yanı yoksa 7 olur 8 olur farketmez heralde sende de bı kac gune dolgunluk baslar tatlım demedı deme
canım geçiyo 6 saati sonrasında bırakıyorum zamanı dinleyebildiğim kadar dinliyorum emin olmadan yazmayım dedim dün ve bugün sadece dinlediğimde ara ara bi ağrı giriyo birde sanki gerginleşti gibi öyle hissediyorum şu an
cnm gelısmeler cok guzel gerılme oluyo evet agrıyı hıssedıyosn ama varmı yok mu bılmıyosun tam anlayamıyo ınsan ılk gunlerde oyle oluyo dınlemeye devam et guzel haberlerı beklıyoruz Benımde enı genısledı kızlar boyutu yanı
cnm gelısmeler cok guzel gerılme oluyo evet agrıyı hıssedıyosn ama varmı yok mu bılmıyosun tam anlayamıyo ınsan ılk gunlerde oyle oluyo dınlemeye devam et guzel haberlerı beklıyoruz Benımde enı genısledı kızlar boyutu yanı
kızlar mühim olan başka konuda umarım büyüdükten sonra sırt ağrıları çekmeyiz kemik yapımız uygundur umarım onları taşımaya