Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Meribaa
Ben bu telkini durmaksızın dinliyorum müziği de çok hoşuma gitti dinlendiriyo sanki sabah uyanıyorum açıyorum dışarı çıkıp geliyorum yine dinliyorum :KK70: 2. günüm göğüslerim kımıl kımıl :KK70:

Meribaa
Ben bu telkini durmaksızın dinliyorum müziği de çok hoşuma gitti dinlendiriyo sanki sabah uyanıyorum açıyorum dışarı çıkıp geliyorum yine dinliyorum :KK70: 2. günüm göğüslerim kımıl kımıl :KK70:

çok sevndm canmm :) benmde bugn 2.günm dnlerken bşyler oluyo arada:) bakalımmm büyürler inşşşallah :) melodi geçktn güzl yaaa yatarken dnlee uyurken dha çok etkilymişş:)

Birbirlerine yaklaştıklarını düşünüyorum :) eskisi gibi çok ayrık değiller sanki. Bir de ben dinlerken rahat etsinler diye sütyenimi çıkarıyorum :KK70:

Birbirlerine yaklaştıklarını düşünüyorum :) eskisi gibi çok ayrık değiller sanki. Bir de ben dinlerken rahat etsinler diye sütyenimi çıkarıyorum :KK70:

:KK1: bunu duyduktan sonra ben de çıkartıyorum artık :KK23: benim bir hafta oldu göğüslerim sanki adet olacakmışım gibi şişlerr acıyolar

kızlar birazcıkta kilo almak lazım aslında..biraz zayıfım ben.kiloda alsak biraz faydası olur minişlere:97:

Ben işe yarayıp yaramadığı belli olsun diye regl dönemimden sonra başladım dinlemeye bu şekilde daha iyi gözlemleyebiliyorum. Sonrasında büyüyorlar diye sevinip birden söndüklerinde hüsrana uğramak istemem :KK9:

Kızlar tıbetı bırakma nedenım bır arkadasımın 95 falan var sıkılastı kuculdu bıraz daha o yuzden bırakdım ama yınede sız bılırsınız ben korktum yanı rıske atamam dedım tamda buyume asamasında yanı:KK9:
Bugun uzun zamandan sonra yıne kan dolasımını hıssettım kızlar :KK1: Ayy bıde ates basması oluyo sankı bende goguslerıme dogru kızlar ıcden ıce yanma ayrı bıde boyle sıcak basıyo bırden govdeme gogus bolumune ozellıkle

Tibete bende başlayacaktım neyse başlamayım bari. Emeklerimin boşa gitmesini istemem. :18:
Bak canım dediğin bendede oluyor. Birşeyler hareket ediyor hissedebiliyorum. :KK17:

Kızlar ben ne masaj ne spor nede buz hepsıne karısıyım telkın dınlerken :44: Ne olur ne olmaz ben hıc bısey yapmıyorum dokunmuyorum kendı kendıne buyuyolar valla:KK9:

Bende senin gibiyim. Masaj falan hak getire hiç birşey yapmıyorum canım. Sadece telkini dinliyorum o kadar. :KK60:
Sıkıldım masajdan. :KK59:

Kızlar tıbetı bırakma nedenım bır arkadasımın 95 falan var sıkılastı kuculdu bıraz daha o yuzden bırakdım ama yınede sız bılırsınız ben korktum yanı rıske atamam dedım tamda buyume asamasında yanı:KK9:
Bugun uzun zamandan sonra yıne kan dolasımını hıssettım kızlar :KK1: Ayy bıde ates basması oluyo sankı bende goguslerıme dogru kızlar ıcden ıce yanma ayrı bıde boyle sıcak basıyo bırden govdeme gogus bolumune ozellıkle

nezcim ölçülerinde nasıl değişiklikler var ne kadar büyüdüler:KK9:

canm yatarken sdyen tkmıcm takıcam kulaklığı dnlicem bnu uyucm öle ohhhhh:KK70::KK70:

Zaten canım ben hep evde olduğum için yarım atlet ile geziyorum.Slikonluyu takmıyorum engelleyebilir diye.:18:
Misafirlikte çıkarıp takıyoyrum slikonluyu sadece. :KK61:
Sende iyi yapıyorsun.

kızlar göğsümün sağında koltuk altımın orası ağrıyor sanki iğne batırıyorlar gbi:KK1: size de olyr mu

X