Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Oww yeah.
Dolgun, diri, çıtır ve dik göğüsler.
Bizi bekleyinnnn :KK52:
KK kadınları geliyor :KK52::KK52:

Son düzenleme:
Users Browsing this Thread
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 4 ziyaretçi)

selen_86,burcu135+,Dailys,duygu_01,gong,anatolia_35,sg_ceyda,gulizz,sena72,afrodit21,waterlin,xmehlikax,qbrha+,tofitaM,

konu çok ilgi görüyor :KK1:

bişi sorucam bilgisi olan var mı bu konuda...

bi kaç telkini aynı gün dinlesek bi sorun olurmu etkilerinde azalma gibi??

farklı konulardaki telkinler için soruyorum

önümüzde yaz ne güzel gelsin bikiniler badiler elbiseler eskiden gömlek de hiç belli olmuyordu sinir oluyrdum artık hafiften çıkmaya başladı:KK66::KK52:

Kızlar 90 düşününce 90 olmaz yahu 100 desek 100mü olucak :) estetikçiler metelige kuruş atardı öyle olsaydı eger.. Sade bedenimizde nereye odaklanırsak ve düşünürsek gözle görülür ölçüde degişir lakin öyle bariz noktalara çıkmaz..

Olabilir.
Ters etki yaratabilir.
Çünkü telkinleri dinlerken inanmanız gerekiyor.
Bi onu bi bunu dinlerken kafanız karışabilir kötü sonuçlar doğurabilir. :KK34:

Son düzenleme:
herkes olsunda nasıl olursa olsun diyo galibaa..kimse telkinin nasıl işlediğiyle ilgilenmiyo sanırım:O

ohooo bende burda kalkmış inanın deyip duruyorum..bizimkilerin inancı tam ..
kaç beden olsunu tartışmaya başlamışlar bile:KK9::KK9::KK19:

Son düzenleme:
İnsan heyecanlanıyor bu sözlerinizi duyunca. :KK64:
Ah büyük gögüsler bekleyin bizi. :KK66:

oley be kızlar sizi böyle görünce keyfim yerine geldi resmen sizde beni gibi göğüslerinizle çıldırmışsınız.:KK52: bende kendi kendime üzülüyordum. vlla en ideal 85 ama sanmam o kadar büyüyeceğini. daha 21 yaşına yeni girdim. bi umut gelişimini tamamlamamıştır belki diye hevesleniyorum.:KK66:

onu bende merak ediyorum özellikle boy uzatmak için olan telkini de dinlemek istiyorum parfait gelse de sorsak gerçi yaşım olmuş 24 bu yaşdan snra boyum uzar mı bu telkinle bilmiyorum:KK69:

:KK66::KK66::KK66:
oley be kızlar sizi böyle görünce keyfim yerine geldi resmen sizde beni gibi göğüslerinizle çıldırmışsınız.:KK52: bende kendi kendime üzülüyordum. vlla en ideal 85 ama sanmam o kadar büyüyeceğini. daha 21 yaşına yeni girdim. bi umut gelişimini tamamlamamıştır belki diye hevesleniyorum.:KK66:

sinirdenn öyleee bir masaj yapıyormmkiiii büyümemeleri imkanszzzz:KK70::KK70:D:KK70::
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Kızlar hadi masaja başlayalım... :KK52:
Ben hem melodiyi dinliyorum hem buraya yazıyorum hem masaj yapıyorum.
Hadi canlanın bakimm :KK66:

Bi kaç telkini aynı gün dinlesek bi sorun olurmu etkilerinde azalma gibi??

Farklı konulardaki telkinler için soruyorum

bi kaç telkini arka arkaya liste yapıp dinleyebilirsin cnm.ama öncelikle etkili olması için ego ve suçluluk telkinlerini en az birhafta dinleyip diğerlerini sonra listeye eklemelisin.

Kızlar hadi masaja başlayalım... :KK52:
Ben hem melodiyi dinliyorum hem buraya yazıyorum hem masaj yapıyorum.
Hadi canlanın bakimm :KK66:

canım işteyim yavvvv masaj yapamam smdii akşm ewe gidincee soyunurkenn hemmen masajj yapıyormmm çıldırıyormmm kçk grnce:KK70::KK70:D

X