Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

basakss ne güzel söylüyorsun yaa yanımda uyuyan kocama diye ahhh ahh bende sevdiceğimi bekliyorum daha 2 sene :84:

Site bazen yavaşlıyor canım yaa bendede oluyor sinir edici bir durum

he yaa biz de 2 yıldır beraberiz, işini gücünü rayına oturtsa da evlensek :) sen nie bekliosun

hımm senınde cok erken olmus ben ayaktayken oldu basamadım cnmınsallah olmaz cnm
1 hafta aradayım ben de bişey sorcam sönme oldu bu doğal bişey dimi ? :26:

evet cnm normal bı hafta ıcınde fazlasıyla toplanır

he yaa biz de 2 yıldır beraberiz, işini gücünü rayına oturtsa da evlensek :) sen nie bekliosun

Ohh ne güzel canım inşallah sende en kısa zamanda sevdiceğinle evlenirsin :81::97: benim sevdiceğim okuyor canım yaa 2 senesi bitti üniversitede daha 2 sene var uufff valla bazen dayanmak zor geliyor bize

Ohh ne güzel canım inşallah sende en kısa zamanda sevdiceğinle evlenirsin :81::97: benim sevdiceğim okuyor canım yaa 2 senesi bitti üniversitede daha 2 sene var uufff valla bazen dayanmak zor geliyor bize

sıkma canım canını.
ben eşimle 5 yıl sevgili dönemi yaşadım ama görüştüğümüz günler 1 elin 5 parmağını geçmez. pek görüüşemezdik biz.
başka şehirlerdeydik.bi de askere gitti hiç görüşmedik.
yıllarca tlf.a bağlı yaşadık. tlflarmız kulağımızla bir bütün oluşturdu.
nasıl sürdürdük bilmiyorum.insan dayanamam diyor bazen.
ama zaman çok çabuk geçyor.
sen bu zaman diliminde memişlerini büyütmeye bak. kendine güvenin artar evlenmek için.
ben o kadar istememe rağmen evlenirken hep endişeliydim göğüslerim küçük diye kendimi çok kötü hisssediyordum.
adam 5 yıl bekliyo .... sonucunu düşün artık :90::90::90::90:

Bizimde aynı seninki gibi canım ayrı şehirlerdeyiz ama sağolsun her fırsatta gelmeye çalıyor yaa Doğru tabi bu süre memişlere yarayacak o zaman geldiğindede endişe duymam telkini hazırlayan arkadaştan Allah razı olsun sağol canım bana moral verdin

Neyse özlemek de güzel aşkı pekiştirmek açısından :)

rica ederim cnm ne demek. anlarım halindenEvet telkini hazırlayan arkadaş sağolsun. hiç oturduğum yerden mememi büyüteceğim aklıma glmezdi. meğer ne kadar kolaymış. yıllarca boşuna üzülmüşüm

ceyar cım sende benim gibi ne çabuk yemeğini yedin de pc nin başına oturdun
valla ben bu siteye girince göğüslerim daha çabuk büyüyormuş gibi geliyor. ayrı kalamıyorum sizden

Son düzenleme:
ceyar cım sende benim gibi ne çabuk yemeğini yedin de pc nin başına oturdun
valla ben bu siteye girince göğüslerim daha çabuk büyüyormuş gibi geliyor. ayrı kalamıyorum sizden

:) ben oruç tutmuyorum şekerito.

ben de birbirimizi gaza getirmemiz açısından seviyorum :)

yok yok yanılmamışım, kesinlikle dikleşmiş benim bu sarkık sol memüş. oley ya

yok yok yanılmamışım, kesinlikle dikleşmiş benim bu sarkık sol memüş. oley ya

senin memiş nasıl ya biri sarkık mıydı. sen de benden 1 gübn önce başladınne güzel hemen etkiye bak wwaaaaaaaaaooooooooooowwwww

slm kızlar
3. telkinimin son bi kaç günü. büyüme ve ağrılara hala devam. eskiye göre çok daha dolgunlar ve çok memnunum bırakmayın sakın :)

senin memiş nasıl ya biri sarkık mıydı. sen de benden 1 gübn önce başladınne güzel hemen etkiye bak wwaaaaaaaaaooooooooooowwwww

evet teki sarkık öyle çok da dikleşmedi ama gelişme gördüm :) sanki alttan dolgunlaşmaya başlamış, bu yüzden de yukarı bakmaya başlamış mecbur

Allahallah bu hayıt tohumu hormon düzenliyor diyorlar . düzgün hormonları da bozuyor mu ne. bırak annem bırak yemişim hayıt tohumunu ya. büyütenler hayıt tohumsuz büyütmüş. şart değil yani

cnm teşekkür ederım cevap verdığın ıçın bir okdar kılsız bırı olarak nasıl bırden çıktıı şoookkk oldum kocamannnn hemdeeee kızlr kesinlikle tavsiye etmiyorum kullanmayn derim

yaa kızlar, iyice motive etmek için göğüs kısmımızın önceki ve sonraki halini aynı bluzla çekip resimleri buraya mı koysak diycem ama öyle bi durumda ben utanırım yok, o iş yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…