basakss ne güzel söylüyorsun yaa yanımda uyuyan kocama diyeahhh ahh bende sevdiceğimi bekliyorum daha 2 sene :84:
Site bazen yavaşlıyor canım yaa bendede oluyor sinir edici bir durum
cevap yollanırken çok yavaş oluyor
1 hafta aradayım ben de bişey sorcam sönme oldu bu doğal bişey dimi ? :26:
hımm senınde cok erken olmus ben ayaktayken oldu basamadım cnmbenim daha 4. günümde oldu cnm. akşam kulağımda kulaklıkla yatmıştım.
o gece uykumdan uyandırdı beni kramp. öyle şiddetli oldu ki
hemen yanımda uyuyan kocama bağırdım 'kaaalk bacağıma bi şey oldu' diye :84::84:
çok şiddetliydi yani .bide kımıltadamıyosun ya çok kötü oluyo
senin dediğin gibi umarım bir daha bu şekilde olmaz
1 hafta aradayım ben de bişey sorcam sönme oldu bu doğal bişey dimi ? :26:
he yaa çok güzel Allah sana da nasip eder inşallah.
ama sen daha şanslısın.
evlendiğinde memişlerin koca koca olacak. yada kocan mı daha şanslı demeliydim:90::90:
he yaa biz de 2 yıldır beraberiz, işini gücünü rayına oturtsa da evlensek :) sen nie bekliosun
evet cnm normal bı hafta ıcınde fazlasıyla toplanır
evet cnm ceyarın dediğği gibi herkeste bi ara sönme süreci oluyormuş.
büyüme haberlerini almak güzel de şu sönme dönemini hiç istemiyorum
Ohh ne güzel canım inşallah sende en kısa zamanda sevdiceğinle evlenirsin :81::97: benim sevdiceğim okuyor canım yaa 2 senesi bitti üniversitede daha 2 sene var uufff valla bazen dayanmak zor geliyor bize
sıkma canım canını.
ben eşimle 5 yıl sevgili dönemi yaşadım ama görüştüğümüz günler 1 elin 5 parmağını geçmez. pek görüüşemezdik biz.
başka şehirlerdeydik.bi de askere gitti hiç görüşmedik.
yıllarca tlf.a bağlı yaşadık. tlflarmız kulağımızla bir bütün oluşturdu.
nasıl sürdürdük bilmiyorum.insan dayanamam diyor bazen.
ama zaman çok çabuk geçyor.
sen bu zaman diliminde memişlerini büyütmeye bak. kendine güvenin artar evlenmek için.
ben o kadar istememe rağmen evlenirken hep endişeliydim göğüslerim küçük diye kendimi çok kötü hisssediyordum.
adam 5 yıl bekliyo .... sonucunu düşün artık :90::90::90::90:
Ohh ne güzel canım inşallah sende en kısa zamanda sevdiceğinle evlenirsin :81::97: benim sevdiceğim okuyor canım yaa 2 senesi bitti üniversitede daha 2 sene var uufff valla bazen dayanmak zor geliyor bize
Bizimde aynı seninki gibi canım ayrı şehirlerdeyiz ama sağolsun her fırsatta gelmeye çalıyor yaaDoğru tabi bu süre memişlere yarayacak o zaman geldiğindede endişe duymam telkini hazırlayan arkadaştan Allah razı olsun sağol canım bana moral verdin
ceyar cım sende benim gibi ne çabuk yemeğini yedin de pc nin başına oturdun
valla ben bu siteye girince göğüslerim daha çabuk büyüyormuş gibi geliyor. ayrı kalamıyorum sizden
yok yok yanılmamışım, kesinlikle dikleşmiş benim bu sarkık sol memüş. oley ya
senin memiş nasıl ya biri sarkık mıydı. sen de benden 1 gübn önce başladınne güzel hemen etkiye bak wwaaaaaaaaaooooooooooowwwww
Allahallah bu hayıt tohumu hormon düzenliyor diyorlar . düzgün hormonları da bozuyor mu ne. bırak annem bırak yemişim hayıt tohumunu ya. büyütenler hayıt tohumsuz büyütmüş. şart değil yani
hurmanın etkisi kesinlikle olacaktır, bi de goji beryy alıcam kısa zamanda ona da başlamak istiyorum, bozanında faydası varmış göğüslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?