denemediğim hiç bişey kalmadı yağlar küç ilaçlar ama hiç bi sonuç alamadım o kadar bozulduki psikolojim kendimi artık kadın gibi bile hissedemiyorum arkadaşlar hani resim koymuşsunuz ya bnmki bu kadar küçük işte die keşke o kadar olsa onada razıyım bnm düz erkek gibi doğumdan sonra sütüm kesildi onunla birlikte zaten küçüktü ama yine vardı göğsümde tamamen gitti sadece aşağı doğru sarkan deri kaldı abartmıyorum ciddi ciddi kötü bi benzetme olabilir ama köpeklerin memesi olur ya yemin ediyorum o şekilde üçgen aşağı doğru sarkan bir deri kaldı şu aralar maddi sıkıntı var ameliyat olamam telkini dinliyorum 3 gündür msjda yapıorum kaşıntı ve ağrı var inş.. olumlu olur çünkü bnm birden gitti belki tekrar geri gelir dua edin bbana arkadaşlar en azından 70 de olsa göğsüm geri gelsin
Ya bi ricada bulunsam acaba? telkin konusu dışındaki konuları burada değilde birbirlerinize msnlerinizi vererek oradan konuşsanz.çnkü burada birsürü kullanıcı var ve herkes takp etmeye çalşıyo.1 günde 10 sayfa yazı yazılıyo.tek tek bakmak zor oluyo zaten bi bakıyorum 10 sayfadan 6 sı özellernzle ilgili.biz bunlar için takip etmiyoruz ki burayı?
sıkma canım canını.
ben eşimle 5 yıl sevgili dönemi yaşadım ama görüştüğümüz günler 1 elin 5 parmağını geçmez. pek görüüşemezdik biz.
başka şehirlerdeydik.bi de askere gitti hiç görüşmedik.
yıllarca tlf.a bağlı yaşadık. tlflarmız kulağımızla bir bütün oluşturdu.
nasıl sürdürdük bilmiyorum.insan dayanamam diyor bazen.
ama zaman çok çabuk geçyor.
sen bu zaman diliminde memişlerini büyütmeye bak. kendine güvenin artar evlenmek için.
ben o kadar istememe rağmen evlenirken hep endişeliydim göğüslerim küçük diye kendimi çok kötü hisssediyordum.
adam 5 yıl bekliyo .... sonucunu düşün artık :90::90::90::90:
Peki sonuç ne oldu canım?? Ne düşündü eşin ??
denemediğim hiç bişey kalmadı yağlar küç ilaçlar ama hiç bi sonuç alamadım o kadar bozulduki psikolojim kendimi artık kadın gibi bile hissedemiyorum arkadaşlar hani resim koymuşsunuz ya bnmki bu kadar küçük işte die keşke o kadar olsa onada razıyım bnm düz erkek gibi doğumdan sonra sütüm kesildi onunla birlikte zaten küçüktü ama yine vardı göğsümde tamamen gitti sadece aşağı doğru sarkan deri kaldı abartmıyorum ciddi ciddi kötü bi benzetme olabilir ama köpeklerin memesi olur ya yemin ediyorum o şekilde üçgen aşağı doğru sarkan bir deri kaldı şu aralar maddi sıkıntı var ameliyat olamam telkini dinliyorum 3 gündür msjda yapıorum kaşıntı ve ağrı var inş.. olumlu olur çünkü bnm birden gitti belki tekrar geri gelir dua edin bbana arkadaşlar en azından 70 de olsa göğsüm geri gelsin
Ya bi ricada bulunsam acaba? telkin konusu dışındaki konuları burada değilde birbirlerinize msnlerinizi vererek oradan konuşsanz.çnkü burada birsürü kullanıcı var ve herkes takp etmeye çalşıyo.1 günde 10 sayfa yazı yazılıyo.tek tek bakmak zor oluyo zaten bi bakıyorum 10 sayfadan 6 sı özellernzle ilgili.biz bunlar için takip etmiyoruz ki burayı?
cnm 10 saat dınledıgım de bas agrısından zıyada bas donmem olmusdu bıdekızlarrr yenı dolgunluk geldı ıc yan kısımlarda oluyo bu ıs oluyo devam edın dınlemeye
cnm hızla buyume hemen olmuyo malesef baya bı zamanı gecırmek gerekıyo ondan sonra fark acılıyo gıdıyo
cnm kesınlıkle oyle ucuncu21ı bıtırdım baya oldu ve agrılarım hıc gıtmedı suan yenı buyume olmus zaten bı kac gundur agrım artmısdı reglımın de son gunlerı regl sıslıgı falan hep gıtmısdı aslında normal halıne donmusdu bugun bı bakdımdegısım acayıp bellı duruyo duruyo bı anda gelıyo valla oldu bu ıs kızlar mutlaka 3kez dınleyın ve bekleyın cnm regl sıslıgı gıder gıtmez dıye bısey olmaz adı ustunde sıslık gecıcı ancak sen sunu anlamamıssın sanırım regl zamanı yenı buyumelerın oluyo tabı sende zannedıyosunkı regl sıslıgı halbukı yagların artıyo cunku benım hep reglıdekı boyutuna gelırdı her defasında sonmeler olsa bıle ama bu kez bıraz farklı oldu reglım bıtmeden geldı dolgunlugum cok mutluyum demekkı senınde sonme olmadan gelıyomus cnm
kesınlıkle cay yada hormonları etkıleyecek seylerı tavsıye etmıyorum telkınle bırlıkde cunku yeterınce telkın hormonlara mudahale ettıgı ıcın ekstra bısey bence dengeyı bozabılır ıste en fazla hurma kurt uzumu vs.. Yenmelı bıde yedıklerımıze dıkkat etmelıyız ıyı beslenmelıyız onun dısında ne masaj ne bısey eskı yontemlerı cope atın sadece dınleyın vee bekleyın sonrasındada mukemmel sonucla karsılasın kızlar75 b ye dogru ılerlıyorum sankı
telkine başlamadan önce 77-84'tü regl döneminde 85 oluyorduSenin ilk başladığında ne kadardı peki canım?adet sonrası dolgunluğunun gitmemesi çok iyiy olmuş yahu :81:
hadi cannnımm ne diyosun sen
Allah'ım bu nasıl güzel bir haber. adet dönemindeki şişkinlik kalsa ...
seni tebrik ediyorum arkadaşım
kazanacağııııııııızzzzzzz
cnm hızla buyume hemen olmuyo malesef baya bı zamanı gecırmek gerekıyo ondan sonra fark acılıyo gıdıyo
cnm kesınlıkle oyle ucuncu21ı bıtırdım baya oldu ve agrılarım hıc gıtmedı suan yenı buyume olmus zaten bı kac gundur agrım artmısdı reglımın de son gunlerı regl sıslıgı falan hep gıtmısdı aslında normal halıne donmusdu bugun bı bakdımdegısım acayıp bellı duruyo duruyo bı anda gelıyo valla oldu bu ıs kızlar mutlaka 3kez dınleyın ve bekleyın cnm regl sıslıgı gıder gıtmez dıye bısey olmaz adı ustunde sıslık gecıcı ancak sen sunu anlamamıssın sanırım regl zamanı yenı buyumelerın oluyo tabı sende zannedıyosunkı regl sıslıgı halbukı yagların artıyo cunku benım hep reglıdekı boyutuna gelırdı her defasında sonmeler olsa bıle ama bu kez bıraz farklı oldu reglım bıtmeden geldı dolgunlugum cok mutluyum demekkı senınde sonme olmadan gelıyomus cnm
bozayı duymamştm daha önce canm.bakalm denerz hepsini
tabı sevınırsınız sızı gıdı sızı bılıyosunuz kı uc 21 bıtınce sızınde bu hale gelecekcnm çok sevindim demek yeni dolgunluk geldi. Bana gelmiş gibi sevindim inan.
çünkü bugün sana yarın banaaa. Acaba daha ne kadar sürecek bu yeni dolgunluklar. Bi de hiç bitmiyomuş ohhhh
regl donemınde de hormonlarımız harekette sanırım o donem etkılıyo cnm buyumeyı oncekı aylarda regl sonrası sonuyodu sonrasında bıraz daha buyumeyle bırlıkde dolgunluk gerı gelıyodu ama bu ay farklı oldu cok sukur reglım bıtmeden geldı dolgunluk ve sonme olmadan regl sıslıgım gıtmısdı cnm ıkı gun sonra dolgunlugum geldıkesinlikle nez regl sonrası yeni yeni, taze taze büyümeler işte onlarSenin adına çok sevindim tatlım, kendime olmuş gibi hemde, hepimize sağlıklı göğüsler inşallah
yaa hani yağlarla,şunlarla,bunlarla masaj yapılıyor ya bide ben onlarla değilde zeytinyağlı bi krem var onunla masaj yapıyorum dün başladım sabah akşam inşallah fayda eder :26:
regl donemınde de hormonlarımız harekette sanırım o donem etkılıyo cnm buyumeyı oncekı aylarda regl sonrası sonuyodu sonrasında bıraz daha buyumeyle bırlıkde dolgunluk gerı gelıyodu ama bu ay farklı oldu cok sukur reglım bıtmeden geldı dolgunluk ve sonme olmadan regl sıslıgım gıtmısdı cnm ıkı gun sonra dolgunlugum geldızamanla oturuyo demekkı devam edın dınlemeye
cnm sen bılırsın ama telkınle bırlıkde masaj ters etkı yapmısdı bırısınde gecmısı okursan eger ben hıc tavsıye etmıyorum kendı hallerıne bırakın rahat rahat buyuyolar zaten emın olunuc aylık bı surede herkes cok memnun olacagı sonucu alacakdır ama tabı ıstenılen asamaya gelmesı ıcın dahada zaman ıstıyo
tabı sevınırsınız sızı gıdı sızı bılıyosunuz kı uc 21 bıtınce sızınde bu hale gelecekBenım ıcın mı kendınız ıcın mı ayy allah korusun cnm herkesınkı ıstedıgı boyuta gelene dek devam edecek ınsallah mesela benım 80 d oluncaya dek devam edecek ınsallah
regl donemınde de hormonlarımız harekette sanırım o donem etkılıyo cnm buyumeyı oncekı aylarda regl sonrası sonuyodu sonrasında bıraz daha buyumeyle bırlıkde dolgunluk gerı gelıyodu ama bu ay farklı oldu cok sukur reglım bıtmeden geldı dolgunluk ve sonme olmadan regl sıslıgım gıtmısdı cnm ıkı gun sonra dolgunlugum geldızamanla oturuyo demekkı devam edın dınlemeye
cnm sen bılırsın ama telkınle bırlıkde masaj ters etkı yapmısdı bırısınde gecmısı okursan eger ben hıc tavsıye etmıyorum kendı hallerıne bırakın rahat rahat buyuyolar zaten emın olunuc aylık bı surede herkes cok memnun olacagı sonucu alacakdır ama tabı ıstenılen asamaya gelmesı ıcın dahada zaman ıstıyo
çok da büyütme kız, orta boy daha güzel bence. 80d istersen 80d'ye kadar yolu var biliyosun :)
şu boy çok tatlı ve seksi bence :) internete 80c yazınca çıktı bilmiyorum artık hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?