Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ya bi ricada bulunsam acaba? telkin konusu dışındaki konuları burada değilde birbirlerinize msnlerinizi vererek oradan konuşsanz.çnkü burada birsürü kullanıcı var ve herkes takp etmeye çalşıyo.1 günde 10 sayfa yazı yazılıyo.tek tek bakmak zor oluyo zaten bi bakıyorum 10 sayfadan 6 sı özellernzle ilgili.biz bunlar için takip etmiyoruz ki burayı?

denemediğim hiç bişey kalmadı yağlar küç ilaçlar ama hiç bi sonuç alamadım o kadar bozulduki psikolojim kendimi artık kadın gibi bile hissedemiyorum arkadaşlar hani resim koymuşsunuz ya bnmki bu kadar küçük işte die keşke o kadar olsa onada razıyım bnm düz erkek gibi doğumdan sonra sütüm kesildi onunla birlikte zaten küçüktü ama yine vardı göğsümde tamamen gitti sadece aşağı doğru sarkan deri kaldı abartmıyorum ciddi ciddi kötü bi benzetme olabilir ama köpeklerin memesi olur ya yemin ediyorum o şekilde üçgen aşağı doğru sarkan bir deri kaldı şu aralar maddi sıkıntı var ameliyat olamam telkini dinliyorum 3 gündür msjda yapıorum kaşıntı ve ağrı var inş.. olumlu olur çünkü bnm birden gitti belki tekrar geri gelir dua edin bbana arkadaşlar en azından 70 de olsa göğsüm geri gelsin

moralini bozma telkine inan eskisindende güzel göğüslerin olacak inş :)

iyi

Peki sonuç ne oldu canım?? Ne düşündü eşin ??

Peki sonuç ne oldu canım?? Ne düşündü eşin ??

yani onun iç dünyasında ne düşündüğünü bilemem. muhakkak erkek isterki karımın göğüsleri koca koca olsun
ben de isterdim göğüslerimle ilk tanıştığında koca koca olmalarını . ama olmadı.
eşim bana hep 'ben küçük göğüs severim derdi' minnoşum benim kıyamam ben kendimi kötü hissetmeyim diye öyle diyordu.
erkek karısını seviyorsa elindekiyle mutlu olur eminim ama yine de bayan olarak çekiniyor insan.

aa canım benim ya .çok zor d imi.artık son çare silikon yaptırmak kalıyor. ama o da dünyanın parası. durumun varsa yaptırırsın tabii.
ama merak etme hepimiz bıu telkine umut bağladık. ve bi çok kişi sonuç aldı.ve zaten kaşıntılar başlamış. bundan güzel haber mi var.
kaç gündür dinliyorsun cnm ?

haklısın cnm . elimden geldiğince konuyu dağıtmamaya çalışıyorum ama

cnm çok sevindim demek yeni dolgunluk geldi. bana gelmiş gibi sevindim inan.
çünkü bugün sana yarın banaaa. acaba daha ne kadar sürecek bu yeni dolgunluklar. bi de hiç bitmiyomuş ohhhh

Yaa hani yağlarla,şunlarla,bunlarla masaj yapılıyor ya bide ben onlarla değilde zeytinyağlı bi krem var onunla masaj yapıyorum dün başladım sabah akşam inşallah fayda eder :26:

hadi cannnımm ne diyosun sen
Allah'ım bu nasıl güzel bir haber. adet dönemindeki şişkinlik kalsa ...
seni tebrik ediyorum arkadaşım
kazanacağııııııııızzzzzzz

evet canım bu durum herkeste olmuştu sanırım adet öncesi cıvık cıvık yumuşacık oluyorlar ama adet sonrası veya adet sırası o dolgunluk taş gibi oluyor, kesinlikle canım kazanacağız kazanmalıyız yaniiii

kesinlikle nez regl sonrası yeni yeni, taze taze büyümeler işte onlar senin adına çok sevindim tatlım, kendime olmuş gibi hemde, hepimize sağlıklı göğüsler inşallah

cnm çok sevindim demek yeni dolgunluk geldi. Bana gelmiş gibi sevindim inan.
çünkü bugün sana yarın banaaa. Acaba daha ne kadar sürecek bu yeni dolgunluklar. Bi de hiç bitmiyomuş ohhhh
tabı sevınırsınız sızı gıdı sızı bılıyosunuz kı uc 21 bıtınce sızınde bu hale gelecek Benım ıcın mı kendınız ıcın mıayy allah korusun cnm herkesınkı ıstedıgı boyuta gelene dek devam edecek ınsallah mesela benım 80 d oluncaya dek devam edecek ınsallah
kesinlikle nez regl sonrası yeni yeni, taze taze büyümeler işte onlar Senin adına çok sevindim tatlım, kendime olmuş gibi hemde, hepimize sağlıklı göğüsler inşallah
regl donemınde de hormonlarımız harekette sanırım o donem etkılıyo cnm buyumeyı oncekı aylarda regl sonrası sonuyodu sonrasında bıraz daha buyumeyle bırlıkde dolgunluk gerı gelıyodu ama bu ay farklı oldu cok sukur reglım bıtmeden geldı dolgunluk ve sonme olmadan regl sıslıgım gıtmısdı cnm ıkı gun sonra dolgunlugum geldı zamanla oturuyo demekkı devam edın dınlemeye
yaa hani yağlarla,şunlarla,bunlarla masaj yapılıyor ya bide ben onlarla değilde zeytinyağlı bi krem var onunla masaj yapıyorum dün başladım sabah akşam inşallah fayda eder :26:

cnm sen bılırsın ama telkınle bırlıkde masaj ters etkı yapmısdı bırısınde gecmısı okursan eger ben hıc tavsıye etmıyorum kendı hallerıne bırakın rahat rahat buyuyolar zaten emın olunuc aylık bı surede herkes cok memnun olacagı sonucu alacakdır ama tabı ıstenılen asamaya gelmesı ıcın dahada zaman ıstıyo

Son düzenleme:

ayy ne güzelll canım darısı başıma bi an önceeee

peki canım sağol bekleyeyim bakalım şöyle bi ikinci 21 falan da olsun dimiii

çok da büyütme kız, orta boy daha güzel bence. 80d istersen 80d'ye kadar yolu var biliyosun :)

şu boy çok tatlı ve seksi bence :) internete 80c yazınca çıktı bilmiyorum artık hehe

çok da büyütme kız, orta boy daha güzel bence. 80d istersen 80d'ye kadar yolu var biliyosun :)

şu boy çok tatlı ve seksi bence :) internete 80c yazınca çıktı bilmiyorum artık hehe

bizim de bu kadar olur mu yaa. bana inanılmaz geliyor. yok canım o kadar olmaz heralde.

Ayyyy keşke o kadar olsa yaa :97: ama sabır bakalım bizde o kadar olana kadar telkini dinleriz o kadar olmasada bizimde güzel memişlerimiz olacak dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…