cnm 10 saat dınledıgım de bas agrısından zıyada bas donmem olmusdu bıde
kızlarrr yenı dolgunluk geldı ıc yan kısımlarda
oluyo bu ıs oluyo devam edın dınlemeye
cnm hızla buyume hemen olmuyo malesef baya bı zamanı gecırmek gerekıyo ondan sonra fark acılıyo gıdıyo
cnm kesınlıkle oyle ucuncu21ı bıtırdım baya oldu ve agrılarım hıc gıtmedı suan yenı buyume olmus zaten bı kac gundur agrım artmısdı reglımın de son gunlerı regl sıslıgı falan hep gıtmısdı aslında normal halıne donmusdu bugun bı bakdım
degısım acayıp bellı duruyo duruyo bı anda gelıyo valla
oldu bu ıs kızlar mutlaka 3kez dınleyın ve bekleyın
cnm regl sıslıgı gıder gıtmez dıye bısey olmaz adı ustunde sıslık gecıcı ancak sen sunu anlamamıssın sanırım regl zamanı yenı buyumelerın oluyo tabı sende zannedıyosunkı regl sıslıgı halbukı yagların artıyo cunku benım hep reglıdekı boyutuna gelırdı her defasında sonmeler olsa bıle
ama bu kez bıraz farklı oldu reglım bıtmeden geldı dolgunlugum cok mutluyum
demekkı senınde sonme olmadan gelıyomus cnm
kesınlıkle cay yada hormonları etkıleyecek seylerı tavsıye etmıyorum telkınle bırlıkde cunku yeterınce telkın hormonlara mudahale ettıgı ıcın ekstra bısey bence dengeyı bozabılır ıste en fazla hurma kurt uzumu vs.. Yenmelı bıde yedıklerımıze dıkkat etmelıyız ıyı beslenmelıyız onun dısında ne masaj ne bısey eskı yontemlerı cope atın sadece dınleyın vee bekleyın sonrasındada mukemmel sonucla karsılasın kızlar
75 b ye dogru ılerlıyorum sankı