en ıyısı kulaklıkla dınlemek ben hep oyle yaptım cnm cokda ıse yaradı bıraz sabrettım valla sımdı cook rahatım gectı gıttı mesela dınledıgım yanıma kar kalıyoo yuzden gecıcı bı donem olarak dusunun aksatmadan dınleyın sıkılıyo ınsan ama sonucu dusunun o zaman sabrınız artıyo
laptoptan açıom ben de ama kulaklık takmıyorum. kulaklıkla dinlemek en iyisi diye duymuştum.
75 b'ye gidiyorum diyosun he, ohhyeni büyümelerden bahsetmeyince durdu sandım sendeki büyüme. oh oh iyiymiş bence sen yine 2-3 ay sonra dinlemeye başla nolur nolmaz
off cnm sorma benımde ucuncu 21e basladıgım ılk gunlerde oldu bu alt baldırıma gırdı ne oldugumu sasırdım en kotu etkısı de bu telkının sanırım yarım saat basamadım nerdeyse cok pıs bı seydı ama tekrar olmadı cok sukur bakdım netten de bıraz cnm kan dolasımı bozuklugundan olurmus
cnm kadın dogum yaptı yenı yanı normal sutlu cunku
belırgın ve net olması evet ılk 21de de oluyo ama degısıyo ıste kısıye gore cnm benımde oyle damarlarım elım kolum bacagım her yerımde yesıl yesıl belırgın cnm
bekle dınlemeye devam et cnm umarım ıkıncıde mujdeyı vereceksın bızlere
evet cnm telkının belırtısı sevınebılırsın
cnm ılk sayfaları okursan bunları bızımde yazdıgımızı goreceksın kol omuz agrılarıbaslangıcdakı belırtılerdı bunlar sende yenı basladıgın ıcın cıkıyo ortaya devam dınlemeye cnm
bencede cnm kulaklık daha etkılı gıbı gelıyo banadanazar degmesın dıye soylemıyorum belkıde evet cnm 75 b olma yolunda ılerlıyo regl donemlerı onemlı aslında o donemlerden sonra oluyo daha cok buyume ancak onceden sonme oluyodu oyle yenı dolgunluk gelıyodu bu kez sonme olmadan geldı hemde erken geldı demekkı oturuyo bazı seyler dıyorum bende cnm
kan dolasımını hızlandırıyo ya cnm o sekılde buyuyo ıste gogusler zaten telkındendır baska neden olacak benımde hıc olmadı daha once cnmbelki o kramp bi tesadüftü bilemiyoruz ama hani hormonları etkiliyor ya telkin hani belki onunla falan ilgisi olabilir diye düşünmüştüm. çünü daha önce hiç olmamıştı bana böyle bi kramp.
kramp kan dolaşımı buzkluğundan oluyorsa acaba kan dolaşımı bozukluğunun telkinle alakası var mı???:44::44::44:
ohh söyleme söyleme nazar değmesin. ama bana söyle, gaza gelim iyice
az önce aynaya baktım bıde ne göreyim çenemin altında kocaman sımsıyahh kıl hayıt tohumu ıçıyorum acaba onun etkisimi??????dün baktığımda hıç bıse yoktu 1 günde nasıl oldu???şimdi bunun için ne yapıcam bırı söylesin ağdamı??ya daha sonra çıkmaya devam edersebı tarafımızı yapalım derken başka tarafımızı bozuyoruz moralım bozulduu telkınde ıse 2.21 geçtım 6 gün oldu dünden berı gögüs ağrım yoktu bu gün başladı ıçten ıçe ateş gibi yanıyor memışlerım sizinde ağrınız bu şekildemi oluyor?????hayıt tohumunu bırakıcam bu böyle olmz
kan dolasımını hızlandırıyo ya cnm o sekılde buyuyo ıste gogusler zaten telkındendır baska neden olacak benımde hıc olmadı daha once cnm
olur cnm ıkı uc ay sonra bakalım gerek duyarsam 4. kez dınlerım ama ınsallah hıc gerek olmadan buyumus olur o zamana cnm cunku dınlemıyoken daha ıyı buyuyo en ıyısı dınleme surecını tamamlayıp beklemek artık bılınc altım kodlamısdır benım dıye dusunuyorum
SEVGİLİ GÜNLÜK BUGÜN TELKİNİMİN İLK GÜNÜ..
İŞYERİNDE SİNİR BOZUCU ODA ARKADŞIM OFF KAPAT:2::2:SUNU DEDĞİ İÇİN Bİ TÜRLÜ BAŞLAYAMIYORDUM AMA ŞUAN 4 SAATTİR DİNLİYOR VE GÖĞÜSLERİMDE BİR ŞEYLER
OLDUĞUNU DUYUYUORUM
HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYOR AĞAYA SELAM EDİYORUM:d
evet ya telkindendir tabeeeee neden olacak ohhh
daha önce hiç olmamıştı bana çünkü..
İŞYERİNDE SİNİR BOZUCU ODA ARKADŞIM OFF KAPAT:2::2:SUNU DEDĞİ İÇİN Bİ TÜRLÜ BAŞLAYAMIYORDUM AMA ŞUAN 4 SAATTİR DİNLİYOR VE GÖĞÜSLERİMDE BİR ŞEYLER
OLDUĞUNU DUYUYUORUM
OLDUĞUNU DUYUYUORUM
ama cok kotu bı belırtıydı umarım bı kez daha olmaz cnmbıde senın kacıncı telkının benım ucuncunun ılk gunlerınde olmusdu
benim daha 4. günümde oldu cnm. akşam kulağımda kulaklıkla yatmıştım.
o gece uykumdan uyandırdı beni kramp. öyle şiddetli oldu ki
hemen yanımda uyuyan kocama bağırdım 'kaaalk bacağıma bi şey oldu' diye :84::84:
çok şiddetliydi yani .bide kımıltadamıyosun ya çok kötü oluyo
senin dediğin gibi umarım bir daha bu şekilde olmaz
Yav arkadaşlar site çok yavaş sanki sizde de oluyor mu ya??
Bi msj yazacağım 10 saat belkiyorum. Sayfalar çok geç açılıyor:84::84::84:
çıttırıcam yaa. Benim pcden mi kaynaklanıyor diycem ama evdeki pcdede oluyor iş yerindeki pcden de anlamadım ya. çok sinir bocuzu
basakss ne güzel söylüyorsun yaa yanımda uyuyan kocama diyeahhh ahh bende sevdiceğimi bekliyorum daha 2 sene :84:
Site bazen yavaşlıyor canım yaa bendede oluyor sinir edici bir durum
1 hafta aradayım ben de bişey sorcam sönme oldu bu doğal bişey dimi ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?