Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

laptoptan açıom ben de ama kulaklık takmıyorum. kulaklıkla dinlemek en iyisi diye duymuştum.

75 b'ye gidiyorum diyosun he, ohh yeni büyümelerden bahsetmeyince durdu sandım sendeki büyüme. oh oh iyiymiş bence sen yine 2-3 ay sonra dinlemeye başla nolur nolmaz

bencede cnm kulaklık daha etkılı gıbı gelıyo banada nazar degmesın dıye soylemıyorum belkıde evet cnm 75 b olma yolunda ılerlıyo regl donemlerı onemlı aslında o donemlerden sonra oluyo daha cok buyume ancak onceden sonme oluyodu oyle yenı dolgunluk gelıyodu bu kez sonme olmadan geldı hemde erken geldıdemekkı oturuyo bazı seyler dıyorum bende cnm

belki o kramp bi tesadüftü bilemiyoruz ama hani hormonları etkiliyor ya telkin hani belki onunla falan ilgisi olabilir diye düşünmüştüm. çünü daha önce hiç olmamıştı bana böyle bi kramp.
kramp kan dolaşımı buzkluğundan oluyorsa acaba kan dolaşımı bozukluğunun telkinle alakası var mı???:44::44::44:

ohh söyleme söyleme nazar değmesin. ama bana söyle, gaza gelim iyice

kan dolasımını hızlandırıyo ya cnm o sekılde buyuyo ıste gogusler zaten telkındendır baska neden olacak benımde hıc olmadı daha once cnm
ohh söyleme söyleme nazar değmesin. ama bana söyle, gaza gelim iyice

olur cnm ıkı uc ay sonra bakalım gerek duyarsam 4. kez dınlerım ama ınsallah hıc gerek olmadan buyumus olur o zamana cnm cunku dınlemıyoken daha ıyı buyuyo en ıyısı dınleme surecını tamamlayıp beklemek artık bılınc altım kodlamısdır benım dıye dusunuyorum

Allahallah bu hayıt tohumu hormon düzenliyor diyorlar . düzgün hormonları da bozuyor mu ne. bırak annem bırak yemişim hayıt tohumunu ya. büyütenler hayıt tohumsuz büyütmüş. şart değil yani

SEVGİLİ GÜNLÜK BUGÜN TELKİNİMİN İLK GÜNÜ..

İŞYERİNDE SİNİR BOZUCU ODA ARKADŞIM OFF KAPAT:2::2: SUNU DEDĞİ İÇİN Bİ TÜRLÜ BAŞLAYAMIYORDUM AMA ŞUAN 4 SAATTİR DİNLİYOR VE GÖĞÜSLERİMDE BİR ŞEYLER

OLDUĞUNU DUYUYUORUM

HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYOR AĞAYA SELAM EDİYORUM :d

evet ya telkindendir tabeeeee neden olacak ohhh
daha önce hiç olmamıştı bana çünkü..

oda arkadasın umarım bayandır ve kucuk gogusludur cnm

hadi ya daha 4. saatte senin göğüsler tepki verdi
o zaman senin 1 haftaya bomba gibi olur bombaa
evet nez12 nin dediği gibi
odadaki arkadaşının göğüsleri küçüktür umarım ve senin göğüslerinin atağa geçtiğini görünce dibi düşer

açılış konuşmasından sonra sizleri 2 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum

e kulaklık tak kız, onların memesi büyük keyifleri yerinde tabii püü

ama cok kotu bı belırtıydı umarım bı kez daha olmaz cnmbıde senın kacıncı telkının benım ucuncunun ılk gunlerınde olmusdu

benim daha 4. günümde oldu cnm. akşam kulağımda kulaklıkla yatmıştım.
o gece uykumdan uyandırdı beni kramp. öyle şiddetli oldu ki
hemen yanımda uyuyan kocama bağırdım 'kaaalk bacağıma bi şey oldu' diye :84::84:
çok şiddetliydi yani .bide kımıltadamıyosun ya çok kötü oluyo
senin dediğin gibi umarım bir daha bu şekilde olmaz

Yav arkadaşlar site çok yavaş sanki sizde de oluyor mu ya??
Bi msj yazacağım 10 saat belkiyorum. Sayfalar çok geç açılıyor:84::84::84:
çıttırıcam yaa. Benim pcden mi kaynaklanıyor diycem ama evdeki pcdede oluyor iş yerindeki pcden de anlamadım ya. çok sinir bocuzu

basakss ne güzel söylüyorsun yaa yanımda uyuyan kocama diye ahhh ahh bende sevdiceğimi bekliyorum daha 2 sene :84:

Site bazen yavaşlıyor canım yaa bendede oluyor sinir edici bir durum

cevap yollanırken çok yavaş oluyor

basakss ne güzel söylüyorsun yaa yanımda uyuyan kocama diye ahhh ahh bende sevdiceğimi bekliyorum daha 2 sene :84:

Site bazen yavaşlıyor canım yaa bendede oluyor sinir edici bir durum

he yaa çok güzel Allah sana da nasip eder inşallah.
ama sen daha şanslısın.
evlendiğinde memişlerin koca koca olacak. yada kocan mı daha şanslı demeliydim:90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…