• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nereye gıttı kı o kişi ?

ama guzel hazırlamıs yanı tesekkur ettım.
sımdıde telkınle sıgara ıcmek paha bıcılemez :p
bi de sey dıycem 6 saatı doldurmak şart mı yani 2-3 saat olmaz mı ?

o kadar detay bilmiyorum, denileni yapıyorum saece :D

ben geleli 4 gün falan oldu daaa, bi ara amcası rahatsızmış sanırım. onla ilgili bi durum olabilir. konu sahibini tanımıyorum :)

nereye gıttı kı o kişi ?

ama guzel hazırlamıs yanı tesekkur ettım.
sımdıde telkınle sıgara ıcmek paha bıcılemez :p
bi de sey dıycem 6 saatı doldurmak şart mı yani 2-3 saat olmaz mı ?

hayır tatlım.. zatn en az 6 saat.. dinleme süresi 6 ile 10 saat arası.. Forumun en tecrübelilerinden biri nez.. o sekiz saat dinlemeyi tavsiye ediyo.. ama dinleyemem diyosan en az 6 saat..

rica ederim. alışıyolarmış bi süre sonra işte :) 3 kez 21 falan yapıolar :)

hayır tatlım.. zatn en az 6 saat.. dinleme süresi 6 ile 10 saat arası.. Forumun en tecrübelilerinden biri nez.. o sekiz saat dinlemeyi tavsiye ediyo.. ama dinleyemem diyosan en az 6 saat..

hadi ya işimiz gücümüz oldugunda napıcaz bılmıyorum valla :) 3 saattır dınlıyorum suan :) bak film izleyeceğim onu bıle izleyemıyorum 6 saate tamamlamak icin hahaha :D

hadi ya işimiz gücümüz oldugunda napıcaz bılmıyorum valla :) 3 saattır dınlıyorum suan :) bak film izleyeceğim onu bıle izleyemıyorum 6 saate tamamlamak icin hahaha :D

film izlrken telkini dinleyebilirsin iş yaparkende telkine odaklanmaya gerek yok beyin zaten algılıo onu :)

arkadaşlar dün gece bacağıma çok felaket bi kramp girdi. ben hiç böyle bişi görmemiştim.
telkinin etkilerini yavaş yavaş hissedenlerdenim. acaba bu kramp falan telkinin etkileri arasında olabilir mi??:26::26::26:
off cnm sorma benımde ucuncu 21e basladıgım ılk gunlerde oldu bu alt baldırıma gırdı ne oldugumu sasırdım en kotu etkısı de bu telkının sanırım yarım saat basamadım nerdeyse cok pıs bı seydı ama tekrar olmadı cok sukur bakdım netten de bıraz cnm kan dolasımı bozuklugundan olurmus :37:
zaten bu aralar destekli mi takıyo ne yapıyosa küçük olduğunu fark etmiyorum tövbeler tövbesi dizisine bakınca
cnm kadın dogum yaptı yenı yanı normal sutlu cunku:1:
ağrılarn belirginleşmesi 2.21 de mi başlıyo cnm /: benm ilki bitti haftaya 2.ye başlıcm ama çk değişklik yok bnde malesef damarlarm falan çok belirgn sadece.
belırgın ve net olması evet ılk 21de de oluyo ama degısıyo ıste kısıye gore cnm benımde oyle damarlarım elım kolum bacagım her yerımde yesıl yesıl belırgın cnm:27:
Benim de öyle olsun.2.de ağrılarm artsn memeişlerm bana işaret versn büyüyoruz die :D
bekle dınlemeye devam et cnm umarım ıkıncıde mujdeyı vereceksın bızlere:34:
ayy ayrıca kızlaaarr müjdeyi sona sakladım duşta farkettim bugün, benimde her iki göğüsümde de damarlar var yeşill yeşilll, sağ göğüsümde daha fazla
eğer ki bu telkin belirtisiyse gerçekten ve net olarak çoooooooook mutluuu olurummm yaaaa:64::64::64:
evet cnm telkının belırtısı sevınebılırsın:34:

hadi ya ellerinde de mi damar belirginleşti. 3 gündür kolumda(özellikle sağ kol) ağrı var ya, bugün sağ elim de ağrıdı. ondan o zaman o da herhalde. öf ne sabırsız insanım, artık büyüsünler istiyorum :D tersim ben de he, millet başta daralıomuş şarkıdan sonra alışmış, ben başta daralmıodum ama şimdi daralıyorum :D
cnm ılk sayfaları okursan bunları bızımde yazdıgımızı goreceksın kol omuz agrıları :34:baslangıcdakı belırtılerdı bunlar sende yenı basladıgın ıcın cıkıyo ortaya devam dınlemeye cnm:32:

off cnm sorma benımde ucuncu 21e basladıgım ılk gunlerde oldu bu alt baldırıma gırdı ne oldugumu sasırdım en kotu etkısı de bu telkının sanırım yarım saat basamadım nerdeyse cok pıs bı seydı ama tekrar olmadı cok sukur bakdım netten de bıraz cnm kan dolasımı bozuklugundan olurmus :37:

cnm kadın dogum yaptı yenı yanı normal sutlu cunku:1:

belırgın ve net olması evet ılk 21de de oluyo ama degısıyo ıste kısıye gore cnm benımde oyle damarlarım elım kolum bacagım her yerımde yesıl yesıl belırgın cnm:27:

bekle dınlemeye devam et cnm umarım ıkıncıde mujdeyı vereceksın bızlere:34:

evet cnm telkının belırtısı sevınebılırsın:34:

cnm ılk sayfaları okursan bunları bızımde yazdıgımızı goreceksın kol omuz agrıları :34:baslangıcdakı belırtılerdı bunlar sende yenı basladıgın ıcın cıkıyo ortaya devam dınlemeye cnm:32:

kolu falan biliodum da da el ilgincime gitti hehe.

o zaman ne uğraşıyoruz, hadi hepimiz hamile kalalım :27:

canm bu kadar kasma kendini.aç müziği git işini yap meela.müziği duyman yeterliym zaten.o şeklde vakt hemen geçiyo inan bana :)

canım nez arkadaşımız 10 saati önermiyor.kendisi bir gün 10saat dinlemiş çok başı ağrımış.yani günde 6-8saat arasını öneriyor. zaten yeterli en az 6 en çok 8 saat dinleyeceğiz.
ayrıca başka bir müzik dinlerken de dinleyebiliyorsun. telkin müziğinin bir yerlerden kulağına gelmesi yeterli. bilinç altımız alıyor onu.
hatta düşünsene uyurken dinlemek daha fazla etkili oluyor.sen müziği duymuyorsun ama beynin alıyor. kendini sıkma yani.
mesela ben çalışıyorum. iş yerimde tek kulağımda kulaklıkta müzik çalıyor.bütün işlerimi yapıyorum.insanlarla konuşuyorum,sohbet ediyorum. miziğin sesi beni rahatsız etmeyecek derecede kısık. bazen duymuyorum bile müziği.
hatta müziğin etkisiyle çok ılımlı sakin bi kişi oluveriyorum :9::9::9:

canım nez arkadaşımız 10 saati önermiyor.kendisi bir gün 10saat dinlemiş çok başı ağrımış.yani günde 6-8saat arasını öneriyor. zaten yeterli en az 6 en çok 8 saat dinleyeceğiz.
ayrıca başka bir müzik dinlerken de dinleyebiliyorsun. telkin müziğinin bir yerlerden kulağına gelmesi yeterli. bilinç altımız alıyor onu.
hatta düşünsene uyurken dinlemek daha fazla etkili oluyor.sen müziği duymuyorsun ama beynin alıyor. kendini sıkma yani.
mesela ben çalışıyorum. iş yerimde tek kulağımda kulaklıkta müzik çalıyor.bütün işlerimi yapıyorum.insanlarla konuşuyorum,sohbet ediyorum. miziğin sesi beni rahatsız etmeyecek derecede kısık. bazen duymuyorum bile müziği.
hatta müziğin etkisiyle çok ılımlı sakin bi kişi oluveriyorum :9::9::9:

ya bende yeni işe başlıycam aynen bunu düşündüm tek kulağımda kulaklık takılı olur dinlerim yoksa gün içinde dolduramam o 6 saati ama bu yüzden daha ilk iş gününde kovulmaktanda korkuyorum :D rahat rahat dinleyemicem artık ya zaman problem olcak:(

Back