evet cnm telkının etkısı emın ol ılk 21de benımde oyle olmusdu sonraları belırgın net ve uzun olacak agrıların
Benim de öyle olsun.2.de ağrılarm artsn memeişlerm bana işaret versn büyüyoruz die
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm telkının etkısı emın ol ılk 21de benımde oyle olmusdu sonraları belırgın net ve uzun olacak agrıların
Benim ilk 21m bitti.Henüz çok etki yok haftaya 2.21 e başlıcm umarm onda etkisini görebilirimm
ağrılarn belirginleşmesi 2.21 de mi başlıyo cnm /: benm ilki bitti haftaya 2.ye başlıcm ama çk değişklik yok bnde malesef damarlarm falan çok belirgn sadece.
hehehe kıkırdamanı yiyim senin :)
Hurmanın faydsını mı gördn göğüslerde falan :O eğer öleyse hemen başlıyorum yemeye ?
Ay benm ilk 21m bitti ama çk fazla bi ağrım olmadı çk değişklik yok yani.sadece damarlrm çok belirginleşti.umarm 2.sinde büyüme ağrı falan hepsi olur
yiiiii benii
inşallah canım 2. de etkisi olur.
2.ye başladıktan sonra gelişmeleri yaz bekletme
damarların çok mu belirgin hadi ya çok güzel bi gelişme bu. garanti olacak bu iş. harika hayırlı olsun canım .
damarların çok mu belirgin hadi ya çok güzel bi gelişme bu. garanti olacak bu iş. harika hayırlı olsun canım .
daha yeni başladım yemeye aslında ama burada kullananlar faydasını gördüğünü belirtmişti bende başladım birkaç gündür düzenli tüketiyorum günde 2-4 arası yiyiyorum, hurmanın müthiş faydaları var umarım göğüsler içinde etkili olur:114:
ayy ayrıca kızlaaarr müjdeyi sona sakladım duşta farkettim bugün, benimde her iki göğüsümde de damarlar var yeşill yeşilll, sağ göğüsümde daha fazla
eğer ki bu telkin belirtisiyse gerçekten ve net olarak çoooooooook mutluuu olurummm yaaaa
daha ne olsun yav, demek ki kan hormonlar vesaire hep göğüslerine yol almaya başladılar :)
Ayy umarm öyledir canım ya, çok korkuyorm bu kadar insanda işe yaradı bnde yaramayacak die
bu telkin olayını anlayabiliyorum.
ve cidden inanıyorum böyle birşey olacağına şöyleki; aykut oğutun evrenden torpilim var isimli kitabını okuyanlar bilir (ki cok unlu bir kitaptır) evrene mesaj yolluyosun ve istedigin seye inanıyorsun..hatta inanmış gibi de yapıyorsun. telkin metnini anlamayanlar icin inanmış gibi yapmışız.bunu biz bilmiyoruz ama bunu hazırlayan arkadasımız beyne bu düsüncelerin gitmesini hedeflemiş :) beyne bu düşünceler gidince de evrene gidiyor ve gercekten inanırsak oluyor.
fakat bos bos dınlemeyın bu muzigi dınlerken gögüslerinizin büyüyecegine inanın ben öyle yapıyorum. ve hafif agrıyor bi yük var gibi gögsümde sanki ve bu sadece 6.kez dinlemem.21 gün olayını yapmayı dusunuyorum