• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hayıt tohumunu içebilirsin cnm. adet sancısını falan giderdiği düzene koyduğu söyleniyor.tabii bi de kişiyi dişileştirdiği.
göğüs büyütmekte falan faydası oluyomuş. birisi de dudaklarımı bile dolgunlaştırdı demişti.
ama çok içme. günde 1 bardak. hatta ben bir çay bardağı içiyorum.
çok fazla içen bi arkadaşta tüylenme yapmış

adet sancısı için güzel bi durum hayıt,peki nekadar süre içicez acaba ?

hayıt tohumunu içebilirsin cnm. adet sancısını falan giderdiği düzene koyduğu söyleniyor.tabii bi de kişiyi dişileştirdiği.
göğüs büyütmekte falan faydası oluyomuş. birisi de dudaklarımı bile dolgunlaştırdı demişti.
ama çok içme. günde 1 bardak. hatta ben bir çay bardağı içiyorum.
çok fazla içen bi arkadaşta tüylenme yapmış

ıyy ben olsam utanırdım bu halde göstermekten. bazı kişiler küçük halleriyle gurur mu duyuyor acaba?
git silikon yaptır tuğba!! b.. gibi paran var:35::35::35::35::35:

yaa silikon doğal olmuyor ama, iki balon ya da iki karpuz gibi oluyor. garip bi şey oluyor :D

bi de benim kendi minişlerim sonradan hoşuma bile gitmeye başladılar. fakat tabe ki büyük daha güzel geliyor o yüzden büyütüyorum :D

yaa silikon doğal olmuyor ama, iki balon ya da iki karpuz gibi oluyor. garip bi şey oluyor :D

bi de benim kendi minişlerim sonradan hoşuma bile gitmeye başladılar. fakat tabe ki büyük daha güzel geliyor o yüzden büyütüyorum :D

tabii canım zaten silikon doğal durmuyor. :35: şişme kadın gibi.
ama hani bu ünlü camiası bizim gibi oturup 6 saat telkin dinlemez. onlar için çabuk çözüm olması gerekir.
o yüzden Tuğba ünsal da neden silikon yaptırmıyor anlamadım.
küçük olması hoşuna gidiyo galiba:33:
ama harbiden insanın göz zevkini bozuyor. ne o :90:erkek gibi

zaten bu aralar destekli mi takıyo ne yapıyosa küçük olduğunu fark etmiyorum tövbeler tövbesi dizisine bakınca

herangi bi hormonal sorunun varsa onları da dengeliyormuş.
bence sen 1 ay falan iç düzenli olarak. faydasını görürsen güzel.
hani çok fazla içme diye diyorum.
tabii içebilirsen :34:
tadı çok kötü:50: bende üzerine başka şeyler yiyerek içiyorum . midemi bulandırıyo çünkü

herangi bi hormonal sorunun varsa onları da dengeliyormuş.
bence sen 1 ay falan iç düzenli olarak. faydasını görürsen güzel.
hani çok fazla içme diye diyorum.
tabii içebilirsen :34:
tadı çok kötü:50: bende üzerine başka şeyler yiyerek içiyorum . midemi bulandırıyo çünkü

okadar kötü yani napalımmm göğüs için katlancaz artık:3:

memeler baaaş haldırmış, meğmeler baaaş haldırmış, gavuşmıyor dügmeler :64: şappie :64:

okadar kötü yani napalımmm göğüs için katlancaz artık:3:

tabii sen yine de bak tadına. bazıları çay gibi içiyormuş.
ama tabii onlarda çene bölgelerinde tüylenme yapmış. o kadar da çok içilmez ki her şeyin fazlası zarar

memeler baaaş haldırmış, meğmeler baaaş haldırmış, gavuşmıyor dügmeler :64: şappie :64:

inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhh:62: kavuşmasın düğmeleeeeeeeerrrrrr:66::66::66:
ay yolda giderken kızların memelerine bakıyorum. küçükse 'bununda telkin dinlemesi lazım'diyorum.
erkekler benim kadar bakmıyodur heralde. sapık olduk kısslaaaaaarrr:82:

inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhh:62: kavuşmasın düğmeleeeeeeeerrrrrr:66::66::66:
ay yolda giderken kızların memelerine bakıyorum. küçükse 'bununda telkin dinlemesi lazım'diyorum.
erkekler benim kadar bakmıyodur heralde. sapık olduk kısslaaaaaarrr:82:

Valla bende bakıyorum küçük gördüğümde seviniyorum :21: büyük gördüğümde benimklilerde böyle olsa diyorum :85: ama gayret bakalım olacak iiinnnşaaallaaahhh :66:

kızlarssssssssssssss 600 küsürüncü sayfalardayız hiçmi evet ben 21 günü tamamladım bende sonuç şudur diyen yok ???

sonuç cümlesi ile karşılaşmadım, tamam telkin vs ilgi alanlarımdan ama sonuçsuz bişeyse burda harcadığımız onca zamana yazık...:43::43:

21 günü tamamlayan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııı ??

Benim ilk 21m bitti.Henüz çok etki yok haftaya 2.21 e başlıcm umarm onda etkisini görebilirimm

rica ederim. :)

ARKADAŞLAR TELKİN TEKNİĞİ BİLİMSEL OLARAK KABUL GÖREN BİR ŞEY VE BURDAKİ YAPAN HERKES FAYDASINI GÖRMÜŞ. İLK 21 TEKRARDA DEĞİL DE İKİNCİ 21 TEKRARDA FAYDASINI GÖRENLER DE VAR. İLK 21'DE ETKİ GÖREMEDİM DİYE YILMAYIN YANİ.

Çok mesaj olduğu için sonuca ulaşıp ulaşılmadığını göremiyorsunuz, şöyle bi kocaman yazayım dedim :D

Ay benm ilk 21m bitti ama çk fazla bi ağrım olmadı çk değişklik yok yani.sadece damarlrm çok belirginleşti.umarm 2.sinde büyüme ağrı falan hepsi olur :D

ılk 21 de agrı bellı belırsız ve cok kısa gırıp cıkıyo sızı gıbı cnm sonraları belırgın ve net sekılde kendını bellı edıyo

ağrılarn belirginleşmesi 2.21 de mi başlıyo cnm /: benm ilki bitti haftaya 2.ye başlıcm ama çk değişklik yok bnde malesef damarlarm falan çok belirgn sadece.

:24: zaten büyüyecek bölgeyle kulaklığı taktığın yerin ilgisi var. Mesela kalçanı büyütmek istersen kıçına takıyosun :60:

şaka yapıyorum hee alınma :) senin de şakasına dediğini biliyorum :66:

Of çok güldm buna :52::52: Kalçanı büyütmek istersen kıçına tak ahahahaahah :37::37:

Back