Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nezcim sen kesinlikle haklıydın; 1 ağustosta 2. telkini tamamladım ve ara verdikten sonra daha fazla ağrı ve sancı oldu göğüslerimde, dinlerken olan ağrılar daha seyrekti ama dinlemeyi bıraktıktan sonra arttı, bunu gözlemledim ve
3.telkini biraz daha sonraya bırakmayı düşünüyorum.
Ayrıca şöyle bişey daha var bende, her regl döneminde göğüs şişkinliği olur ya hani 1-1.5 cm kadar o cmler benden gitmiyor kalıyor + dolgunlukta kalıyor çok ilginç değil mi ya, önceden regl sonrası dolgunluk sönerdi eski haline gelirdi hemen ilk defa böyle bi şey başıma geliyor son iki adetimde hepsi kalıcı oldu 88-88.5 arası şu an:46:

nezcim sen kesinlikle haklıydın; 1 ağustosta 2. telkini tamamladım ve ara verdikten sonra daha fazla ağrı ve sancı oldu göğüslerimde, dinlerken olan ağrılar daha seyrekti ama dinlemeyi bıraktıktan sonra arttı, bunu gözlemledim ve
Ayrıca şöyle bişey daha var bende, her regl döneminde göğüs şişkinliği olur ya hani 1-1.5 cm kadar o cmler benden gitmiyor kalıyor + dolgunlukta kalıyor çok ilginç değil mi ya, önceden regl sonrası dolgunluk sönerdi eski haline gelirdi hemen ilk defa böyle bi şey başıma geliyor son iki adetimde hepsi kalıcı oldu 88-88.5 arası şu an:46:

Senin ilk başladığında ne kadardı peki canım? :3: adet sonrası dolgunluğunun gitmemesi çok iyiy olmuş yahu :81:

ya bende yeni işe başlıycam aynen bunu düşündüm tek kulağımda kulaklık takılı olur dinlerim yoksa gün içinde dolduramam o 6 saati ama bu yüzden daha ilk iş gününde kovulmaktanda korkuyorum :D rahat rahat dinleyemicem artık ya zaman problem olcak:(

aslında haklısın daha yeni başladığın bir iş yerinde hoş gözükmeyebilir. belki sen işlerini aksatmazsın ama
iş veren öyle görmez. seni işini ciddiye almıyormuş gibi görbilir.
ben saatlerimin çoğunu uyurken dolduruyorum. istersen öyle yapabilirsin
yatarken kulaklığı kulağıma bağlıyorum.(yemeni vs ile) sabaha kadar duruyor.
tabii ben odada yalnız olmadığım için mecbur kulaklık takıyorum. sen yalnız yatıyorsan kulaklığa hiç gerek yok. müzik açık dursun :21:

hadi cannnımm ne diyosun sen:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
Allah'ım bu nasıl güzel bir haber. adet dönemindeki şişkinlik kalsa ...:52::52::52:
seni tebrik ediyorum arkadaşım :65::65::65::65::65::65::65::65::65:
kazanacağııııııııızzzzzzz

aslında haklısın daha yeni başladığın bir iş yerinde hoş gözükmeyebilir. belki sen işlerini aksatmazsın ama
iş veren öyle görmez. seni işini ciddiye almıyormuş gibi görbilir.
ben saatlerimin çoğunu uyurken dolduruyorum. istersen öyle yapabilirsin
yatarken kulaklığı kulağıma bağlıyorum.(yemeni vs ile) sabaha kadar duruyor.
tabii ben odada yalnız olmadığım için mecbur kulaklık takıyorum. sen yalnız yatıyorsan kulaklığa hiç gerek yok. müzik açık dursun :21:

evet işde dinlemek sorun olur. peki bişey sorucam ben geç uyuyorum gece 2 de falan. işden dönüp o saate kadar dinlesem aynı gün içinde dinlemiş sayılırmıyım :)) yoksa ertesi günemi dahil olur geç saatte dinlediklerim:)

az önce aynaya baktım bıde ne göreyim çenemin altında kocaman sımsıyahh kıl hayıt tohumu ıçıyorum acaba onun etkisimi??????dün baktığımda hıç bıse yoktu 1 günde nasıl oldu???şimdi bunun için ne yapıcam bırı söylesin ağdamı??ya daha sonra çıkmaya devam ederse:43:bı tarafımızı yapalım derken başka tarafımızı bozuyoruz moralım bozulduu:43::43::43::43::43::43: telkınde ıse 2.21 geçtım 6 gün oldu dünden berı gögüs ağrım yoktu bu gün başladı ıçten ıçe ateş gibi yanıyor memışlerım sizinde ağrınız bu şekildemi oluyor?????hayıt tohumunu bırakıcam bu böyle olmz:50:

telkine odaklanmaya gerek yok da filme odaklanmaya gerek var :60

bi süre sonra müziğin sesini duymuosun bilee:d

ay ben filmleri gözümü kırpmadan izleyen insanım, ckk hayatta müzikle olmaz:90:

ya bi şey dicem, müziği duymamızın yeterli olduğuna emin misiniz? mesela televizyon izlerken telkin dinlemek gayet mantıklı geliyor çünkü sözleri de duyabiliyoruz. ama diyelim ki içerdeki odada iş yapıyoruz ve sadece müziği duyuyoruz. sözleri falan duymuyoruz. o zaman sözleri duymadığımız için işe yaramıyor mu, yoksa beyin birkaç günde o sözleri ezberlediği için müziği duyunca otomatikman sözler de beynimizde etkisini gösteriyor mu? umarım anlatabilmişimdir :27:

Son düzenleme:

ya bi şey dicem, müziği duymamızın yeterli olduğuna emin misiniz? mesela televizyon izlerken telkin dinlemek gayet mantıklı geliyor çünkü sözleri de duyabiliyoruz. ama diyelim ki içerdeki odada iş yapıyoruz ve sadece müziği duyuyoruz. sözleri falan duymuyoruz. o zaman sözleri duymadığımız için işe yaramıyor mu, yoksa beyin birkaç günde o sözleri ezberlediği için müziği duyunca otomatikman sözler de beynimizde etkisini gösteriyor mu? umarım anlatabilmişimdir :27:

bence müziği duyuyosan sözleride duyuyosun demektir:93:

bence müziği duyuyosan sözleride duyuyosun demektir:93:

ama sözlerin müzikten daha kısık olmadığı ne malum :D:D:D içerden dinleyip dinleyip boşa gitmesin sonra :D neyse ben mutfağa da gitsem laptopu yanımda götürüyom zaten :66:

hmm tamam. Benim sol memiş baya süredir uzun ve sarkık :43: 2-3 saniye masaj yaptım mı yuvarlaklaşıyor ama kısa süre sonra eski halini alıyor :) Kanıtımız onun düzelmesi olcak o zaman :)

kızlaaaar sanki bu sol memüş yavaştan dikleşmeye başladı :64::66: daha tam dik değil ama yukarı doğru bi hareketlenme var :66: umarım yanılmıyorumdur :/ bugün 6. gün

Son düzenleme:
canım nez arkadaşımız 10 saati önermiyor.kendisi bir gün 10saat dinlemiş çok başı ağrımış.yani günde 6-8saat arasını öneriyor. Zaten yeterli en az 6 en çok 8 saat dinleyeceğiz.
Ayrıca başka bir müzik dinlerken de dinleyebiliyorsun. Telkin müziğinin bir yerlerden kulağına gelmesi yeterli. Bilinç altımız alıyor onu.
Hatta düşünsene uyurken dinlemek daha fazla etkili oluyor.sen müziği duymuyorsun ama beynin alıyor. Kendini sıkma yani.
Mesela ben çalışıyorum. Iş yerimde tek kulağımda kulaklıkta müzik çalıyor.bütün işlerimi yapıyorum.insanlarla konuşuyorum,sohbet ediyorum. Miziğin sesi beni rahatsız etmeyecek derecede kısık. Bazen duymuyorum bile müziği.
Hatta müziğin etkisiyle çok ılımlı sakin bi kişi oluveriyorum :9::9::9:
cnm 10 saat dınledıgım de bas agrısından zıyada bas donmem olmusdu bıde:50:kızlarrr yenı dolgunluk geldı ıc yan kısımlarda :52:oluyo bu ıs oluyo devam edın dınlemeye
çok sabızsızlanıyorum bi de ben yaaa en azından şu ara hızlı hızlı büyüsün ki büyüdüğünü anlayalım:61:
cnm hızla buyume hemen olmuyo malesef baya bı zamanı gecırmek gerekıyo ondan sonra fark acılıyo gıdıyo:1:
nezcim sen kesinlikle haklıydın; 1 ağustosta 2. Telkini tamamladım ve ara verdikten sonra daha fazla ağrı ve sancı oldu göğüslerimde, dinlerken olan ağrılar daha seyrekti ama dinlemeyi bıraktıktan sonra arttı, bunu gözlemledim ve
cnm kesınlıkle oyle ucuncu21ı bıtırdım baya oldu ve agrılarım hıc gıtmedı suan yenı buyume olmus zaten bı kac gundur agrım artmısdı reglımın de son gunlerı regl sıslıgı falan hep gıtmısdı aslında normal halıne donmusdu bugun bı bakdım :53:degısım acayıp bellı duruyo duruyo bı anda gelıyo valla:64:oldu bu ıs kızlar mutlaka 3kez dınleyın ve bekleyın:52:cnm regl sıslıgı gıder gıtmez dıye bısey olmaz adı ustunde sıslık gecıcı ancak sen sunu anlamamıssın sanırım regl zamanı yenı buyumelerın oluyo tabı sende zannedıyosunkı regl sıslıgı halbukı yagların artıyo cunku benım hep reglıdekı boyutuna gelırdı her defasında sonmeler olsa bıle :34:ama bu kez bıraz farklı oldu reglım bıtmeden geldı dolgunlugum cok mutluyum :66:demekkı senınde sonme olmadan gelıyomus cnm:54:
az önce aynaya baktım bıde ne göreyim çenemin altında kocaman sımsıyahh kıl hayıt tohumu ıçıyorum acaba onun etkisimi??????dün baktığımda hıç bıse yoktu 1 günde nasıl oldu???şimdi bunun için ne yapıcam bırı söylesin ağdamı??ya daha sonra çıkmaya devam ederse:43:bı tarafımızı yapalım derken başka tarafımızı bozuyoruz moralım bozulduu:43::43::43::43::43::43: Telkınde ıse 2.21 geçtım 6 gün oldu dünden berı gögüs ağrım yoktu bu gün başladı ıçten ıçe ateş gibi yanıyor memışlerım sizinde ağrınız bu şekildemi oluyor?????hayıt tohumunu bırakıcam bu böyle olmz:50:
kesınlıkle cay yada hormonları etkıleyecek seylerı tavsıye etmıyorum telkınle bırlıkde cunku yeterınce telkın hormonlara mudahale ettıgı ıcın ekstra bısey bence dengeyı bozabılır ıste en fazla hurma kurt uzumu vs.. Yenmelı bıde yedıklerımıze dıkkat etmelıyız ıyı beslenmelıyız onun dısında ne masaj ne bısey eskı yontemlerı cope atın sadece dınleyın vee bekleyın sonrasındada mukemmel sonucla karsılasın kızlar:16: 75 b ye dogru ılerlıyorum sankı

Son düzenleme:

naası ya siz sözleri duyuyormusunuz ki
etkisinin kuvvetli olması için telkin sözlerinin duyulmaması gerekiyo zaten.

naası ya siz sözleri duyuyormusunuz ki
etkisinin kuvvetli olması için telkin sözlerinin duyulmaması gerekiyo zaten.

yok duymuyorum tabii de, sonuçta duymıcağımız frekansta ayarlanmış sesleri duyuyoruz bi şekilde farkında olmasak da. işte müzikten uzak bir odada olursak o sesi algılayamayabiliriz gibi geliyo. düşünsenize uzak bi odadaki müziği biraz biraz duyarız da aynı yükseklikteki konuşmaları mırıltılar halinde duysak da ne dediklerini anlamayız. :86::86::86:

yok duymuyorum tabii de, sonuçta duymıcağımız frekansta ayarlanmış sesleri duyuyoruz bi şekilde farkında olmasak da. işte müzikten uzak bir odada olursak o sesi algılayamayabiliriz gibi geliyo. düşünsenize uzak bi odadaki müziği biraz biraz duyarız da aynı yükseklikteki konuşmaları mırıltılar halinde duysak da ne dediklerini anlamayız. :86::86::86:

en ıyısı kulaklıkla dınlemek ben hep oyle yaptım cnm cokda ıse yaradı bıraz sabrettım valla sımdı cook rahatım gectı gıttı mesela dınledıgım yanıma kar kalıyo:32: o yuzden gecıcı bı donem olarak dusunun aksatmadan dınleyın sıkılıyo ınsan ama sonucu dusunun o zaman sabrınız artıyo:52:

Ben bu ara bilgisayardan açıyorum müziği sesinide biraz açıyorum öyle hem dinliyorum hem işlerimi yapıyorum :6: gece kulaklıkla artık :61::32:

Back