Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ağrılarn belirginleşmesi 2.21 de mi başlıyo cnm /: benm ilki bitti haftaya 2.ye başlıcm ama çk değişklik yok bnde malesef damarlarm falan çok belirgn sadece.

damarların çok mu belirgin hadi ya çok güzel bi gelişme bu. garanti olacak bu iş. harika hayırlı olsun canım .

Hurmanın faydsını mı gördn göğüslerde falan :O eğer öleyse hemen başlıyorum yemeye ?

daha yeni başladım yemeye aslında ama burada kullananlar faydasını gördüğünü belirtmişti bende başladım birkaç gündür düzenli tüketiyorum günde 2-4 arası yiyiyorum, hurmanın müthiş faydaları var umarım göğüsler içinde etkili olur:114:

ayy ayrıca kızlaaarr müjdeyi sona sakladım duşta farkettim bugün, benimde her iki göğüsümde de damarlar var yeşill yeşilll, sağ göğüsümde daha fazla
eğer ki bu telkin belirtisiyse gerçekten ve net olarak çoooooooook mutluuu olurummm yaaaa

Ay benm ilk 21m bitti ama çk fazla bi ağrım olmadı çk değişklik yok yani.sadece damarlrm çok belirginleşti.umarm 2.sinde büyüme ağrı falan hepsi olur

daha ne olsun yav, demek ki kan hormonlar vesaire hep göğüslerine yol almaya başladılar :)

umarm cnm bnde başladm bugün :)

evet cnm bu da belirtiymiş ve banyoda çok daha fazla farkediliyooo bnde belirti olduğunu duyunca çk mutlu olduum

hadi ya ellerinde de mi damar belirginleşti. 3 gündür kolumda(özellikle sağ kol) ağrı var ya, bugün sağ elim de ağrıdı. ondan o zaman o da herhalde. öf ne sabırsız insanım, artık büyüsünler istiyorum tersim ben de he, millet başta daralıomuş şarkıdan sonra alışmış, ben başta daralmıodum ama şimdi daralıyorum

bu telkin olayını anlayabiliyorum.
ve cidden inanıyorum böyle birşey olacağına şöyleki; aykut oğutun evrenden torpilim var isimli kitabını okuyanlar bilir (ki cok unlu bir kitaptır) evrene mesaj yolluyosun ve istedigin seye inanıyorsun..hatta inanmış gibi de yapıyorsun. telkin metnini anlamayanlar icin inanmış gibi yapmışız.bunu biz bilmiyoruz ama bunu hazırlayan arkadasımız beyne bu düsüncelerin gitmesini hedeflemiş :) beyne bu düşünceler gidince de evrene gidiyor ve gercekten inanırsak oluyor.

fakat bos bos dınlemeyın bu muzigi dınlerken gögüslerinizin büyüyecegine inanın ben öyle yapıyorum. ve hafif agrıyor bi yük var gibi gögsümde sanki ve bu sadece 6.kez dinlemem.21 gün olayını yapmayı dusunuyorum

bence bizim istememizle beynimiz vücuda gerekli sinyalleri yolluyor, olay bu :) sonuç olarak bilimsel bi şey işte.

21 gün yetmiyo genelde yalnız, ona göre :)

yetmeyebılır napalım sıkılana kadar dınlıycez :) yalnız ıcım sıkıldı anlamadım nıye böyle oldu hahahaha:86:

sıkılır tabe yav, içimiz dışımız bu müzik oldu Aslında benim telkin için daha güzel bi fikrim var. sırf duymadığımız ses olsun müzik falan olmasın aslında telkini hazırlayan kişi olsaydı farklı birkaç müziğe daha yapmasını isticektim aynı telkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…