Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

adet sancısı için güzel bi durum hayıt,peki nekadar süre içicez acaba ?

ıyy ben olsam utanırdım bu halde göstermekten. bazı kişiler küçük halleriyle gurur mu duyuyor acaba?
git silikon yaptır tuğba!! b.. gibi paran var

yaa silikon doğal olmuyor ama, iki balon ya da iki karpuz gibi oluyor. garip bi şey oluyor

bi de benim kendi minişlerim sonradan hoşuma bile gitmeye başladılar. fakat tabe ki büyük daha güzel geliyor o yüzden büyütüyorum

tabii canım zaten silikon doğal durmuyor. şişme kadın gibi.
ama hani bu ünlü camiası bizim gibi oturup 6 saat telkin dinlemez. onlar için çabuk çözüm olması gerekir.
o yüzden Tuğba ünsal da neden silikon yaptırmıyor anlamadım.
küçük olması hoşuna gidiyo galiba
ama harbiden insanın göz zevkini bozuyor. ne o :90:erkek gibi

zaten bu aralar destekli mi takıyo ne yapıyosa küçük olduğunu fark etmiyorum tövbeler tövbesi dizisine bakınca

herangi bi hormonal sorunun varsa onları da dengeliyormuş.
bence sen 1 ay falan iç düzenli olarak. faydasını görürsen güzel.
hani çok fazla içme diye diyorum.
tabii içebilirsen
tadı çok kötü bende üzerine başka şeyler yiyerek içiyorum . midemi bulandırıyo çünkü

okadar kötü yani napalımmm göğüs için katlancaz artık

memeler baaaş haldırmış, meğmeler baaaş haldırmış, gavuşmıyor dügmeler şappie

okadar kötü yani napalımmm göğüs için katlancaz artık

tabii sen yine de bak tadına. bazıları çay gibi içiyormuş.
ama tabii onlarda çene bölgelerinde tüylenme yapmış. o kadar da çok içilmez ki her şeyin fazlası zarar

memeler baaaş haldırmış, meğmeler baaaş haldırmış, gavuşmıyor dügmeler şappie

inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhh kavuşmasın düğmeleeeeeeeerrrrrr
ay yolda giderken kızların memelerine bakıyorum. küçükse 'bununda telkin dinlemesi lazım'diyorum.
erkekler benim kadar bakmıyodur heralde. sapık olduk kısslaaaaaarrr:82:

Valla bende bakıyorum küçük gördüğümde seviniyorum büyük gördüğümde benimklilerde böyle olsa diyorum :85: ama gayret bakalım olacak iiinnnşaaallaaahhh

Benim ilk 21m bitti.Henüz çok etki yok haftaya 2.21 e başlıcm umarm onda etkisini görebilirimm

Ay benm ilk 21m bitti ama çk fazla bi ağrım olmadı çk değişklik yok yani.sadece damarlrm çok belirginleşti.umarm 2.sinde büyüme ağrı falan hepsi olur

ılk 21 de agrı bellı belırsız ve cok kısa gırıp cıkıyo sızı gıbı cnm sonraları belırgın ve net sekılde kendını bellı edıyo

ağrılarn belirginleşmesi 2.21 de mi başlıyo cnm /: benm ilki bitti haftaya 2.ye başlıcm ama çk değişklik yok bnde malesef damarlarm falan çok belirgn sadece.

Of çok güldm buna Kalçanı büyütmek istersen kıçına tak ahahahaahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…