hayıt tohumunu içebilirsin cnm. adet sancısını falan giderdiği düzene koyduğu söyleniyor.tabii bi de kişiyi dişileştirdiği.
göğüs büyütmekte falan faydası oluyomuş. birisi de dudaklarımı bile dolgunlaştırdı demişti.
ama çok içme. günde 1 bardak. hatta ben bir çay bardağı içiyorum.
çok fazla içen bi arkadaşta tüylenme yapmış
hayıt tohumunu içebilirsin cnm. adet sancısını falan giderdiği düzene koyduğu söyleniyor.tabii bi de kişiyi dişileştirdiği.
göğüs büyütmekte falan faydası oluyomuş. birisi de dudaklarımı bile dolgunlaştırdı demişti.
ama çok içme. günde 1 bardak. hatta ben bir çay bardağı içiyorum.
çok fazla içen bi arkadaşta tüylenme yapmış
ıyy ben olsam utanırdım bu halde göstermekten. bazı kişiler küçük halleriyle gurur mu duyuyor acaba?
git silikon yaptır tuğba!! b.. gibi paran var
yaa silikon doğal olmuyor ama, iki balon ya da iki karpuz gibi oluyor. garip bi şey oluyor
bi de benim kendi minişlerim sonradan hoşuma bile gitmeye başladılar. fakat tabe ki büyük daha güzel geliyor o yüzden büyütüyorum
adet sancısı için güzel bi durum hayıt,peki nekadar süre içicez acaba ?
herangi bi hormonal sorunun varsa onları da dengeliyormuş.
bence sen 1 ay falan iç düzenli olarak. faydasını görürsen güzel.
hani çok fazla içme diye diyorum.
tabii içebilirsen
tadı çok kötübende üzerine başka şeyler yiyerek içiyorum . midemi bulandırıyo çünkü
okadar kötü yani napalımmm göğüs için katlancaz artık
ben de hurma kullanıcı adlı biri var sandımsana da hayırlı ramazanlar :)
memeler baaaş haldırmış, meğmeler baaaş haldırmış, gavuşmıyor dügmelerşappie
inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhkavuşmasın düğmeleeeeeeeerrrrrr
ay yolda giderken kızların memelerine bakıyorum. küçükse 'bununda telkin dinlemesi lazım'diyorum.
erkekler benim kadar bakmıyodur heralde. sapık olduk kısslaaaaaarrr:82:
yok yok bu bildiğmiz hurma
kızlarssssssssssssss 600 küsürüncü sayfalardayız hiçmi evet ben 21 günü tamamladım bende sonuç şudur diyen yok ???
sonuç cümlesi ile karşılaşmadım, tamam telkin vs ilgi alanlarımdan ama sonuçsuz bişeyse burda harcadığımız onca zamana yazık...
21 günü tamamlayan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııı ??
rica ederim. :)
ARKADAŞLAR TELKİN TEKNİĞİ BİLİMSEL OLARAK KABUL GÖREN BİR ŞEY VE BURDAKİ YAPAN HERKES FAYDASINI GÖRMÜŞ. İLK 21 TEKRARDA DEĞİL DE İKİNCİ 21 TEKRARDA FAYDASINI GÖRENLER DE VAR. İLK 21'DE ETKİ GÖREMEDİM DİYE YILMAYIN YANİ.
Çok mesaj olduğu için sonuca ulaşıp ulaşılmadığını göremiyorsunuz, şöyle bi kocaman yazayım dedim
ılk 21 de agrı bellı belırsız ve cok kısa gırıp cıkıyo sızı gıbı cnm sonraları belırgın ve net sekılde kendını bellı edıyo
zaten büyüyecek bölgeyle kulaklığı taktığın yerin ilgisi var. Mesela kalçanı büyütmek istersen kıçına takıyosun
şaka yapıyorum hee alınma :) senin de şakasına dediğini biliyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr tuğba ünsalın fotosuna bakar mısınız .. bizden farkı yok!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 234965
hurmaaa sen nasıl süperrr bişeysin öyle yaaakızlar mutlaka hurma tüketin
bu arada herkese hayırlı ramazanlar.
dam üstünde un eler, tombul tombul memeler şarkısını 62 gün boyunca günde 1,5 saat dinlerseniz memeleriniz tombul oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?