• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben de hurma kullanıcı adlı biri var sandım :D sana da hayırlı ramazanlar :)

appleco, sen de mi telkin yapıyorsun? ben hiç destekli takmadım bu yaşa kadar, senin yaşlarda biraz kompleks yapıyordum. o yüzden olduğun gibi görün demiycem, kompleks yapmandan iyidir. yakında telkinle büyütürsün zaten :)

ben niye hiç destekli takmadım? beni beğencek kişiyi yanıltmak istemedim :60: oğlak burcu dürüstlüğünü bu açıdan da gösterdim :60:

Evet bende 1 haftadır dinliyorum telkini başlarda zorlanmıştım ama alıştım sonradan
takıntı olayına gelince sorma yaa acayip takıyorum bende koç burcuyum tatlım erkekler konusundada bencede beğenen böyle beğensin beğenmeyende hiç yanıma uğramasın zaten bu yüzden sanırım kimse beğenmemiş ki kimseyle çıkmadım daha ama benim asıl takıldığım kendim hiç beğenmiyorum giydiğim şeyler iğrenç duruyo çok üzülüyorum kambur duruyorum felan herkes niye kambur duruyosun dik dur diyo ki kambur durmaktanda nefret ediyorum ama dümdüz olunca mecburen yani birde böyle dik dik bakanlar oluyo ya sinir oluyorum yani ne var küçükse belki memnunum mutluyum (değilm) ne var da bakıyolarsa yada ne yokta mı demem gerekiyodu
:1: bu arada çok komiksin moral verdin ya saol zor bulunur sen gibisi =))

KIZLAAAAAAAAAARRRRRRRRR!:52::52::52:
bugün telkinde 3. günümdü. reglim yaklaştığı için göğüslerimde şişkinlik var :66::66::66::66:
ama daha önce hiç bu kadar acımamıştı uçları
acıyor adeta ve acıdan dokundurtmuyorlar nerdeyse kendilerine. :62::62::62::62::62:
bunlar telkinin belirtileri olmalı :62::62::62: ohhh ohh yandaaaaan!
günde 10tane hurma yiyorum bi de hayıt tuhumu içiyorum. onunda etkisini duymuştum. telkini öğrenmeden önce
aktardan almştım boşa gitmesin diye içiyorum.
işe yarar elbet:64::64::64::64:

Evet bende 1 haftadır dinliyorum telkini başlarda zorlanmıştım ama alıştım sonradan
takıntı olayına gelince sorma yaa acayip takıyorum bende koç burcuyum tatlım erkekler konusundada bencede beğenen böyle beğensin beğenmeyende hiç yanıma uğramasın zaten bu yüzden sanırım kimse beğenmemiş ki kimseyle çıkmadım daha ama benim asıl takıldığım kendim hiç beğenmiyorum giydiğim şeyler iğrenç duruyo çok üzülüyorum kambur duruyorum felan herkes niye kambur duruyosun dik dur diyo ki kambur durmaktanda nefret ediyorum ama dümdüz olunca mecburen yani birde böyle dik dik bakanlar oluyo ya sinir oluyorum yani ne var küçükse belki memnunum mutluyum (değilm) ne var da bakıyolarsa yada ne yokta mı demem gerekiyodu
:1: bu arada çok komiksin moral verdin ya saol zor bulunur sen gibisi =))

heheh sen de sağol :) erkekler meme manyağı olsa da memeyle olmuyo o işler ya :D küçük meme sevenler de var ayrıca. ibrahim tatlısesin tombul meme sevdiğine bakma yani. o değil de asıl meme manyağı benim sanırım, dakikada 26 kez meme diyorum :60:

ya zaten bence biraz erken senin için ilişki olayları ama sen bilirsin tabii ki :)

KIZLAAAAAAAAAARRRRRRRRR!:52::52::52:
bugün telkinde 3. günümdü. reglim yaklaştığı için göğüslerimde şişkinlik var :66::66::66::66:
ama daha önce hiç bu kadar acımamıştı uçları
acıyor adeta ve acıdan dokundurtmuyorlar nerdeyse kendilerine. :62::62::62::62::62:
bunlar telkinin belirtileri olmalı :62::62::62: ohhh ohh yandaaaaan!
günde 10tane hurma yiyorum bi de hayıt tuhumu içiyorum. onunda etkisini duymuştum. telkini öğrenmeden önce
aktardan almştım boşa gitmesin diye içiyorum.
işe yarar elbet:64::64::64::64:

yarar tabe. gözün aydın :) ben de mi içsem şu hayıt otundan. iğrençmiş tadı ama ya :D bence telkin yeter tek başına

yarar tabe. gözün aydın :) ben de mi içsem şu hayıt otundan. iğrençmiş tadı ama ya :D bence telkin yeter tek başına

tabii canımm telkin yeter bize. ben ziyan olmasın diye içiyorum:68:
ayrıca tadı çok kötü. bi yudum alıp üzerine meyve suyu içiyorum . midemi bulandırıyo
ama regl sancısını da geçiriyormuş. bari o işe yarar :81:
ayrıca tşk ederim cnm gözüm daha da aycacak inşallah. darısı henüz belirti göremeyenlereee:52::52:
sabredin arkadaşlar zafer bizim olacak.biz de göğüslerimizi seveceğiz, aynaya bakmaktan korkmayacağız. eşlerimize karşı ezik kalmayacağızzz:52::52:

tabii canımm telkin yeter bize. ben ziyan olmasın diye içiyorum:68:
ayrıca tadı çok kötü. bi yudum alıp üzerine meyve suyu içiyorum . midemi bulandırıyo
ama regl sancısını da geçiriyormuş. bari o işe yarar :81:
ayrıca tşk ederim cnm gözüm daha da aycacak inşallah. darısı henüz belirti göremeyenlereee:52::52:
sabredin arkadaşlar zafer bizim olacak.biz de göğüslerimizi seveceğiz, aynaya bakmaktan korkmayacağız. eşlerimize karşı ezik kalmayacağızzz:52::52:

eşime ezik kalmamanın yanısıra eşimi mememle ezecem :86:

:60::60::60: bende daha ne sapkın hayaller var :60: bu hayallerin hepsi telkine bağlı :60:

arada bizimle de paylaş bu hayalleri biz de aydınlanalım.:66::66:
aklımıza gelmeyen fikirler var gibi sende :90::90::90::90::90:
bu arada sen ne zamandır dinliyorsun cnm ?:3:

Son düzenleme:
arada bizimle de paylaş bu hayalleri biz de aydınlanalım.:66::66:
aklımıza gelmeyen fikirler var gibi sende :90::90::90::90::90:
bu arada sen ne zamandır kullanıyorsun cnm ?:3:

hakkaten var daaa ckk paylaşamam ulu orta :60: benim bu 4. günüm :) bende de kolda ağrı var

pardon ne zamandır dinliyorsun yazacağıma ne zamandır kullanıyorsun demişim :14:
peki ağrı sağ kolda mı ???

eroinman mısın itiraf et :27:
sol kolda da çok hafif var da, sağ kolda daha çok. hakikaten sağ büyücek sanırım ilk :) sol tarafta koldan ziyade koltukaltında var ağrı

ben ablama almıştım 3 kutu birden indirimdeydi, ablam 10 yada 20 tanesini kullandı fakat içerigindeki karanfil ablama alerji yaptı (kan tahlilinden anladık) dolayısıyla geri kalanı kullanamadı. ben almadan önce uzun süre araştırma yapmıştım. site ismi veremicem ama kullanıcı yorumları gayet iyiydi.ona göre almıştım. sadece amacım ihtiyacı olan birisine vermek, başka bir niyetim falan yok, yanlış anlaşılmak istemiyorum.yani gögüslerim küçük olsa ben kullanıcam :)

ben ablama almıştım 3 kutu birden indirimdeydi, ablam 10 yada 20 tanesini kullandı fakat içerigindeki karanfil ablama alerji yaptı (kan tahlilinden anladık) dolayısıyla geri kalanı kullanamadı. ben almadan önce uzun süre araştırma yapmıştım. site ismi veremicem ama kullanıcı yorumları gayet iyiydi.ona göre almıştım. sadece amacım ihtiyacı olan birisine vermek, başka bir niyetim falan yok, yanlış anlaşılmak istemiyorum.yani gögüslerim küçük olsa ben kullanıcam :)

tamam kusura bakma o zaman :)

Back