heheh sen de sağol :) erkekler meme manyağı olsa da memeyle olmuyo o işler yaküçük meme sevenler de var ayrıca. ibrahim tatlısesin tombul meme sevdiğine bakma yani. o değil de asıl meme manyağı benim sanırım, dakikada 26 kez meme diyorum
ya zaten bence biraz erken senin için ilişki olayları ama sen bilirsin tabii ki :)
canim kamburluk icin kendine guven telkinini dinlemeni oneririm.bende biraz kambur duruyodum ama simdi dimdik
Bende fazlasıyla uzağım uzak olmayı da seviyorumerken tabii. evlilik için flört olmalı bence, evcilik değil. ehuehe yaşını küçümsediğimi düşünme. sadece, belirli olgunluğa gelmeden bu işler laylaylom oluyor. o da bana göre değil :) o yüzden üniversiteye kadar uzak durdum o işlerden :)
ılk 21 de agrı bellı belırsız ve cok kısa gırıp cıkıyo sızı gıbı cnm sonraları belırgın ve net sekılde kendını bellı edıyo
aynen cnm ağrı şimdilik çok kısa girip çıkıyo onun etkisi diyebilriz o zaman. sen bilirsin tecrübelisin çünkü:)
Bende fazlasıyla uzağım uzak olmayı da seviyorum
Ya aslında ben de aynı düşüncedeyim yani ben yazcaktım bişeyler ama konu dağılmasın diye yazamadım ya oh be rahatladım benim gibi düşünen insanlarda varmış =)) bu arada çok çok çok özür dilerim konuyu dağıttım biraz kusura bakmayın lütfeen çok özür diliyorum herkesteen
rica ederim. :)
ARKADAŞLAR TELKİN TEKNİĞİ BİLİMSEL OLARAK KABUL GÖREN BİR ŞEY VE BURDAKİ YAPAN HERKES FAYDASINI GÖRMÜŞ. İLK 21 TEKRARDA DEĞİL DE İKİNCİ 21 TEKRARDA FAYDASINI GÖRENLER DE VAR. İLK 21'DE ETKİ GÖREMEDİM DİYE YILMAYIN YANİ.
Çok mesaj olduğu için sonuca ulaşıp ulaşılmadığını göremiyorsunuz, şöyle bi kocaman yazayım dedim
adet döneminde cıvıyıp bitiminde düzelmiş birinde yanlış hatırlamıosun
adetli diilimm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr tuğba ünsalın fotosuna bakar mısınız .. bizden farkı yok!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 234965
eneeeemmmm tuğba ünsala bakınca çok şükür dedim yahu :90:
Bir arkadaş göğüs uçlarım acıyor felan demişti benimde 2 adet dönemimden önce öyle oldu ya bu seferkinde hafifti ama bir öncekinde çok acıyordu telkinden sanırım
evet cnm ben demiştim . bana da telkinden gibi geliyor çünkü regl dönemimde göğüslerimde şişkinlik oluyor ama
hiç bu kadar acımamıştı uçları.. adeta canım yanıyorrrrryuppiiiii
telkini genelde pc den dinliyorum kapadığım zaman gün içinde,sanki müzik çalmaya devam ediyor gibi kulağıma aşinalık yaptı sanırım garipten sesler duyuyorummmbugün 14 gün oldu 21 e az kaldı 2nci 21 de dinlicem ,ve hayıt otu nuda bugn kullanmaya başlıcam bi zararı yoktur umarım bi yeri yapalım derken bi yeri bozmayalım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?