Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

İnsanda meme yokluğu neler yaptırıyo bende abartıyım belki 50 kez büyüycek büyüycek diyorum hahaa .d büyüycek büyüycek büyüycek... =D =D
Dimi ya bencede erken =)

erken tabii. evlilik için flört olmalı bence, evcilik değil. ehuehe yaşını küçümsediğimi düşünme. sadece, belirli olgunluğa gelmeden bu işler laylaylom oluyor. o da bana göre değil :) o yüzden üniversiteye kadar uzak durdum o işlerden :)

canim kamburluk icin kendine guven telkinini dinlemeni oneririm.bende biraz kambur duruyodum ama simdi dimdik

Teşekkürler canım aslında ben dik dururum kambur durmayı sevmem ama göğüslerim çok küçük ya ondan yani dik durduğumda daha çok belli oluyomuş gibi geliyo ama ben onuda dinliycem yinede sırayla bu bitsin ondan sonra boy uzatma sonra kendine güven... Yani kendime yararlı ne varsa dinliycem =) sen göğüs büyütme telkinini dinlemiyormusun senin göğüslerin küçük değilmiiii? =)

Bende fazlasıyla uzağım uzak olmayı da seviyorum
Ya aslında ben de aynı düşüncedeyim yani ben yazcaktım bişeyler ama konu dağılmasın diye yazamadım ya oh be rahatladım benim gibi düşünen insanlarda varmış =)) bu arada çok çok çok özür dilerim konuyu dağıttım biraz kusura bakmayın lütfeen çok özür diliyorum herkesteen

oy yerim :) canın sıkılıyosa bu konularda, özel mesaj at dertleşiriz :) dağılsın yaa, konu sahibi yok zaten buralarda ehuehe. hep meme meme olmaz di mi ama

arada alıntılıyım şunu

kızllar şu cıvıma dönemii ne kdr sürüoo yaa bnm göğüslerim cıvımaya başladı biliorum telkinin etkiside ne kdr sürüo acabaa

adet döneminde cıvıyıp bitiminde düzelmiş birinde yanlış hatırlamıosun

Son düzenleme:
arkadaşlar dün gece bacağıma çok felaket bi kramp girdi. ben hiç böyle bişi görmemiştim.
telkinin etkilerini yavaş yavaş hissedenlerdenim. acaba bu kramp falan telkinin etkileri arasında olabilir mi??:26::26::26:

eneeeemmmm tuğba ünsala bakınca çok şükür dedim yahu :90:

Bir arkadaş göğüs uçlarım acıyor felan demişti benimde 2 adet dönemimden önce öyle oldu ya bu seferkinde hafifti ama bir öncekinde çok acıyordu telkinden sanırım

evet cnm ben demiştim . bana da telkinden gibi geliyor çünkü regl dönemimde göğüslerimde şişkinlik oluyor ama
hiç bu kadar acımamıştı uçları.. adeta canım yanıyorrrrr yuppiiiii

Son düzenleme:
evet cnm ben demiştim . bana da telkinden gibi geliyor çünkü regl dönemimde göğüslerimde şişkinlik oluyor ama
hiç bu kadar acımamıştı uçları.. adeta canım yanıyorrrrr yuppiiiii

Ben dokunamıyordum ya ama o zaman telkindendir diye aklıma gelmeişti korkmuştum biraz acısın acısın yeter ki büyüsünler lımbır lımbır ediyorlar ama birde büyük olunca daha güzel olur

telkini genelde pc den dinliyorum kapadığım zaman gün içinde,sanki müzik çalmaya devam ediyor gibi kulağıma aşinalık yaptı sanırım garipten sesler duyuyorummm bugün 14 gün oldu 21 e az kaldı 2nci 21 de dinlicem ,ve hayıt otu nuda bugn kullanmaya başlıcam bi zararı yoktur umarım bi yeri yapalım derken bi yeri bozmayalım sonra

hayıt tohumunu içebilirsin cnm. adet sancısını falan giderdiği düzene koyduğu söyleniyor.tabii bi de kişiyi dişileştirdiği.
göğüs büyütmekte falan faydası oluyomuş. birisi de dudaklarımı bile dolgunlaştırdı demişti.
ama çok içme. günde 1 bardak. hatta ben bir çay bardağı içiyorum.
çok fazla içen bi arkadaşta tüylenme yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…