• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

iyi yaptın cnm :) benim bugün 3. günüm dün ve bugün ufaktan ağrır gibi oldu ama bi kaç saniyelik bişeydi bunun etkisimidir acaba ya öyle olsun istiyorum:) sendeki ağrılarda kısa sürelimi yoksa devamlımı oluyo cnm??

benim de daha 4. günüm. Kollarım ve koltukaltım ağrıyo benim dünden beri :) Tek tarafım ağrısa yatakta üzerine yatmaktandır diycem ama iki taraf da ağrıyo :D Birkaç saniyelik ağrı ondan mıdır bilmiyorum ama, sen inanarak dinle yeter ki, ağrılar başlayacaktır yakında :)

kızlarrrrrrr ben gün içerisinde tek kulaklıkla dinliyorum biri büyüyüp diğeri aynı kalmaz demi :60: :60: :60: :60: zaten benim sağ göğsüm soldakinden büyük daha da açılmasın fark hehee :24::24::24:

iyi yaptın cnm :) benim bugün 3. Günüm dün ve bugün ufaktan ağrır gibi oldu ama bi kaç saniyelik bişeydi bunun etkisimidir acaba ya öyle olsun istiyorum:) sendeki ağrılarda kısa sürelimi yoksa devamlımı oluyo cnm??

ılk 21 de agrı bellı belırsız ve cok kısa gırıp cıkıyo sızı gıbı cnm sonraları belırgın ve net sekılde kendını bellı edıyo

kızlarrrrrrr ben gün içerisinde tek kulaklıkla dinliyorum biri büyüyüp diğeri aynı kalmaz demi :60: :60: :60: :60: zaten benim sağ göğsüm soldakinden büyük daha da açılmasın fark hehee :24::24::24:

:24: zaten büyüyecek bölgeyle kulaklığı taktığın yerin ilgisi var. Mesela kalçanı büyütmek istersen kıçına takıyosun :60:

şaka yapıyorum hee alınma :) senin de şakasına dediğini biliyorum :66:

herlade şaka yapıyorum kızlar ya atlamayın hemen :27::27::27: bende şaka yapıyorum alınmayın sakın:86::86::86: ama gerçek olan bişey var benim sağ göğsüm soldakinden büyük nolcak bilmem:37::37::37::37:

herlade şaka yapıyorum kızlar ya atlamayın hemen :27::27::27: bende şaka yapıyorum alınmayın sakın:86::86::86: ama gerçek olan bişey var benim sağ göğsüm soldakinden büyük nolcak bilmem:37::37::37::37:

benim de öyle. eşitlenirler yaa, beyin zaten istemediğin telkini kabul etmez. sen eşit olsunlar istiyosun ya, dengelenir onlar

inşallah canım :26: eşitlensin, dolgunlaşsın , çatal oluşsun çok mu bişey mi istiyorum sanki allasen:86::86::86::86::86:

inşallah canım :26: eşitlensin, dolgunlaşsın , çatal oluşsun çok mu bişey mi istiyorum sanki allasen:86::86::86::86::86:

hepsi olcak sonra da fırtlatcaz memeleri :60: bende pek yok diye midir nedir, çok seksi geliyo bana :D erkeklere hak veriyorum o konuda :90:

hepsi olcak sonra da fırtlatcaz memeleri :60: bende pek yok diye midir nedir, çok seksi geliyo bana :D erkeklere hak veriyorum o konuda :90:

aynen banada çok seksi geliyo :23::23: nerde dolgun memeli birini görsem bakıyorum gözümü dikip ama napim bende yok öyle:17::17::17:elaleminkileri bakacağımıza aynada kendimizinkilere bakacağımız günler gelecek inşallah :21::21:

aynen banada çok seksi geliyo :23::23: nerde dolgun memeli birini görsem bakıyorum gözümü dikip ama napim bende yok öyle:17::17::17:elaleminkileri bakacağımıza aynada kendimizinkilere bakacağımız günler gelecek inşallah :21::21:

sapık değilmişim iyi bari :P :60: inşallah canım :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr tuğba ünsalın fotosuna bakar mısınız .. bizden farkı yok!!!!!!!!!!! :37: :37:

$48364_0.jpg

biliyorum, moral olsun diye bakmadığım memesi küçük ünlü kalmadı ki :60:

ama sonradan anladım ki, genç kızların birçoğu memesi küçük olup da destekliyle(destekli mi deniyodu ona :D ben normalinden takıp minik minik geziyorum da :D ) saklıyormuş. zaten o zamandan beri evlenene kadar kompleksim yok. yine de çok istiyorum büyümelerini, o ayrı :)

Son düzenleme:
hurmaaa sen nasıl süperrr bişeysin öyle yaaa:16: kızlar mutlaka hurma tüketin:34:
bu arada herkese hayırlı ramazanlar.

biliyorum, moral olsun diye bakmadığım memesi küçük ünlü kalmadı ki :60:

ama sonradan anladım ki, genç kızların birçoğu memesi küçük olup da destekliyle(destekli mi deniyodu ona :D ben normalinden takıp minik minik geziyorum da :D ) saklıyormuş. zaten o zamandan beri evlenene kadar kompleksim yok. yine de çok istiyorum büyümelerini, o ayrı :)

Ahahaa aynen benimde bakmdğm ünlü yok piskopata bağladım film izlerken felan direk göğüslere odaklanıyo insan ister istemez =)):1:
Evet destekli deniyo ama ben daha hiç bir çeşit takmıyorum ya böylede iğrenç görünüyo yaşım da 17 arkadaşlarım felan hepsi takıyo bende alıp içi boşta olsa takıcam böyle görünmektense .d zaten 3 ay geçsin dolu dolu takıcam :66:

hurmaaa sen nasıl süperrr bişeysin öyle yaaa:16: kızlar mutlaka hurma tüketin:34:
bu arada herkese hayırlı ramazanlar.

ben de hurma kullanıcı adlı biri var sandım :D sana da hayırlı ramazanlar :)

appleco, sen de mi telkin yapıyorsun? ben hiç destekli takmadım bu yaşa kadar, senin yaşlarda biraz kompleks yapıyordum. o yüzden olduğun gibi görün demiycem, kompleks yapmandan iyidir. yakında telkinle büyütürsün zaten :)

ben niye hiç destekli takmadım? beni beğencek kişiyi yanıltmak istemedim :60: oğlak burcu dürüstlüğünü bu açıdan da gösterdim :60:

Son düzenleme:
dam üstünde un eler, tombul tombul memeler şarkısını 62 gün boyunca günde 1,5 saat dinlerseniz memeleriniz tombul oluyormuş :27:

Back