Ben de dinliyorum dinliyorum bir aksilik oluyor yeniden başlamak zorunda kalıyorumYaşım 19 bitti 20 ye giriş yaptım artık bu yaştan sonra uzamak çok zor o yüzden yaşım iyice geçmeden boy telkinine başlamak istiyordum işe yaramaz diye korkuyordum sadece ama güveniyorum artık inşallah işe yarayacak. Göğüs her yaşta işe yarıyormuş bunu anlamış oldum en azından...
nezz birşey sorcamm yaa ben ikinciye ikinci kez başlaıdm ama aksilikler bırakmadı bi türlü dün 4 saat dnleyebldm sadecehala devam edip sonradan ekleme mi yapmalıyım yoksa tekrar başa almak zorunda mıyım başa almak istemiorum artk
şu boy telkini dosyasını bana da yollar mısınız ? internetten yükleyemedimbir de bu kaç yaşına kadar etki eder mesela 25-26 yaşındaki bir erkeğe etki eder mi
nez sende gelişmeler nasıl istediğin bedene ulaştın mı bende şimdi başlıyorum artık dinlemeye...
gelısmeler guzel ancak yavas ılerlıyo cnm uc ay oldu 70den 75a ya gecdım sımdılık ben 80d ıstıyorum daha uzun surecek galıba ıstedıgım bedene ulasmak ama yavasda olsa oluyo cnm az az buyuyo cok sukur gec kalmadan basla kolay gelsın tatlım
geç olsunda güç olmasın canım taa ilk başlarda bende hemen etki etmiyor diyip bırakmasaydım ben de aşağı yukarı 2 buçuk aydır uyguluyor olacaktım ama olsun bu defa kararlıyım etki etmesede 3 defa yapacağım zaten ozamanlardan alışmış kulağım :) eskiden çok rahatsız ederdi müzik şimdi varmı yokmu anlamıyorum bile :)
canım birde birşey soracağım Parfaitle görüşüyordun sen gelmeyecekmi artık buralara?
bende burdan mesajla gorusuyodum cnm zaten ama uzun zamandır gorusmuyorum hıc gırmıyo sanırım forma
öyle cnm regl sonrasında bellı oluyo zateninşallah canım zaten şu sıralar regl yaklaştığı için göğüslerimde hassasiyet var ancak regl başlayıp bittikten sonra birşeyler söyleyebilirm
ooof ya daha bize çok faydası dokunacaktı keşke gelseama tabi o da haklı baktı isteklerin ardı arkası kesilmiyor baş edemiyor gelmiyor...
sanmam belkıde baska bısey vardır cnm hayat bu :18:ıstemese kendısı demezdı forma ıstek bolumu acmamızı cnm baska bı nedenı vardır bence cok ıyı bırısıydı cunku yardım etmeyı sevıyodu :26:
ben birde 50 tl ye adıma özel sigara bıraktırma telkini hazırlatıyorum özgeçmişime göre hazırlıyorlar merakla bekliyorum inşallah en kısa zamanda elime ulaşırda şu illettende kurtulurum onuda gece dinlemeyi düşünüyorum ben telkini hazırlattığım kişiye göğüs büyütmeyide sormuştum fiziksel değişim için bana tehlikeli olduğunu söylemişti ve hazırlamaya yanaşmamıştı bu arada isme hazırlananlar daha etkiliymiş çünkü isminin zikredilmesi bilinçaltının dahada dikkat kesilmesini sağlıyormuş mantıklı geldi bana
evet cnm rısk aldık resmen ama sımdıye kadar olumsuz bısey cıkmadı ınsallah olmazda :18:ısme olması bencede daha etkılı olur ama buda cok etkı ettı bende
canım ben bir ara yağlarınızında göğüse gittiğini falan okumuştum okadar hızlı ilerliyordu ki mesajlar yetişemediğim oluyordu
oldumu hakkaten biyerlerinizden yağlar eridimi benim göbeğim var bir erise ne mutlu olurum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?