Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aaaa süper canım yaaa nekadar gitti gözle görülür cm falan? göbeğin varmıydı ben istemem popmdan gitmesini çünkü popom ii göbeğim fazla :)

cm olarak olcum yapmadım ama gozle gorulur sekılde gıttı evetyok cnm gobegım yok oyle benım ancak senın varsa sende de o bolgeden gıdebılır yanı kımın nerde fazlaysa yag ordan gıder sonucda

aaay iyi iyi gitsin göbek gelsin memiş sağol canım yardımların için

14 gün oldu sanki hala değişme yok gibi geliyo bana bıngıl bıngıl olamadm hala of acaba siz bunu dnlerken ayrıca masaj falan mı yapıyosnz? ben hiç dokunmuyorum da acaba o yzden mi olmuyo bndeee ;( ;( ;(

14 gün oldu sanki hala değişme yok gibi geliyo bana bıngıl bıngıl olamadm hala of acaba siz bunu dnlerken ayrıca masaj falan mı yapıyosnz? ben hiç dokunmuyorum da acaba o yzden mi olmuyo bndeee ;( ;( ;(

olur canim bazi kisilerde gec etki ediyormus.umutsuzluga kapilma hemen derim.

yaa ben yeterli imajinasyon yapamıyorum hayal edemiyorum gözümde korkuyorum ya büyümesi hiç durmazsa bu yüzden?

14 gün oldu sanki hala değişme yok gibi geliyo bana bıngıl bıngıl olamadm hala of acaba siz bunu dnlerken ayrıca masaj falan mı yapıyosnz? Ben hiç dokunmuyorum da acaba o yzden mi olmuyo bndeee ;( ;( ;(
ıkı haftada mucıze bekleme cnm devam et dınlemeye ılk 21den sonra olacak sende etkısı belkıde masaj falan yapmadım ben cnm hıc dokunmadım kendı kendıne buyudu cok da takma kafana kendını de sartlandırma olmuyo dıye akısına bırak bıraz sonra bı bakacaksın kı fark etmıs
yaa ben yeterli imajinasyon yapamıyorum hayal edemiyorum gözümde korkuyorum ya büyümesi hiç durmazsa bu yüzden?

herkesın kafasında mutlaka ıstedıgı bı gogus vardır bence cnm beden olarak belırle sende dekı mesela 80 beden ıstıyorum dıye sartlandır kendını bu yonde zaten o bedene ulasana dek devam eder yanı hem oyle sureklı devam edecek falan dıyosunuz zaten mılım mılım oda zor buyuyo oyle sısme bebek gıbı degılkı sonucda ayrıca ıcınde gecen su cumle yeterlı olur sanırım''zihnım goguslerımı ıstedıgım ölçude buyutuyor'' Bı resım bul sende hosuna gıden o resımı dusun cnm kafana kazı ıyıce ok

cm olarak olcum yapmadım ama gozle gorulur sekılde gıttı evetyok cnm gobegım yok oyle benım ancak senın varsa sende de o bolgeden gıdebılır yanı kımın nerde fazlaysa yag ordan gıder sonucda

nezcim yaaa bende yağ yok nerden gider ki ozaman göğüse hatta detaylı ölçüm yaptırdım bugün kiloyla ilgili, geçen ay kilom 48 ken şu anda 46yım ve vücudumda yağ eksikliği olduğu söylendi

ufff yeter artıkk ya normal müzik dinlemek isityorum gıyy gıyyyy fenalıkkk geldi
neyse ki 2.21'in bitmesine son 4 gün

canım koptum ya Allah iyiliğini vermesin senin

tatlım öyle ama darall getirdi müziğe takılmayın deniyor ama takılmamak ne mümkün içim şişti günlerdir
neyseee herşey göğüslerimiz için yeter ki gelişme olsun ve büyüme ilerlesin her geçen gün tek istediğim bu şu an

innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diiiiiiiiiiiiii reeeeeeeeeeeeeeeee miiiiiiiiiiiiiiiii yoooooooooooooo rummmmmmmmmmmmmmmm

pleaseeeee

indiremiyorum lütfen yardım eder misiniz kızlarssssss

usb kablon yok mu canım olmadı pcden bluetoothla at.

Nez canım cıvıma diyoruz ya hani o tam olarak nasıl oluyo şöyle bişey mi göğsünün içi boşmuş yada ne biliym suyla doluymuş gibi ?
evet cnm sınıyo kuculuyo ve cıvık oluyo ıste cok asırı yumusak oluyo boyle degısık anlatmakla olmaz yasaman gerek
nezcim yaaa bende yağ yok nerden gider ki ozaman göğüse hatta detaylı ölçüm yaptırdım bugün kiloyla ilgili, geçen ay kilom 48 ken şu anda 46yım ve vücudumda yağ eksikliği olduğu söylendi
bılemıyorum cnm ama zayıf olup da buyuyende var bıraz daha gec olur belkı ama olur yanı sonucda yedıklerınden gıder belkıde yaglar
ufff yeter artıkk ya normal müzik dinlemek isityorum gıyy gıyyyy fenalıkkk geldi
neyse ki 2.21'in bitmesine son 4 gün

sabır cnm sabır benımde son gunumdu bugun3. 21de bıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…