• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bu sefer göğüs şişkinliğim tahmini regl süreme göre 11 gün önce başladı acaip göğüs ağrım var korkmaya başladım yürürken sallanır ya göğüsler o zaman bile ağrıyor ya artık evin içinde bile adım adım yürüyorum, sabah kalkarken çok kötü oluyor özellikle, ve ben bugüne kadar hiç bir reglimde bu kadar şiddetli göğüs ağrısı çekmedim hafif hafif sancılar ve şişkinlik olurdu o kadar bu ne böyle ya korkuyorum nie böyle oldu bu ay? Telkinden dolayı mı? Yani etkisi var mıdır ki? Ilk telkin sürecinde böyle olmamıştı çünkü..

cnm korkacak bısey yok donem donem agrılar sıddetını artırıyo mesela ben yuz ustu yatamadıgımı bıle bılıyorum yanı dedıgın gıbı evın ıcınde yurumekde bıle zorluk cekdıgımı yada bı agrı gırınce saatlerce gecmedıgını bılırım buyume surecınde agrı olmasından daha normal bısey yok cnm merak etme:16:regl oldukdan sonra gecer agrı da sıslıkde ama buyume olduysa o kalıyo tabı :34:

dinleyemedim derken.. bu ara okul var bizim.. akşama kadar sürüyo.. o yüzden ben de geceleri dinliyodum.. bi gün dinleyemedim diğer gün sabah kalktığımda kulaklık düşmüştü.. belki de dinledim 4 5 saat bilmiyorum.. 15 gün olduğu için başa almayı doğru bulmadım çünkü hani siz kendiniz de demiştiniz bi süre sonra ara vermek lazım ki bağışıklık kazanmasın diye.. 15 günü yok sayıp 21e başlasam 36 gün olacak ara vermeden.. o da doğru mu bilemedim.. şimdi 21 değil de25 falan dinlesem olmaz mı..

dinleyemedim derken.. bu ara okul var bizim.. akşama kadar sürüyo.. o yüzden ben de geceleri dinliyodum.. bi gün dinleyemedim diğer gün sabah kalktığımda kulaklık düşmüştü.. belki de dinledim 4 5 saat bilmiyorum.. 15 gün olduğu için başa almayı doğru bulmadım çünkü hani siz kendiniz de demiştiniz bi süre sonra ara vermek lazım ki bağışıklık kazanmasın diye.. 15 günü yok sayıp 21e başlasam 36 gün olacak ara vermeden.. o da doğru mu bilemedim
snde bant yapstr canim

dinleyemedim derken.. Bu ara okul var bizim.. Akşama kadar sürüyo.. O yüzden ben de geceleri dinliyodum.. Bi gün dinleyemedim diğer gün sabah kalktığımda kulaklık düşmüştü.. Belki de dinledim 4 5 saat bilmiyorum.. 15 gün olduğu için başa almayı doğru bulmadım çünkü hani siz kendiniz de demiştiniz bi süre sonra ara vermek lazım ki bağışıklık kazanmasın diye.. 15 günü yok sayıp 21e başlasam 36 gün olacak ara vermeden.. O da doğru mu bilemedim.. şimdi 21 değil de25 falan dinlesem olmaz mı..
ust uste ıkı uc gun dınlemedın dıye dedım ben cnm cunku o sekılde zaten bı etkısı olmuyomus bır gun dınlemedın o halde sadece sonuna ekle o halde cnm sende madem ıkıncıde hıc ara vermeden dınlersın hanı bı kac saat eksık dınlemek yıne neysede gun atlamak olmuyo ama bırgun sadece dıyosun madem sona eklersın sende bıraz :16:

yaaa çok gizemli bişey bu.. ben 2. 21 ime tekrar başladım 2 gün önce ve bunlar yine atağa geçtiler garip ama gerçek bu:66: ve ben bu kez şöyle yaptım: hani normalde hormanlarla ilgili hapları reglin 1. veya 3. günü başlamak gerekli yaa ben de öyle yaptım reglimin 1. günü 2.ye başladım..hemencik de başladı tatlılarım cevap vermeye :)

yaaa çok gizemli bişey bu.. ben 2. 21 ime tekrar başladım 2 gün önce ve bunlar yine atağa geçtiler garip ama gerçek bu:66: ve ben bu kez şöyle yaptım: hani normalde hormanlarla ilgili hapları reglin 1. veya 3. günü başlamak gerekli yaa ben de öyle yaptım reglimin 1. günü 2.ye başladım..hemencik de başladı tatlılarım cevap vermeye :)

Canım anlamadm ben tam olarak :/ reglnin 2.günü falan mı başlanmalı?of çok karıştı kafam :D

he tamam canm :) ben 11.günümdeym.henz ağrı falan yok üzülüyorum çok :(

canım bozma moralini telkine inan bende öyle dioduım ama bendeki değişikliği farkettim o da ikincide oldu :) 15 gün dinledimm iyicene ümitsizliğe düştüm bi ara hatta 2 gün dinleyemeyince ara verip tekrar başladım 2. ye ve şimdi etkilerini hissediorum :):71:

canım bozma moralini telkine inan bende öyle dioduım ama bendeki değişikliği farkettim o da ikincide oldu :) 15 gün dinledimm iyicene ümitsizliğe düştüm bi ara hatta 2 gün dinleyemeyince ara verip tekrar başladım 2. ye ve şimdi etkilerini hissediorum :):71:

Gerçekten mi yaa :) ay umarm bnde de başlar etkilerii :(

Kızlar ne yazık ki 10 günüm heba oldu yine :( İstanbul'a döndüm bilgisayardan açtım bu defa bilgisayar arıza verip müziği kapamış sabah görünce yıkıldım .... Zaten hep aksaklıklar oldu şansıma. Bir daha başladığımda gün içinde dinleyeceğim . Ama şuan yeniden başlayamayacağım boy telkinine geçiyorum sizi her fırsatta bilgilendiricem boy telkiniyle ilgili. Yaşım iyice ilerlemeden boy telkinini denemek istiyorum. Göğüs her yaşta işe yarıyormuş bunu anlamış oldum ve ben de yavaş yavaş farkı görmeye başlamıştım çok üzüldüm ama bu kaçıncı oldu o yüzden artık boy telkinine ve tabiki gün içinde dinlemeye geçiyorummm.

Kızlar ne yazık ki 10 günüm heba oldu yine :( İstanbul'a döndüm bilgisayardan açtım bu defa bilgisayar arıza verip müziği kapamış sabah görünce yıkıldım .... Zaten hep aksaklıklar oldu şansıma. Bir daha başladığımda gün içinde dinleyeceğim . Ama şuan yeniden başlayamayacağım boy telkinine geçiyorum sizi her fırsatta bilgilendiricem boy telkiniyle ilgili. Yaşım iyice ilerlemeden boy telkinini denemek istiyorum. Göğüs her yaşta işe yarıyormuş bunu anlamış oldum ve ben de yavaş yavaş farkı görmeye başlamıştım çok üzüldüm ama bu kaçıncı oldu o yüzden artık boy telkinine ve tabiki gün içinde dinlemeye geçiyorummm.
ya sorma benimde bugün 9.günüm ve telefonum bozuldu artık bilgisayardan devam edicem dinlemeye.tamda etkiler başlamış gibiydi benimde valla bi tamamlayabilsem şu 21i daha öncede 15 gün dinledim tamamlayamadım başa sardım malesef oluyo böyle aksilikler keşke sende etkileri görmüşken devam etseydin ama tabi sen bilirsin

ya sorma benimde bugün 9.günüm ve telefonum bozuldu artık bilgisayardan devam edicem dinlemeye.tamda etkiler başlamış gibiydi benimde valla bi tamamlayabilsem şu 21i daha öncede 15 gün dinledim tamamlayamadım başa sardım malesef oluyo böyle aksilikler keşke sende etkileri görmüşken devam etseydin ama tabi sen bilirsin

Ben de dinliyorum dinliyorum bir aksilik oluyor yeniden başlamak zorunda kalıyorum:( Yaşım 19 bitti 20 ye giriş yaptım artık bu yaştan sonra uzamak çok zor o yüzden yaşım iyice geçmeden boy telkinine başlamak istiyordum işe yaramaz diye korkuyordum sadece ama güveniyorum artık inşallah işe yarayacak. Göğüs her yaşta işe yarıyormuş bunu anlamış oldum en azından...

Canım anlamadm ben tam olarak :/ reglnin 2.günü falan mı başlanmalı?of çok karıştı kafam :D

hayır canım tam olarak böyle başlanmalı diye bir kural yok tabi ki ama hani hormon dengesizliği için falan doğum kontrol hapları regl zamanında alınır yaa ben de o yüzden o dönemde başladım..illa ki diye bi kural yok yani her yiğidin yoğurt yeme alışkanlığı farklıdır misali :)

hayır canım tam olarak böyle başlanmalı diye bir kural yok tabi ki ama hani hormon dengesizliği için falan doğum kontrol hapları regl zamanında alınır yaa ben de o yüzden o dönemde başladım..illa ki diye bi kural yok yani her yiğidin yoğurt yeme alışkanlığı farklıdır misali :)

Anladm cnm teşekkrleeer :)

Back