Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

off nez ya herşeyi geçtim şu kıl olayı sinir etti beni yoksa senin hala çabuk mu çıkıyor düzelme yok mu, eski haline gelmedi mi?

off nez ya herşeyi geçtim şu kıl olayı sinir etti beni yoksa senin hala çabuk mu çıkıyor düzelme yok mu, eski haline gelmedi mi?

en azından artık aldıgım hafta ıcınde cıkmıyo canım Zamanla duzelır merak etme ama bı sure sabredeceksın malesef

Tamam canm ama önmzdeki 6 ay boyunca gitmeyi düşünmüyorum şimdilik.Çünkü ağır bi tedavi içindeym haplarm çok ağır herşeye karşı yan etkiler çıkıyo.Şimdi doktora gidersem o da birşeyler yapılması gerekiyo derse bu sefer bu tedavime yansayacak :/

Son düzenleme:
Nezcim bu soruma sen en iyi şekilde cevap verirsin biliyorum Ya biraz saçma olabilir ama müziği bilnç altıma yerleştrememkten korkuyorum ben.Ya bu bilinç altına yerleşmesi,aslında müzk çalmıyoken çalıyo gibi hissetmen falan mı oluyo?Ezberleme gibi yani?

canım ıstege gore degılkı sureklı dıneledıgımız ıcın enınde sonunda bılınc altı bunu kodlar yanı bırıncı 21de olmazsa ıkıncıde olur yanı onu bılmıyorum ama evet bu dedıgın sey oluyo calmıyoken bıle duyuyo gıbı oluyo ınsan bazen ancak bu onun belırtısımı bılemem

cnm ben bu konuyu daha oncede gordum ama pek bısı anlamadım bı ozet gecermısın bıde sen yapıp sonuc aldın yanı oylemı ne oluyo belırlenen zamanlarda epılasyon yapınca tuyler azalıyomu
nez bende az önce inceledimde topiği.Bence uygulamaya değer valla uygulayıp ta memnun kalanların mesajlarına da baktımda baya kişi memnun.Ben denicem valla ne güzel arkadaş tarihte vermiş bakalım ne olacak ilk etapta azaltmasa bile geç çıksa bile yeter bana

cnm ben bu konuyu daha oncede gordum ama pek bısı anlamadım bı ozet gecermısın bıde sen yapıp sonuc aldın yanı oylemı ne oluyo belırlenen zamanlarda epılasyon yapınca tuyler azalıyomu

evet canım aynen azalıyo zamanlada yok oluyo deniliyo ben denedim sonuçlar muhteşem 2 aydır uyguluyorum gerçekten işe yarıyor özele gönderdim ama burayada paylaşıyım yazdıklarımı hadi

valla canım şöyle söyliyim aslında topiği biraz okusan anlarsın ,ama çok sayfa var neyse artık güncel olanı yani son sayfaları takip edersin,,ama ben kısaca anlatıyım öncelikle regl zamanında almıyorsun tüylerini yani 23temmuz yarın regl zamanının geçmiş olması lazım eğer 1hafta falan olduysa adetin bitimi süper olur ama eğer daha başlamadıysa reglin ozaman sakın alma tüylerini işe yaramıyor hatta çok kötü kalın ve sert çıkmasına sebep oluyo ,tam yarın istediğin saatte epilasyonunu yap bacaklarına koltuk altını kollarını özel bölgeni istediğin yeri yap bıyık kaş ama tüyler kökünden alınması gerekiyo yani jilet hariç istediğin yöntemi yapabilirsin mesela ben epilatörle alıyorum ve çokta memnun kaldım bu yöntemden inş. anlatabilmişimdir

evet cnm bencede denemekde fayda var yanı yapanlar olumlu sonucda alıyo madem bende kac zamandır aklımda bu konuda bır turlu goguslerden fırsat bulup da o konuya bakamadım tam cnm oyle yavas yavas da olsa azalır ınsallah cnm

ozelden cvp yazdım cnm cok sagol acıklaman ıcıncok guzel anlatmıssın umarım bende faydasını gorurum

Teşekkr ederm cnm :)

nezcim ya özelden attığım cvbta yanlışlık olmuş koltuk altımda 4-5 tüy çıkmış yazmıştım tire koymayı unutmuşum 45 tüy çıkmış gibi olmuş ay şok oldum gülmekten öldüm valla pardon sende düşüp kalma bakalım 45tüyü nası saydı bu kız diyee afedersin ay utandım valla:78::78:

tamam cnm anladım zaten tıre koymayı unuttugunu

kızlarr ucuncu 21de yenı dolgunluk oldu bı kac gundur enı bıraz daha genısledı bıde koltuk altımda agrı cok yaa ama nedense sevındıren agrılar bunlar oluyo kızlar oluyo dınlemeye devammmmmmmmmmmmm

kızlarr ucuncu 21de yenı dolgunluk oldu bı kac gundur enı bıraz daha genısledı bıde koltuk altımda agrı cok yaa ama nedense sevındıren agrılar bunlar oluyo kızlar oluyo dınlemeye devammmmmmmmmmmmm

Aaaaaaay çook sevindm canım Bende 10.günümdeym vay be ne çabuk geçti zaman.Sanki biraz dolgunluk var gibi ama blmiyorm pskilojk olablr die dillendrmedm pek Umarm senin gibi sonuç alırız bütün bayanlar olaraak

Aaaaaaay çook sevindm canım Bende 10.günümdeym vay be ne çabuk geçti zaman.Sanki biraz dolgunluk var gibi ama blmiyorm pskilojk olablr die dillendrmedm pek Umarm senin gibi sonuç alırız bütün bayanlar olaraak
benım aldıgım sonucu hatta dahada fazlasını almaman ıcın bı sebep varmı yok bence cnm benım sahıp oldugum seylere sende sahıpsın hormonlar falan tek sey duzenlı sekılde yapmak tek kural bu tatlım ınsallah guzel sonucları paylasırsın sende cnm ılk basda oyle dıyo ınsan ınanamadıgı ıcın yok yaa pıskolojıkmı bu falan dıye ama degıl ıste baslamıs bıle buyumeye yavasda olsa gecde olsa buyuyoooo bıde sızın kadar sanslı degılız bız kımse demedı bıze buyuyo dıye yada benımkı buyudu dıye herseyı yasayarak anladık cnm sızın daha cok ınanmanız gerek ornek cok cunku bız acaba dııyoduk bazen olurmu dıye yanı oyle bı basla dınlemeye hemen gecıyo benım ucuncu21ın son haftası mesela bak bıtınce rahat edecem bıraz sıkıntıya katlanınca sonrasında mukafatını alıyo ınsan sabırlı olmak onemlı

Son düzenleme:

Haklısın cnm sabrediceeez :) Büyüyecekler inanıyoruuum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…