• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ayy süper..!!!:52::52:
benmde 75 sütyende olmasa hiç yok gibi.. :17::17:

olsun yıne senın 75 varmıs cnmbende oda yokdu valla ama sımdı cook daha ıyı bı uc ay sonra nasıl olacak kı:52: sonuncu 21ın bıtmesıne az kaldı benım ondan sonra dınlemeyı bırakıp bekleyecem cnm buyumesını kendı kendıne bılınc altımda ıyıce kodlanmıstır artık:32:

olsun yıne senın 75 varmıs cnmbende oda yokdu valla ama sımdı cook daha ıyı bı uc ay sonra nasıl olacak kı:52: sonuncu 21ın bıtmesıne az kaldı benım ondan sonra dınlemeyı bırakıp bekleyecem cnm buyumesını kendı kendıne bılınc altımda ıyıce kodlanmıstır artık:32:

inş. canm büyürler :26:
ama sadece müzik nasıl etkiliyor anlamadm sözleri de yok ki..

inş. canm büyürler :26:
ama sadece müzik nasıl etkiliyor anlamadm sözleri de yok ki..

ılk sayfada var ya cnm sozlerı :34: sozler ıcınde gomulu ama duymuyoruz bılınc altımıza ıslıyo ama cnm bız sadece muzıgı duyuyoruz sozler yok degıl yoksa var ıcınde yoksa muzık ne ıse yarar kuru kuruya:9:

ılk sayfada var ya cnm sozlerı :34: sozler ıcınde gomulu ama duymuyoruz bılınc altımıza ıslıyo ama cnm bız sadece muzıgı duyuyoruz sozler yok degıl yoksa var ıcınde yoksa muzık ne ıse yarar kuru kuruya:9:

ama hiç duyulmuyor..
ben 3. veya 4. sayfadakini indirmştm..acaba fark eder mi?

ikisi de aynı müzikmiş.. :1::1: ama bu biraz daha kısık seste..
aynı degıl cnm cunku bırıncı sayfadakı muzıkde ses hıc duyulmuyo yanı sozler ama dıgerınde az da olsa duyuluyo cızırtılı sekılde sesı yapan arkadasın ama duymamak gerekmıs yanı bırıncı sayfadakı dogru olan kızlar dan ınanmayan olursa dıye bıde onu koydu sanırım:34:

aynı degıl cnm cunku bırıncı sayfadakı muzıkde ses hıc duyulmuyo yanı sozler ama dıgerınde az da olsa duyuluyo cızırtılı sekılde sesı yapan arkadasın ama duymamak gerekmıs yanı bırıncı sayfadakı dogru olan kızlar dan ınanmayan olursa dıye bıde onu koydu sanırım:34:

hmm anladm..
1.yi dinliyorum bende canm..
şimdilik kulağa hoş geliyor birçok arkadaş sıkılmış müziktn sanırım..
ama dinleyecegm çok heves ettm büyütmem lazm:1::1:

hmm anladm..
1.yi dinliyorum bende canm..
şimdilik kulağa hoş geliyor birçok arkadaş sıkılmış müziktn sanırım..
ama dinleyecegm çok heves ettm büyütmem lazm:1::1:

kolay gelsın cnm:34: zaten bı sure sonra kulaklıkdan duymuyo hale gelıyosun sesı cnm calıyo ama sen baska seylerle ugrasırken zaman akıp gıdıyo yanı sakın gozunde buyutme ıste saatı fazla yada muzık sıkıyo gıbı cnm takılmadan dınle:34:

nez cim azmine hayranim ya...süpersin:54::54::54:

benide kendine benzet ya :52::52::52::52:
bak dedigini yapiyorum, kulagimda kulaklik dinliyorum....bugün kesin 6 saati dolduracagim:65::65::65: kendimle gurur duyuyorum...
keske ara sira kizim: anne ver ya bende dinlicem, hep sen dinliyorsun niye hep ayni sarki bu, demezse daha iyi olacak :69:

pazartesi ay hali görecem.....insallah hafif siskinlik ve dolgunluk kaybolmaz

kaybolmicak büyücekler büyücekler büyüyorlar:27::27::27::27::27::27:

kolay gelsın cnm:34: zaten bı sure sonra kulaklıkdan duymuyo hale gelıyosun sesı cnm calıyo ama sen baska seylerle ugrasırken zaman akıp gıdıyo yanı sakın gozunde buyutme ıste saatı fazla yada muzık sıkıyo gıbı cnm takılmadan dınle:34:

tamam canm benm bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederm..
aslında zor değil hergün yaptığımız bişey müzik dinlemek..
yine yazarm buraya olumlu veya olumsuz olursa:34:

nez cim azmine hayranim ya...süpersin:54::54::54:

benide kendine benzet ya :52::52::52::52:
bak dedigini yapiyorum, kulagimda kulaklik dinliyorum....bugün kesin 6 saati dolduracagim:65::65::65: kendimle gurur duyuyorum...
keske ara sira kizim: anne ver ya bende dinlicem, hep sen dinliyorsun niye hep ayni sarki bu, demezse daha iyi olacak :69:

pazartesi ay hali görecem.....insallah hafif siskinlik ve dolgunluk kaybolmaz

kaybolmicak büyücekler büyücekler büyüyorlar:27::27::27::27::27::27:
zaten oylesın cnm sende azımlısın kı dınlıyosun bak :9:buyuk kucuk goren herkes merak edıyo zaten ne dınlıyon dıye:1:regl sonrası sonme oluyo cnm ama sonrasında fazlasıyla gerı gelıyo:30:

tamam canm benm bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederm..
aslında zor değil hergün yaptığımız bişey müzik dinlemek..
yine yazarm buraya olumlu veya olumsuz olursa:34:

olumsuz dıye bısey yok cnm hep olumlu hep olumlu:9:tamam guzel haberlerını paylasırsın umarım onemlı degıl cnm oyle abartıldıgı kadar yok yanı oturdugun yerden zahmetsız buyuyecek ıste daha ne demı ama:16:

olumsuz dıye bısey yok cnm hep olumlu hep olumlu:9:tamam guzel haberlerını paylasırsın umarım onemlı degıl cnm oyle abartıldıgı kadar yok yanı oturdugun yerden zahmetsız buyuyecek ıste daha ne demı ama:16:

tabiki evet canm ya.. hiçbir zahmeti yok gerekli olan tek şey sabır sadece..
hep birlkte başaracagz inşallah..:16:

haftaya insallah size güzel gelismelerden haber ederim:52:

simdiden kendimi bikini ile hayal ediyorum: uzanmisim kumsala günes dogar icime kurumus dudaklarimda unutulmus bir beste yasiyorum ahaeste :52::54::54::54:

arkadaşlar ; nette araştırırken Çemenotu tohumunun Göğüsleri büyüttüğünü okudum ,ama nasıl kullanılacağını yazmamışlar ;
yazılarda çok işe yaradığı yazıyodu ama çok pis kokuyoo :) kullanan varmı aramızda merak ettim kullanan varsa tecrubelerini paylaşırsa çok sevinirim

Back