- 25 Nisan 2011
- 834
- 10
- 116
en az 6 en cok 10 saat gunluk cnm ama 8 saat tam ıdeal bence gunluk21 gun boyunca hıc ara vermeden gun atlamadan dınlenmesı gerek
anlam canm sağol.. inş. faydası olur.. sen denedin mi olumlu oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en az 6 en cok 10 saat gunluk cnm ama 8 saat tam ıdeal bence gunluk21 gun boyunca hıc ara vermeden gun atlamadan dınlenmesı gerek
anlam canm sağol.. inş. faydası olur.. sen denedin mi olumlu oldu mu?
evet ben uc aydır dınlıyorum cnm uc kez 21 yaptım bır hafta ara vereceksın cnm her 21 gun sonunda. 70den 75 bedene cıkdı benım![]()
ayy süper..!!!
benmde 75 sütyende olmasa hiç yok gibi..![]()
olsun yıne senın 75 varmıs cnmbende oda yokdu valla ama sımdı cook daha ıyı bı uc ay sonra nasıl olacak kısonuncu 21ın bıtmesıne az kaldı benım ondan sonra dınlemeyı bırakıp bekleyecem cnm buyumesını kendı kendıne bılınc altımda ıyıce kodlanmıstır artık
![]()
inş. canm büyürler :26:
ama sadece müzik nasıl etkiliyor anlamadm sözleri de yok ki..
ılk sayfada var ya cnm sozlerısozler ıcınde gomulu ama duymuyoruz bılınc altımıza ıslıyo ama cnm bız sadece muzıgı duyuyoruz sozler yok degıl yoksa var ıcınde yoksa muzık ne ıse yarar kuru kuruya
![]()
ama hiç duyulmuyor..
ben 3. veya 4. sayfadakini indirmştm..acaba fark eder mi?
duyulsa zaten telkın olmaz cnmduymaman gerek zaten merak etme o kadar kısı denedı gogus buyutmeden baska bısey yaptıgı yok
ılk sayfadakını ındır onu dınlemen gerek cnm
![]()
aynı degıl cnm cunku bırıncı sayfadakı muzıkde ses hıc duyulmuyo yanı sozler ama dıgerınde az da olsa duyuluyo cızırtılı sekılde sesı yapan arkadasın ama duymamak gerekmıs yanı bırıncı sayfadakı dogru olan kızlar dan ınanmayan olursa dıye bıde onu koydu sanırımikisi de aynı müzikmiş..ama bu biraz daha kısık seste..
aynı degıl cnm cunku bırıncı sayfadakı muzıkde ses hıc duyulmuyo yanı sozler ama dıgerınde az da olsa duyuluyo cızırtılı sekılde sesı yapan arkadasın ama duymamak gerekmıs yanı bırıncı sayfadakı dogru olan kızlar dan ınanmayan olursa dıye bıde onu koydu sanırım![]()
hmm anladm..
1.yi dinliyorum bende canm..
şimdilik kulağa hoş geliyor birçok arkadaş sıkılmış müziktn sanırım..
ama dinleyecegm çok heves ettm büyütmem lazm![]()
kolay gelsın cnmzaten bı sure sonra kulaklıkdan duymuyo hale gelıyosun sesı cnm calıyo ama sen baska seylerle ugrasırken zaman akıp gıdıyo yanı sakın gozunde buyutme ıste saatı fazla yada muzık sıkıyo gıbı cnm takılmadan dınle
![]()
zaten oylesın cnm sende azımlısın kı dınlıyosun baknez cim azmine hayranim ya...süpersin
benide kendine benzet ya
bak dedigini yapiyorum, kulagimda kulaklik dinliyorum....bugün kesin 6 saati dolduracagimkendimle gurur duyuyorum...
keske ara sira kizim: anne ver ya bende dinlicem, hep sen dinliyorsun niye hep ayni sarki bu, demezse daha iyi olacak
pazartesi ay hali görecem.....insallah hafif siskinlik ve dolgunluk kaybolmaz
kaybolmicak büyücekler büyücekler büyüyorlar![]()
tamam canm benm bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederm..
aslında zor değil hergün yaptığımız bişey müzik dinlemek..
yine yazarm buraya olumlu veya olumsuz olursa![]()
olumsuz dıye bısey yok cnm hep olumlu hep olumlutamam guzel haberlerını paylasırsın umarım onemlı degıl cnm oyle abartıldıgı kadar yok yanı oturdugun yerden zahmetsız buyuyecek ıste daha ne demı ama
![]()