kızlarrr, telkinin yan etkileri sizlerde de oldu mu? mesela çabuk saç yağlanması, tüylerin çabuk çıkması, ter kokusu gibihepsini geçtim ağda yaptım koltuk altıma inanır mısınız 3-4 gün sonra birden çıktılar, bi de ne göreyim ağda ile aldım düşünün ya kökten alındığı halde bu kadar çabuk çıktı telkinden önce 3 hafta giderdi her ağdadan sonra tüylerin yeniden çıkması son 2 aydır böyle uyuz oldum ya bu sıcaklarda ikide bir yok epilasyon yok ağda gına geldi yanii nasıl düzene girecek eskisi gibi ufffff
hm, acaba ne tür işlem uyguluyorsun cnm? ben ağda kullanıyorum koltukaltı için ortalama 15-20 gün sürüyor tekrar çıkması bu telkin zamanından bu yani 1.5 aydır yine aynı şekilde almama rağmen hemen beliriyor tüyler neredeyse
2.-3. gün çıkıyor ya deli olucam bıktım artık sıklıkla ağda yapıyorum bi de şöyle bişey de var yeni duş alıyorum yine ter kokusu oluyor ay fenalık geldi resmen üf neden böyle olmaya başladı bilen var mı kızlar hep mi böyle olacak bundan sonra ya
senın adına cook sevındım cnm yanlız dınlemeyı bırakınca sonmedıgı gıbı buyume devam da edıyo kendı kendıne ucuncuyu de dınledıkden sonra ıyıce pekısecek artık hızla buyumeye devam edecek ınsallah mılım mılımde olsa bencede moral cok onemlı cnmkızlaar selam :)
ne zamandır giremiyordum foruma, 2 haftadır da tatildeydim. bu arada pek çok ileti yazılmış, hepsini okuyamadım ama cok güzel sonuçlar alınmış. herkesi tebrik ediyorum, yeni başlayanları da. ben 2 21 i bitireli herhalde 1 ay falan oldu. ve dinlediğim zamanlarda çok bariz büyüme kaydettim. şekilleri çok güzel oldu. sonra uzun bir ara verdim. bu arada biraz moralsiz günler geçirdim ve meme büyütme konusuna konsantre olamadım. bu dönemde büyüme durakladı ama gerilemedi. yani büyüme kalıcı. tabii inandığımız sürece. ve şunu tekrar anladım ki moral çok önemli. pozitif olunca bilinç ve bilinçaltı istediğimiz yönde çalışıyor.
bu arada tatilde bolca moral depoladım ve yeni büyümelere hazırım artık. zaten memelerim de sızlamaya başladı tekrar. 3. 21i de dinleyeceğim önümüzdeki günlerde. fakat kızlar şunu söyleyeyim ki vücudumla gurur duyuyorum artık ve bikinimi rahatça giydim bu yaz. yani uzun lafın kısası, bu bilinçaltı çalışmalarında kendini sevmek, kendine güvenmek, pozitif olmak ve inanmak çok çok çok önemli. bu yüzden lütfen inanın işe yarayacağına ve şüphe etmeyin. çünkü yarıyor.
herkese sevgiler...
Bende de başta baş ağrısı mide bulantısı falan yapmıştı ama zamanla alışkanlık oldu kulağımda çalıp duruyor istikrarlı ol canım vazgeçme alışırsın sende 6 saati gecmeye çalış 6 saati sabah öğle akşam falan diye bölersen senin için daha kolaylık olur
senın adına cook sevındım cnm yanlız dınlemeyı bırakınca sonmedıgı gıbı buyume devam da edıyo kendı kendıne ucuncuyu de dınledıkden sonra ıyıce pekısecek artık hızla buyumeye devam edecek ınsallah mılım mılımde olsa bencede moral cok onemlı cnmcok sukurkı sekıl olarakda gayet guzel ve duzgun sekılde buyuyolar artık suphe edecek bıseyde kalmadı bencede cnm denendı onaylandı en etkılı cozum bu
sekil olarakta guzel buyuyor diyorsunuz ozaman super
kızlar oncelıkle sunu soyleyım tıpalı yanı ucu lastık gıbı olan kulaklıklar var ondan alın hıc dusmuyo gun boyu kulakdan elleca cnm eskı sayfaları okursan bende yazdım aynı belırtılerı ama ter kokusu gecıcı korkma hıc bısey fayda etmıyo dusdan cıkınca baslıyo resmen ama allahdan gecıcı kıllar da oyle bende agda yapmısdım haftasına yenıden cıkdıoda gecıcı bı donem oluyo malesef sacdakı yaglanmada oluyo tatlım oda gecıcı bı kac haftalık bısey yanı ama saclarım dakı asırı yaglanma gıttı kepege donusdu buda var malesef gogus ıcın herseye katlanıyoz ne yapalım
benm yaklaşk 1 senedr var canm.geçer geçer die bekledm geçmyo.telknden dolayı değil yani.of korktum ya.arkadaşının çok mu büyüktü?benm bilyeden de küçük yuvarlak bişy cnm
Kızlar böyle durumlarda hemen paniklemeyin. Kendimeden biliyorum memede birşey hissettiğim an evet işte göğsümde kötü bişey var diye soluğu doktorda alıyordum.5-6 defa öyle oldu. Çok şükür sadece zarasız kistti hepsi. Zaten yuvarlak ve cilt altında sağ sola yada aşağı yukar itiliyorsa normal fibrik kist oluyor. Tabi yinede senede mutlaka en az bir defa bir kontrole gitmenizi öneririm. sacma'cım sen yinede bir doktora görün için rahat etsin. Geçmiş olsun.
Canım çok teşekkr ederm cevabın için :) Gidicm bu aralar doktora korka korka
zaten duraklama olmadan sureklı buyumezde cnm oda var demı sonucda dınlerkende dınlemıyoken de bı duruyo bı buyuyo yanı ve ınsallah kalıcıda olcak ıkı hafta bıttı ucuncuye baslayalı son haftama gırecem cnm dınleme bıttıkden sonra sankı daha guzel buyuyo cnm bana oyle gelıyo ama az az da olsa ılerlıyo gunden gune bakalım ucuncude bıtsın sonucları bekleyecem tatlım suan 75 ı dolduruyorum bakalım ama tahmın ettıgımden de uzun olacak sanırım ıstedıgımız boyut cunku bu kadar yavas ılerleyecegını dusunmemısdım ben malesef bır sene yı bıle bulabılır 80 d olması cnmsağol nezcim. Ben de güzel gelişmeleri okuyunca çok seviniyorum. Haklısın dinlemeyi bırakınca büyüme kesinlikle devam eder. Ben zaten durduğunu düşünmedim hiç. Moralsizken biraz duraklama oldu sadece ve göğüslerim daha çok büyüme için kendilerini toparlıyorlardı. şimdi yeni büyümelere hazırım
Nezcim sen 3. 21'e başladın mı? Nasıl gidiyor? Ben de bugün başlayacağım. Yaşasın
hıc ara vermemek gerek cnm sen bılırsın ama bı ıstersen basdan basla yanı yada bır hafta daha sona ekle bence sımdı devam etnezcim sana bişey danışmak istiyorum.geçen hafta başlamıştım 2. 21 i dinlemeye ama dün hiç dinleyemedim meselaşimdi tekrar baştan mı başliyim yoksa devam mı edeyim canım?
benım ıkı uc gun tutulmus gıbı agrıdı cnm masajlar falan yaptım hatta gectı kendı kendıne cevıremıyodum gıbı oldu yastıkdan dolayı falan tutulurdu kucukken aynen oyle bılıyorum buda telkınden sanırım bıde boyunda bı degısık agrı saplanıyo ıkı yanada oluyo uc dort sanıye sonra gecıyo gerı ama genelde olan belırtı bu ama dıgerıde oldu bendekızlar birşey soracağım. Herhalde bir aydır falan boynum iki yana çevirince hafifçe ağrıyor. Tutulma ağrısı gibi. Meme büyütme sürecinde boyun ağrıları olabildiğini biliyorum ama benimki sanki soğukta kalmışım da ondan ağrıyor diye düşünüyordum. Sizde de oluyor mu? Umarım büyüme ağrılarıdır
cıvıma nasıl dıyodun sımdı gormus oldun cnmsaç yağlanması var ama kepek yok şu an ayy hepsini geçtim şu kıll olayı beni mahvetti, ama dediğin gibi katlanmak zorundayız hedef büyükAyrıca nez şu an göğüslerim hiç olmadığı kadar yumuşak hani geçende soruyordum ya cıvıma nasıl bişey bende hiç olmadı die sanırım böyle bişey çok yumuşaklar ve dokununca üstten ve iç yanlardan hafif sızı var çok hassaslar, ama merak ettiğim bu cıvıma olarak tabir ettiğiniz durum regl sonrası oluşan bişey değil miydi ben en son regl 9'unda oldum ve o zamandan bu zamana şimdi cıvıma oldu işte, ayrıca dolgunluğumda gelmedi henüz geri
zaten duraklama olmadan sureklı buyumezde cnm oda var demı sonucda dınlerkende dınlemıyoken de bı duruyo bı buyuyo yanı ve ınsallah kalıcıda olcak ıkı hafta bıttı ucuncuye baslayalı son haftama gırecem cnm dınleme bıttıkden sonra sankı daha guzel buyuyo cnm bana oyle gelıyo ama az az da olsa ılerlıyo gunden gune bakalım ucuncude bıtsın sonucları bekleyecem tatlım suan 75 ı dolduruyorum bakalım ama tahmın ettıgımden de uzun olacak sanırım ıstedıgımız boyut cunku bu kadar yavas ılerleyecegını dusunmemısdım ben malesef bır sene yı bıle bulabılır 80 d olması cnm
hıc ara vermemek gerek cnm sen bılırsın ama bı ıstersen basdan basla yanı yada bır hafta daha sona ekle bence sımdı devam et
benım ıkı uc gun tutulmus gıbı agrıdı cnm masajlar falan yaptım hatta gectı kendı kendıne cevıremıyodum gıbı oldu yastıkdan dolayı falan tutulurdu kucukken aynen oyle bılıyorum buda telkınden sanırım bıde boyunda bı degısık agrı saplanıyo ıkı yanada oluyo uc dort sanıye sonra gecıyo gerı ama genelde olan belırtı bu ama dıgerıde oldu bende
cıvıma nasıl dıyodun sımdı gormus oldun cnmBenım telkıne basladım ılk reglım bıttı ucuncu gunde mı neydı sanırım oldu cıvıma ılk hafta yanı sonraları reglı zamanı olmaya basladı ama regl dısında da olabılıyo cnm zaten yaglanma kepege donusuyo kı Kıllarda gecıcıdır ınsallah yoksa halımız kotu
en az 6 en cok 10 saat gunluk cnm ama 8 saat tam ıdeal bence gunlukkızlar bende başlamaya karar verdim...
umarım güzel sonuçlar alırım..
yalnız bişey sorcam günde 6 saat mi dinlenilmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?