Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ah ahh ikinciye başladım 15 gün geçirdim ve sonra 2 gün dinleyemedim diye en başa aldım hala ağrım var dolgunluğumdaa o 15 günde iyi geldi sanki bana :) kulaklıkla dinleyemeyen arkadaşlara bir öneride bulunacam kulaklığı kulağınıza takmayın kulağnza doru tutacak şekilde bantlayın:)

kızlar oncelıkle sunu soyleyım tıpalı yanı ucu lastık gıbı olan kulaklıklar var ondan alın hıc dusmuyo gun boyu kulakdan elleca cnm eskı sayfaları okursan bende yazdım aynı belırtılerı ama ter kokusu gecıcı korkma hıc bısey fayda etmıyo dusdan cıkınca baslıyo resmen ama allahdan gecıcı kıllar da oyle bende agda yapmısdım haftasına yenıden cıkdı oda gecıcı bı donem oluyo malesefsacdakı yaglanmada oluyo tatlım oda gecıcı bı kac haftalık bısey yanı ama saclarım dakı asırı yaglanma gıttı kepege donusdu buda var malesef gogus ıcın herseye katlanıyoz ne yapalım

Son düzenleme:
senın adına cook sevındım cnm yanlız dınlemeyı bırakınca sonmedıgı gıbı buyume devam da edıyo kendı kendıne ucuncuyu de dınledıkden sonra ıyıce pekısecek artık hızla buyumeye devam edecek ınsallah mılım mılımde olsa bencede moral cok onemlı cnmcok sukurkı sekıl olarakda gayet guzel ve duzgun sekılde buyuyolar artık suphe edecek bıseyde kalmadı bencede cnm denendı onaylandı en etkılı cozum bu

HAKLISIN CANIM:::BEN SIMDI DINLIYORUM SATEN; SÖLYE BI SAAT DINLICEM UYUMADAN SONRA UYURKEN YINE BIR IKI SAAT OZAMAN BUGÜNKI & SAATIM SANIRIM DOLUYOR.....ay keske alissamda gece uyurken dinleyebilsem rahatsiz olmadan inan ozaman hicbir sorun kalmaz...bide ben ne diyorum biliyormusun: söyle farki görünce ilerde ozaman dahada azimli olur insan ve seve seve dinler...haftaya ay basi olacagim insallah ondan sonra inmez...yani bi degisiklik olursa insallah ay basi oluyorum diye olmaz ....büyücekler büyücekler büyücekler

gece dayanamadim yine cikardim,..suan dinliyorumayni müzigi dinleye dinleye delirmek üzereyim:
büyücekler büyücekler büyüyorlar52:62::

Kızlar muzıge bu kadar cok takılmayın lutfen o zaman daha zorlasır dınlemek kafanızda buyutmeyın bu ucuncu dınleyısım ve muzıge karsı hıc ön yargım da olumsuz dusuncemde olmadı tamam aynı seyı dınlemek bazen sıkıyo ama mesela duyguları etkıledıgı ıcın hormonlar zannedıyosunuz kı muzık yapıyo halbukı alakası yok yada bas agrısı muzıgın gıcık olmasından gıbı sonucda ömurluk degıl ya bı sure dınlenecek bısey sabırlı olmak takılmamak lazım

sağol nezcim. ben de güzel gelişmeleri okuyunca çok seviniyorum. haklısın dinlemeyi bırakınca büyüme kesinlikle devam eder. ben zaten durduğunu düşünmedim hiç. moralsizken biraz duraklama oldu sadece ve göğüslerim daha çok büyüme için kendilerini toparlıyorlardı. şimdi yeni büyümelere hazırım

nezcim sen 3. 21'e başladın mı? nasıl gidiyor? ben de bugün başlayacağım. yaşasın

hala dinliyorum

sunu itiraf etmeliyimki sabah uyandiktan sonra dinlemek daha kolayima geliyor...zaman hemen geciyor, bu arada bence benim gögüs seklim sanki biraz genisledi, halbuki cok az dinliyorum, zar zor 6 saati ya dolduruyorum yada DOLDURAMIYORUM; BEN 21 yerine 23 gün dinlicemki eksikolan saatlerim dolsun

nezcim sana bişey danışmak istiyorum.geçen hafta başlamıştım 2. 21 i dinlemeye ama dün hiç dinleyemedim mesela şimdi tekrar baştan mı başliyim yoksa devam mı edeyim canım?

kızlar birşey soracağım. herhalde bir aydır falan boynum iki yana çevirince hafifçe ağrıyor. tutulma ağrısı gibi. meme büyütme sürecinde boyun ağrıları olabildiğini biliyorum ama benimki sanki soğukta kalmışım da ondan ağrıyor diye düşünüyordum. sizde de oluyor mu? umarım büyüme ağrılarıdır

saç yağlanması var ama kepek yok şu an ayy hepsini geçtim şu kıll olayı beni mahvetti, ama dediğin gibi katlanmak zorundayız hedef büyük ayrıca nez şu an göğüslerim hiç olmadığı kadar yumuşak hani geçende soruyordum ya cıvıma nasıl bişey bende hiç olmadı die sanırım böyle bişey çok yumuşaklar ve dokununca üstten ve iç yanlardan hafif sızı var çok hassaslar, ama merak ettiğim bu cıvıma olarak tabir ettiğiniz durum regl sonrası oluşan bişey değil miydi ben en son regl 9'unda oldum ve o zamandan bu zamana şimdi cıvıma oldu işte, ayrıca dolgunluğumda gelmedi henüz geri

Kızlar böyle durumlarda hemen paniklemeyin. Kendimeden biliyorum memede birşey hissettiğim an evet işte göğsümde kötü bişey var diye soluğu doktorda alıyordum.5-6 defa öyle oldu. Çok şükür sadece zarasız kistti hepsi. Zaten yuvarlak ve cilt altında sağ sola yada aşağı yukar itiliyorsa normal fibrik kist oluyor. Tabi yinede senede mutlaka en az bir defa bir kontrole gitmenizi öneririm. sacma'cım sen yinede bir doktora görün için rahat etsin. Geçmiş olsun.
benm yaklaşk 1 senedr var canm.geçer geçer die bekledm geçmyo.telknden dolayı değil yani.of korktum ya.arkadaşının çok mu büyüktü?benm bilyeden de küçük yuvarlak bişy cnm

Canım çok teşekkr ederm cevabın için :) Gidicm bu aralar doktora korka korka

Cnm hem yaşında daha küçük. O yüzden korkma. Bence kötü birşey çıkmayacak ama tabi emin olmak için ve korkularından sıyrılabilmen için ihmal etme doktor ziyaretini. Benim göğüslerimde birsürü yuvarlak şeyler var. Fibrokistler yani. Doktora gidince yaz emi? bb
Canım çok teşekkr ederm cevabın için :) Gidicm bu aralar doktora korka korka

zaten duraklama olmadan sureklı buyumezde cnm oda var demı sonucda dınlerkende dınlemıyoken de bı duruyo bı buyuyo yanı ve ınsallah kalıcıda olcak ıkı hafta bıttı ucuncuye baslayalı son haftama gırecem cnm dınleme bıttıkden sonra sankı daha guzel buyuyo cnm bana oyle gelıyo ama az az da olsa ılerlıyo gunden gune bakalım ucuncude bıtsın sonucları bekleyecem tatlım suan 75 ı dolduruyorum bakalım ama tahmın ettıgımden de uzun olacak sanırım ıstedıgımız boyut cunku bu kadar yavas ılerleyecegını dusunmemısdım ben malesef bır sene yı bıle bulabılır 80 d olması cnm
nezcim sana bişey danışmak istiyorum.geçen hafta başlamıştım 2. 21 i dinlemeye ama dün hiç dinleyemedim mesela şimdi tekrar baştan mı başliyim yoksa devam mı edeyim canım?
hıc ara vermemek gerek cnm sen bılırsın ama bı ıstersen basdan basla yanı yada bır hafta daha sona ekle bence sımdı devam et
benım ıkı uc gun tutulmus gıbı agrıdı cnm masajlar falan yaptım hatta gectı kendı kendıne cevıremıyodum gıbı oldu yastıkdan dolayı falan tutulurdu kucukken aynen oyle bılıyorum buda telkınden sanırım bıde boyunda bı degısık agrı saplanıyo ıkı yanada oluyo uc dort sanıye sonra gecıyo gerı ama genelde olan belırtı bu ama dıgerıde oldu bende
cıvıma nasıl dıyodun sımdı gormus oldun cnm Benım telkıne basladım ılk reglım bıttı ucuncu gunde mı neydı sanırım oldu cıvıma ılk hafta yanı sonraları reglı zamanı olmaya basladı ama regl dısında da olabılıyo cnm zaten yaglanma kepege donusuyo kı Kıllarda gecıcıdır ınsallah yoksa halımız kotu

tamam canım bence de en iyisi baştan başlamak olacak..

kızlar bende başlamaya karar verdim...
umarım güzel sonuçlar alırım..
yalnız bişey sorcam günde 6 saat mi dinlenilmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…