Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

anladm cnm.umarm bende sonuç alabilirm 6.günüm bugn aralıksız dinliyorum

Konuyla pek alakalı değil gerçi yeni konu açtm ama pek cevap veren olmadı.birde buradan soraym belki aynı şeyle karşılaşan birileri vardr burada ve bana yardımcı olur 18 yaşmdaym ve sağ göğsümn ucunun altnda minicik bilyeden de küçük bi sertleşme var.ya bi arkadaşmın da vardı doktr ona süt bezesi o geçer demş.ve gitti onunki.ama benm 1 sene oldu hal duruyo büyüme falan yok şükür ama küçülme de yok.korkuyorum.böyle bişyle karşılan varsa lütfen yardımcı olsun

canım hemen korkma, meme dokusu vücudun diğer bölümlerinden farklı. bazen kontrol ederken elle hissedilen doku farklılıkları olabilir. çoğu kadının yapısı da kistiktir yani kist oluşumu olabilir ama çoğunlukla zararsızdır bunlar ve müdahale gerekmez. ama yine de dikkatli ol ve çok bariz bir kitleyse doktora git bence. büyüme acıma olursa da git. bu arada kendi kendine sağlıklı memelere sahip olduğun, memelerinin hergün daha çok sağlık kazandığı yönünde telkin ver.

kızlarrr, telkinin yan etkileri sizlerde de oldu mu? mesela çabuk saç yağlanması, tüylerin çabuk çıkması, ter kokusu gibi hepsini geçtim ağda yaptım koltuk altıma inanır mısınız 3-4 gün sonra birden çıktılar, bi de ne göreyim ağda ile aldım düşünün ya kökten alındığı halde bu kadar çabuk çıktı telkinden önce 3 hafta giderdi her ağdadan sonra tüylerin yeniden çıkması son 2 aydır böyle uyuz oldum ya bu sıcaklarda ikide bir yok epilasyon yok ağda gına geldi yanii nasıl düzene girecek eskisi gibi ufffff

kizlar parfait nerelerde.....artik hic takilmiyor foruma

keske bi kac degisik parca daha eklese, cesit cesit dinlesek.....

gece basim cccoooookkk agirdi yine....
uyuyamadim....sesi coooooook az actim kulakligi taktim, zar zor duyabildigim halde basim yinede cok agirdi,....uyuyamadim...en son gece4 de pes ettim, kullakligi cikardip müzigi kapatim.....
bugün dayanamadim suan dinliyorum...gerci 6 saati belki dolduramiyorum ama olsun yenidende baslamak istemiyorum......
esim benle dalga gecti......bugün dediki: kiz senin melodi bende ise yaradi...giciiikkkk iste neolacak

kizlar sizzi ilk gün hafif vardi simdi ise bisey yok

ya dayanamicam beni motive edin neolur ya

parafit neolur degisik müzik yüklede bari zaman hemen geci versin

ahhh ah keske evde yalniz olsamda sesli dinlesem ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ya kızlar ben ilk 21'i düzenli dinledim sonra 2.ye başladım ama 3-4 gün dinledim bıraktım sonrab 1-2 gün dinledim yine bıraktım çok sinir oldum of dinleyemiyorum bi türlü aslında hala ağrılar oluyo arada ama...

telkine baslamadigim halde cabuk cikiyo tuylerim 4gunde 3hafta gittigi hic olmadi.

hm, acaba ne tür işlem uyguluyorsun cnm? ben ağda kullanıyorum koltukaltı için ortalama 15-20 gün sürüyor tekrar çıkması bu telkin zamanından bu yani 1.5 aydır yine aynı şekilde almama rağmen hemen beliriyor tüyler neredeyse
2.-3. gün çıkıyor ya deli olucam bıktım artık sıklıkla ağda yapıyorum bi de şöyle bişey de var yeni duş alıyorum yine ter kokusu oluyor ay fenalık geldi resmen üf neden böyle olmaya başladı bilen var mı kızlar hep mi böyle olacak bundan sonra ya

kızlar gerçekten düzenli dinleyenleri alkışlıyorum ben dayanamıyorum ya 1 gün bile sürekli aynı melodiyi dinlemekten ... 6 saat birde nasıl yapıyorsunuz... Ben de çok hevesli hevesli başlamıştım ama malesef bırakmak durumunda kaldım dayanamadım çünkü ...

niye biraktin?kucuk memeli degil misin?benim zamanim olsa dinliycem.sikarim biraz disimi ama zamanim yok

niye biraktin?kucuk memeli degil misin?benim zamanim olsa dinliycem.sikarim biraz disimi ama zamanim yok

evet zaman cok önemli...bide evde bazen yalniz olmamiz cooook önemli cünkü en azindan acib is yapib zaman gecer...
ama kulaklik taktiginda hep kulagina direk o müzik sesi baskin geliyor...bide ikide bir kulaklik düsüyor...band taktim üstüne ama bu seferde band kayi veriyor.....
aslinda su bas agrisi bide bulanti olmaza sürekli dinlerim ama iste neyapayim yinede dinlemeye calisiyorum...hele burdaki positiv gelismeleri okuyunca ......

teşekkr ederm cnm.en iyisi yakn bi zamanda doktora gideym ben umarm kötü bişy yoktr

Bende de başta baş ağrısı mide bulantısı falan yapmıştı ama zamanla alışkanlık oldu kulağımda çalıp duruyor istikrarlı ol canım vazgeçme alışırsın sende 6 saati gecmeye çalış 6 saati sabah öğle akşam falan diye bölersen senin için daha kolaylık olur

evet kistti almistilar.simdi iyi cok oldu zaten korkma canim onemli bisey degildir.coktan mi var?bu telkinlerden sonra mi oldu?

benm yaklaşk 1 senedr var canm.geçer geçer die bekledm geçmyo.telknden dolayı değil yani.of korktum ya.arkadaşının çok mu büyüktü?benm bilyeden de küçük yuvarlak bişy cnm

benm yaklaşk 1 senedr var canm.geçer geçer die bekledm geçmyo.telknden dolayı değil yani.of korktum ya.arkadaşının çok mu büyüktü?benm bilyeden de küçük yuvarlak bişy cnm

evet kucuktu onunda 1gun sonra okula gelmsti. kokma canim ya onemli bisey degidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…