Ben düzenli olarak dinlediğim 7. günümdeyim sanırım:) Her herükarda ben 1-2 gün fazla dinleyeceğim tam saati doldurabildiğimden emin olamıyorum :) Düzenli dinleseydim şimdi 14.ya da 15. günümdeydim tabiki o zaman dinlediklerimden de etkilenmişimdir:) Bir gün dinleyemedim yeniden başladım
Ben de öyle düşünüyordum ama sabah göğüslerim ağrıdığında daha umutlandım:) Denemekten zarar çıkmaz bence
Konuyla pek alakalı değil gerçi yeni konu açtm ama pek cevap veren olmadı.birde buradan soraym belki aynı şeyle karşılaşan birileri vardr burada ve bana yardımcı olur18 yaşmdaym ve sağ göğsümn ucunun altnda minicik bilyeden de küçük bi sertleşme var.ya bi arkadaşmın da vardı doktr ona süt bezesi o geçer demş.ve gitti onunki.ama benm 1 sene oldu hal duruyo büyüme falan yok şükür ama küçülme de yok.korkuyorum.böyle bişyle karşılan varsa lütfen yardımcı olsun
telkine baslamadigim halde cabuk cikiyo tuylerim 4gunde 3hafta gittigi hic olmadi.
kızlar gerçekten düzenli dinleyenleri alkışlıyorumben dayanamıyorum ya 1 gün bile sürekli aynı melodiyi dinlemekten ... 6 saat birde nasıl yapıyorsunuz... Ben de çok hevesli hevesli başlamıştım ama malesef bırakmak durumunda kaldım dayanamadım çünkü ...
niye biraktin?kucuk memeli degil misin?benim zamanim olsa dinliycem.sikarim biraz disimi ama zamanim yok
canim sende git doktora benim arkadasmdada vardi
canım hemen korkma, meme dokusu vücudun diğer bölümlerinden farklı. bazen kontrol ederken elle hissedilen doku farklılıkları olabilir. çoğu kadının yapısı da kistiktir yani kist oluşumu olabilir ama çoğunlukla zararsızdır bunlar ve müdahale gerekmez. ama yine de dikkatli ol ve çok bariz bir kitleyse doktora git bence. büyüme acıma olursa da git. bu arada kendi kendine sağlıklı memelere sahip olduğun, memelerinin hergün daha çok sağlık kazandığı yönünde telkin ver.
Tamam cnm.arkadaşndaki kist miydi neydi? ve geçti mi?
kizlar parfait nerelerde.....artik hic takilmiyor foruma
keske bi kac degisik parca daha eklese, cesit cesit dinlesek.....
gece basim cccoooookkk agirdi yine....
uyuyamadim....sesi coooooook az actim kulakligi taktim, zar zor duyabildigim halde basim yinede cok agirdi,....uyuyamadim...en son gece4 de pes ettim, kullakligi cikardip müzigi kapatim.....
bugün dayanamadim suan dinliyorum...gerci 6 saati belki dolduramiyorum ama olsun yenidende baslamak istemiyorum......
esim benle dalga gecti......bugün dediki: kiz senin melodi bende ise yaradi...giciiikkkk iste neolacak
kizlar sizzi ilk gün hafif vardi simdi ise bisey yok
ya dayanamicam beni motive edin neolur ya
parafit neolur degisik müzik yüklede bari zaman hemen geci versin
ahhh ah keske evde yalniz olsamda sesli dinlesem ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet kistti almistilar.simdi iyi cok oldu zaten korkma canim onemli bisey degildir.coktan mi var?bu telkinlerden sonra mi oldu?
benm yaklaşk 1 senedr var canm.geçer geçer die bekledm geçmyo.telknden dolayı değil yani.of korktum ya.arkadaşının çok mu büyüktü?benm bilyeden de küçük yuvarlak bişy cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?