zaten duraklama olmadan sureklı buyumezde cnm oda var demı sonucda dınlerkende dınlemıyoken de bı duruyo bı buyuyo yanı ve ınsallah kalıcıda olcak ıkı hafta bıttı ucuncuye baslayalı son haftama gırecem cnm dınleme bıttıkden sonra sankı daha guzel buyuyo cnm bana oyle gelıyo ama az az da olsa ılerlıyo gunden gune bakalım ucuncude bıtsın sonucları bekleyecem tatlım suan 75 ı dolduruyorum bakalım ama tahmın ettıgımden de uzun olacak sanırım ıstedıgımız boyut cunku bu kadar yavas ılerleyecegını dusunmemısdım ben malesef bır sene yı bıle bulabılır 80 d olması cnm
hıc ara vermemek gerek cnm sen bılırsın ama bı ıstersen basdan basla yanı yada bır hafta daha sona ekle bence sımdı devam et
benım ıkı uc gun tutulmus gıbı agrıdı cnm masajlar falan yaptım hatta gectı kendı kendıne cevıremıyodum gıbı oldu yastıkdan dolayı falan tutulurdu kucukken aynen oyle bılıyorum buda telkınden sanırım bıde boyunda bı degısık agrı saplanıyo ıkı yanada oluyo uc dort sanıye sonra gecıyo gerı ama genelde olan belırtı bu ama dıgerıde oldu bende
cıvıma nasıl dıyodun sımdı gormus oldun cnm

Benım telkıne basladım ılk reglım bıttı ucuncu gunde mı neydı sanırım oldu cıvıma ılk hafta yanı sonraları reglı zamanı olmaya basladı ama regl dısında da olabılıyo cnm zaten yaglanma kepege donusuyo kı

Kıllarda gecıcıdır ınsallah yoksa halımız kotu