• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kizlar ben iki gündür dinlemeye calisiyorum ama bi türlü olmuyor, gece kulaklik kulagimdan düsüyor, müzik den uyuyamiyorum...basim cooook agriyor migdem bulaniyor....gündüz ise cocuklar birakmiyor...bide herkez soruyor ne bu diye niye bukadar müzik dinliyon diye, nerden cikti simdi diye...bende bisey diyemiyorum :26:

ya basim cok agriyorrrrrr:43:
yalniz da degilimk i evde dinleyim.....
ama baska cagrem yokki....
keske gece sese uyuyabilsem ve su kiiiccciiiikkkk kulaklik düsmeze

toplam günde ancak 4 saat dinleyebildim ama yinede inanin sizlama ara sira oldu:1:
büyücekler büyücekler de su bas agrisi nede bulanti olmaza:50:

kizlar ben iki gündür dinlemeye calisiyorum ama bi türlü olmuyor, gece kulaklik kulagimdan düsüyor, müzik den uyuyamiyorum...basim cooook agriyor migdem bulaniyor....gündüz ise cocuklar birakmiyor...bide herkez soruyor ne bu diye niye bukadar müzik dinliyon diye, nerden cikti simdi diye...bende bisey diyemiyorum :26:

ya basim cok agriyorrrrrr:43:
yalniz da degilimk i evde dinleyim.....
ama baska cagrem yokki....
keske gece sese uyuyabilsem ve su kiiiccciiiikkkk kulaklik düsmeze

toplam günde ancak 4 saat dinleyebildim ama yinede inanin sizlama ara sira oldu:1:
büyücekler büyücekler de su bas agrisi nede bulanti olmaza:50:

Ben düşmemesi için bandana takıyorum deneyebilirsiniz pamuklu kulaklık takın rahatsız ta etmez

neezz birşey öğrendimm :)
sen dedin ya uyanık dinle istersen diye ben de öyle planlamıştım ama biraz önce öğrendim ki uyurken bilinçaltı başka şeylerle meşgul olmadığı için emirleri daha rahat algılıyormuş faydalı oluyormuş çok mutlu oldum :)) dediğin gibi de kişiden kişiye değişirmiş etkilerin görülmesi:) istanbul'a döndüğümde kendi odamın kapısını kapatıp sesli dinleyeceğim birkaç gün artık kulaklıkla düşe kalka idare edeceğim napalım:)
oyle cnm uykuda da dınleyebılıyosun ama ben hıc yapmadım oyle hep gunduz dınledım dınlemeye devam tatlım bırakmak yok :32:
kızlar ya ben 1 aydır nerdeyse bıraktım beklemedeyim dinlemiyorum. Hala sızlıyorlar acıyorlar. Sürekli büyüme halindeler :) tabi sanmayınki devasa oldular. Milim milim büyüyo ama sonuçta en kalıcı yöntem bu oldu. şuan en azından en küçük halleri bile yağlı yağlı ele geliyo :) çooook mutluyum çokkkk. 3. Yü yapcaktım ama kararsızın bşlayımmı bilmiyorum

aynen oyle cnm bende ucuncuye baslamadan once ara verdım ıkıncıden sonra uzun bı sure ve buyumede devam edıyo agrılar da cnm dedıgın gıbı cook yavas buyuyo ama sonucda buyuyo damlaya damlaya gol olacak zamanla :1:sen bılırsın cnm ama son kez ucuncuyu de dınle ondan sonra beklemeye gec cunku ıcınde kalır sonra keske demek ıstemedıgım ıcın dınlıyorum bende ucuncuyu :34:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende aslında uzun zamandır yazılanları okuyordum iki gün dinledim sadece ama 6 saat değil şimdi tekrar başladım dinlemeye olumlu yorumları görünce heveslendim=) inşallah etkisi olur nez sana ve parfaite çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinde teşekkürler yorumlar olmasa hayatta dinleyemezdim zaten umudum yoktu =( inşallah hemen büyürler =)
hosgeldın cnm:34: Onemlı degıl tatlım yeterkı bu sorunumuz cozulsun :16:kesınlıkle devam et sonuna kadar dınlemeye cnm :32:

Nezcim sendeki gelişmeler nasıl? ben aşağı yukarı seninle aydı dönemlerde başlamıştım ilk 21 'i bitirdim fakat 2. veya 3. yapamadım azıcık da olsa sanki hala dolgunlaşıyolar ama emin değilim ağrı filan yok çünki... 2. ve 3. 21 lerdeki gelişmeler nasıl hayatım? Özellikle seni merak ediyorum.

Nezcim bişey sorcam.. daha önceki sayfalarda rastladın mı.. şey.. başım dönüyo benim.. bugün çok dinledim sanırım gece 9 saat açıktı..sebep telkin olabilr mi?

nezcim sendeki gelişmeler nasıl? Ben aşağı yukarı seninle aydı dönemlerde başlamıştım ilk 21 'i bitirdim fakat 2. Veya 3. Yapamadım azıcık da olsa sanki hala dolgunlaşıyolar ama emin değilim ağrı filan yok çünki... 2. Ve 3. 21 lerdeki gelişmeler nasıl hayatım? özellikle seni merak ediyorum.
benım dolgunluk artıyo her gecen gun az az da olsa cnm hatırlıyorum bırlıkde baslamısdık ama sen devam etmedın sanırım ben 3. 21ı dınlıyorum sımdı cnm 75beden oldu tam olarak artık agrılarda devam edıyo sana tavsıyem en azından ıkıncı kez 21ı de yapman cnm
nezcim bişey sorcam.. Daha önceki sayfalarda rastladın mı.. şey.. Başım dönüyo benim.. Bugün çok dinledim sanırım gece 9 saat açıktı..sebep telkin olabilr mi?

ıkıncı 21de bı ara 10 saatı doldurdugum da benımde ıkı uc gun olmusdu bas donmesı cnm boyle degısık bı sekılde hatta yazmısımdır yanı 8 saat en normalı bence cnm telkındendır buyuk ıhtımalle bas donmen:34:

benım dolgunluk artıyo her gecen gun az az da olsa cnm hatırlıyorum bırlıkde baslamısdık ama sen devam etmedın sanırım ben 3. 21ı dınlıyorum sımdı cnm 75beden oldu tam olarak artık agrılarda devam edıyo sana tavsıyem en azından ıkıncı kez 21ı de yapman cnm

ıkıncı 21de bı ara 10 saatı doldurdugum da benımde ıkı uc gun olmusdu bas donmesı cnm boyle degısık bı sekılde hatta yazmısımdır yanı 8 saat en normalı bence cnm telkındendır buyuk ıhtımalle bas donmen:34:

canım ben 5.günmdeym. 2 gün önce baya başm falan dönmüştü ama telknden mi diye hiç düşünmedm.bu kadar çabuk etki eder mi ki :/

canım ben 5.günmdeym. 2 gün önce baya başm falan dönmüştü ama telknden mi diye hiç düşünmedm.bu kadar çabuk etki eder mi ki :/

bılemem cnm ama benım ıkıncı 21de olmusdu yanı bas donmesı ılk defa sende belkı erken oldu bu belırtı bısey dıyemem :37:

kızlarrr bu gece 3. ye başlıyorumm :) tam 5-7 cm arasında gerilemeyen bi büyüme söz konusu. ve cm ölçüsü ölçüden sayılmaz benim için önemli olan dolgunluğu :):52: offf ya mutluyum yaa:66:

Ablamında göğüsleri küçük ve onu telkin dinlemeye ikna edemiyorum bana diyor müzik dinlemeyle olsaydı estetikçiler ne iş yapardı diyor diyorum heralde 90 beden löp löp taş göğüsler istemiyoruz değil mi istediğimiz dolgunluk olsun mutlu etsin bizi kendimizi biraz daha bayan gibi hissedelim değil mi inanmıyor dinliyorum diyede beni kınıyor büyüsede ablama gösterip sasırtsam :21:

Ablamında göğüsleri küçük ve onu telkin dinlemeye ikna edemiyorum bana diyor müzik dinlemeyle olsaydı estetikçiler ne iş yapardı diyor diyorum heralde 90 beden löp löp taş göğüsler istemiyoruz değil mi istediğimiz dolgunluk olsun mutlu etsin bizi kendimizi biraz daha bayan gibi hissedelim değil mi inanmıyor dinliyorum diyede beni kınıyor büyüsede ablama gösterip sasırtsam :21:

cnm ancak sendekı farkı gorunce ınanır o zaman ayrıca daha once denenmıs mı bılmıyoruz kı yanı boyle bı yontemle buyutme yenı bısey sonucda olduysada bılmıyoruz muzık degıl kı bu metnı okusaydın sende ablana belkı o zaman ınanırdı normal bı muzık degılkı dıye :9: valla kım ne derse desın oluyo tatlım oluyo:32:

kızlarrr bu gece 3. ye başlıyorumm :) tam 5-7 cm arasında gerilemeyen bi büyüme söz konusu. ve cm ölçüsü ölçüden sayılmaz benim için önemli olan dolgunluğu :):52: offf ya mutluyum yaa:66:

ben cm olarak farkı anlayamıyorum yaa cunku benım cm de gerıleme oldu cnm corek otu kullanmısdım ılk telkıne baslamadan once onun etkısı gerı gectı falan neyse bugun bıde ben olcum yapayım bakalım kac cm cıkacak en son 95 cm cıkmısdı:1:3. ye baslamana sevındım cnm:34:bencede dolgunluk cook daha onemlı tatlım katılıyorum sana

Son düzenleme:

vaay be:) süpermiş canım.5-7 cnm bile ölcüden sayılmaz diyosun yani hissettiğin büyüme yanında:)
bende bir süredir takipteyim sizi inan çok mutlu oluyorum okudukça.
Bir ay sonra bende başlıcam böyle örnekleri görünce daha bi inanarak başlıcam sanırım:)

cnm ancak sendekı farkı gorunce ınanır o zaman ayrıca daha once denenmıs mı bılmıyoruz kı yanı boyle bı yontemle buyutme yenı bısey sonucda olduysada bılmıyoruz muzık degıl kı bu metnı okusaydın sende ablana belkı o zaman ınanırdı normal bı muzık degılkı dıye :9: valla kım ne derse desın oluyo tatlım oluyo:32:

fark olsunda inansın Nezcim nasıl istiyorum bunu :8: göğüslerim ağrısın sızlasın istiyorum ama hala yok :5:
Perşembe günü sonuclarım umarım iyi gelirde bu telkinide bırakmam :9:

Bu arada Elmaşekeri35 canım senin kaç santimdi kaç santim oldu görüntüsü nasıldı nasıl oldu bunların ayrıntılarını verebilir misin birde yanında kurt üzümü yedin mi ben daha başlayamadım yok yok cünkü :5:

fark olsunda inansın Nezcim nasıl istiyorum bunu :8: göğüslerim ağrısın sızlasın istiyorum ama hala yok :5:
Perşembe günü sonuclarım umarım iyi gelirde bu telkinide bırakmam :9:

Bu arada Elmaşekeri35 canım senin kaç santimdi kaç santim oldu görüntüsü nasıldı nasıl oldu bunların ayrıntılarını verebilir misin birde yanında kurt üzümü yedin mi ben daha başlayamadım yok yok cünkü :5:
kacıncı gunun bugun cnm baslar merak etme zaten ılk 21de agrılar varla yok arası gıbı oluyo cnm cok net sekılde kendını gostermıyo sonraları sıddetı artıyo net sekılde agrıyo ne sonucu cnm aman bırakma:50: kurt uzumu buyuk aktarlarda da oluyo cnm ama bulamadın sanırım:50:

kacıncı gunun bugun cnm baslar merak etme zaten ılk 21de agrılar varla yok arası gıbı oluyo cnm cok net sekılde kendını gostermıyo sonraları sıddetı artıyo net sekılde agrıyo ne sonucu cnm aman bırakma:50: kurt uzumu buyuk aktarlarda da oluyo cnm ama bulamadın sanırım:50:

bugun 15. gün canım o vucudumdaki ağrılar yok artık:5:LYS sonuçlarımı bekliyorum perşembe saat 2 de acıklanacakmış :18: bırakmayacağım diye kendi kendimi destekliyorumda bakalım bugun pek dinleyemedim 9.30da başladım dinlemeye olmadı gece yatarken acacağım yine :9: zaten ilk başta en büyük aktara sormuştum ama yok bulamadım :50:

Back