Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun reglimin son günü ve sönmenin doruğunda olmam gerekirken hala süperler :) sadece regl öncesi daha sert ve diriydiler biraz yumuşadılar. ve sevgilim daha önce beni kızdırmak için hep erik derdi dün farkettimde limondan bahsediyor. buna bile sevindim![]()
ben acaba yine ve yine yanlış birşeyler mi yapıyorum? Akşama kadar çok zaman bulamıyorum akşam 3-4 saat dinliyorum sonra gece kulaklıkla yatıyorum bandana takıyorum düşmesin diye ama sabah yine düşmüş görüyorum acaba o yüzden mi? Gerçi öyle bile olsa kulaklıktan gelen sesi duyuyorum uyandığımda. çok kısık bir şekilde geliyor ama sonuçta bilinçaltı algılıyordur öyle değil mi ? Yazlıkta olduğum için sesli açamıyorum. Sürekli yeniden başlamak istemiyorum benn yaa :d sıkıldım artık :d ya da ben bir ölçü belirlememiştim daha yeni belirleyip hayal etmeye başladım o yüzden olabilir mi=)
ne kadar çok soru sormuşum:d
o zaman elma portakal vee greyfurt dıyecek ılerde cnm
sen sımdı reglı bıttıkden sonrakı zamanla olacak dolgunlugu goreceksın bıde tatlım
evet sadece yumusak oluyo cok az bı sonme oluyo ama ona ragmen eskı halıyle arasında cook fark oluyo demı
![]()
ayyy allahımmm inş yaaa. zaten 15 -20 gün sonra nasıl olcaklar çook merak ediyorum. portakalda kalayım yeter bana. ahh ahhh valla oluyo yaaave ilk kez bi yöntemin etkisi zamanla artıyor dimi nez
nez12 cim merhaba. Sen 3.cü 21i dinledinmi? 2demi kaldın? Ben ikinciyi dinlemek istiyorum ama henüz kendimi hazır hissetmiyorum yine günde 6 saat kulaklıkla gezmeye. Belki geceleri dinlerim. Bendede gelişme oldu. Ben birinci 21i yaklaşık 1 buçuk 2 ay önce felan yapmıştım galiba. Şu anda eskisinden daha dolgunlar. Yani işe yaradı. Bakalım 2.de n'olcak?bb
olmaz cnm 10 gunde ara verebılırsın bır hafta sart degıl17-07-2011, 18:21
merhaba,ben daha önce bi kez yazmıştım.2. 21 başladım ama 1 gün dinleyebildim sadece çünkü misafir var ve dinleyemiyorum,hani 1 haftalık ara biraz uzasa sorun olurmu,ben yeniden 1 kaç güne başlayabileceğim ancak
merhaba arkadaşlar bugün bende başladım telkine inşallah faydası olur bu sefer çok umutluyum bakalım hayırlısı...aslında sizleri bayadır takip ediyorum daha önce de dinledim bi 15 gün ama tamamlayamadım bu sefer tam dinleyebilirim umarım.bu arada nez senin sayende başladım diyebilirim takipçin oldum valla.bi de işe yararsa parfarite ve sana ne dua ederim.
geçen sefer elimde olmayan bir sebepten bıraktım aslında neyse bu defa bırakmak yok 6 saati geçirmeye çalışıcam bugün 7 saat oldu mesela hala dinliyorum.bi de kurt üzümü bulamadım hurma al dedim eşime adam bıktı benim siparişlerdenolmaz cnm 10 gunde ara verebılırsın bır hafta sart degıl
duzenlı yaptıgın surece uzun surede de olsa cıddı manada olumlu sonuc alıyosun cnm garantı verırım yanı ancak duzenlı yapmak sartıyla tabı 6 saatten de fazla dınleyeceksın bıde yedıklerıne dıkkat edeceksın hadı kolay gelsın cnm guzel haberlerı paylasman dılegıyle![]()
geçen sefer elimde olmayan bir sebepten bıraktım aslında neyse bu defa bırakmak yok 6 saati geçirmeye çalışıcam bugün 7 saat oldu mesela hala dinliyorum.bi de kurt üzümü bulamadım hurma al dedim eşime adam bıktı benim siparişlerdenen kısa zamanda olumlu gelişmeleri yazarım umarım çok sağol.
canım ben izmirdeyim burdaki bimde varmıdır hiç bilmiyorum ama bakıcam.cnm bımde kalmıs olabılır satılmamıs cunku bak ıstersenumarım tatlım
![]()
canım ben izmirdeyim burdaki bimde varmıdır hiç bilmiyorum ama bakıcam.