• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ama bana umutsuzluk oluyo :( hiçbi yerde hiçbi ağrı sızı hissetmiyorum.. herkesin daha ilk günlerde göstermiş belirti :( olmıcak mı :43:

cnm butun belırtılerı bılıyomusun pekı sen tum sayfaları okudunmu tatlım belkıde oluyoda sen farkında degılsın yanı bılmedıgın ıcın olamazmı herkesın ılk gunlerde dıye bıseyde yok bazılarında ılk gunlerde bazılarında ıkıncı haftanın sonunda yanı bunyeye gore degısıyo ıste olumsuz dusunme:37:

[QUOTE gelır cnm hemde fazlasıyla emın ol :34: buna alıssan ıyı olur tatlım bu surecde cok sık olan bısey bu cunku:32:[/QUOTE]

evet biliyorum formu incelerken deneyimlerinizden ama rüya gibiydi regl oldum hatta regl haldeyken bile dolgunluk vardı ama regl biteli 1 hafta oluyor bi kısmı gitti ve hala geri gelemedi neyse takipteyim:1: bu arada bu cıvıma nasıl oluyor hala anlamadım bende olmadı sanki öyle bişey ya???

evet biliyorum formu incelerken deneyimlerinizden ama rüya gibiydi regl oldum hatta regl haldeyken bile dolgunluk vardı ama regl biteli 1 hafta oluyor bi kısmı gitti ve hala geri gelemedi neyse takipteyim:1: bu arada bu cıvıma nasıl oluyor hala anlamadım bende olmadı sanki öyle bişey ya???[/QUOTE]

oyle oluyo cnm ruya bırden bıtıyo:1: ama bı kac haftaya kalmıyo toplanıyo yanı cıvımada bıldıgın yumusama boyle cıvıyo gıbı degısık oluyo sonuyo bıde ama ılk 21de falan daha cok oluyo suan bende cıvıma olmuyo hıc sadece sonme oluyo cnm:34:

evet biliyorum formu incelerken deneyimlerinizden ama rüya gibiydi regl oldum hatta regl haldeyken bile dolgunluk vardı ama regl biteli 1 hafta oluyor bi kısmı gitti ve hala geri gelemedi neyse takipteyim:1: bu arada bu cıvıma nasıl oluyor hala anlamadım bende olmadı sanki öyle bişey ya???

oyle oluyo cnm ruya bırden bıtıyo:1: ama bı kac haftaya kalmıyo toplanıyo yanı cıvımada bıldıgın yumusama boyle cıvıyo gıbı degısık oluyo sonuyo bıde ama ılk 21de falan daha cok oluyo suan bende cıvıma olmuyo hıc sadece sonme oluyo cnm:34:[/QUOTE]

o zaman bu cıvıma değill sönme diyebilirim, teşekkürler tatlım:69:

önceki sayfalarda şimdi halini koydum ilk halini tarif ettim:) 2.cideym şu an bazen çok acele ediorum bir an önce büyüsün aman yatym kalkayım 2 tane tombiş tombiş göğüslerim olsun die telkin en etkili yöntem kesinlikle 3.21 ini bitir ve zamana bırak :) ben şu an 2.13 teyim ilkinde çk fazla etki olmadı ama ikincisinde daha fazla etki gördümmm bnm göğüslerim xx küçük olduğu için biraz daha zamana ihtiycm olacak gibi görünüo bir baktın 3 ü bitirdiğimde 80 penye giyio olurum:)

bnde 4.günümdeym henz pek acele etmiyorum aslında ama bıngıl bıngıl göğüslere sahp olmak istiyoruuuum! :66::66: umarm sende 3.nün sonunda 80 penye giyersiin :)

Nezcim ben 4.günümdeym.ya sanki göğüslermde bi yumuşama mı desem değişik bişy oldu ama ağrı falan hissetmedm hiç.daha doğrusu şöyle bi tedavi görüyorum ve eklem ağrılarm oluyo sürekli.telknden öncede vardı bu ağrılar.o yzden ayırt edemiyorm telkn ağrısı oluyo mu bnde diye :(

cıvıma var dıyosun yanı oda bı belırtı cıvımadan sonra dolgunluk gelıyo arkasından merak etme:16: sart degıl ılla ama destekleme acısından olsa da ıyı olur gojı cnm

hurmayı yalnızca bir gün aksattım birde başlarda bilmediğim için yememiştim onun haricinde hep yedim Nezcim çok sağol:71: cıvımamı bu öyle mi diyoruz ay buda bir belirtiyse ne mutlu bana ama ne olursa hep sanki bana öyle geliyor gibi oluyor belkide normaldede böyle simdi dikkatimi cekmiştir ne bileyim bir görsem somut olarak bedende değişme falan Allahhhhhh daha ne isterim :9:

sacma arkadaşımızın dediği gibi bıngıl bıngıl olsun löp löp :9::9:

bu yıl önümde oturan bir kız arkadaşım vardı bir göğüsleri vardı hem birleşik hep güzel hem büyük 85 desteksiz takıyordu sanırım :53: bir gün aldığı desenli sütyeni gösterdi aynısının 75 i bende vardı ama cok az destek vardı belli belirsiz oda 85 ini almış aynı sütyenin ondaki duruşunu gördükten sonra bir daha onu göremeyeceğim bir yere kaldırmıştım resmen psikolojik çöküntü darbe yemiştim bütün vucuduma küsmüştüm birde kız incecik tek büyük yeri göğüsleri gelde ağlama isyan etme :50::78::78:

Nezcim ben 4.günümdeym.ya sanki göğüslermde bi yumuşama mı desem değişik bişy oldu ama ağrı falan hissetmedm hiç.daha doğrusu şöyle bi tedavi görüyorum ve eklem ağrılarm oluyo sürekli.telknden öncede vardı bu ağrılar.o yzden ayırt edemiyorm telkn ağrısı oluyo mu bnde diye :(

evet benımde cıvıma ılk hafta olmusdu cnm normal yanı telkınden dolayıda oluyo agrılar cnm evet kol bacak omuz koltuk altında falan

hurmayı yalnızca bir gün aksattım birde başlarda bilmediğim için yememiştim onun haricinde hep yedim Nezcim çok sağol:71: cıvımamı bu öyle mi diyoruz ay buda bir belirtiyse ne mutlu bana ama ne olursa hep sanki bana öyle geliyor gibi oluyor belkide normaldede böyle simdi dikkatimi cekmiştir ne bileyim bir görsem somut olarak bedende değişme falan Allahhhhhh daha ne isterim :9:

bu yıl önümde oturan bir kız arkadaşım vardı bir göğüsleri vardı hem birleşik hep güzel hem büyük 85 desteksiz takıyordu sanırım :53: bir gün aldığı desenli sütyeni gösterdi aynısının 75 i bende vardı ama cok az destek vardı belli belirsiz oda 85 ini almış aynı sütyenin ondaki duruşunu gördükten sonra bir daha onu göremeyeceğim bir yere kaldırmıştım resmen psikolojik çöküntü darbe yemiştim bütün vucuduma küsmüştüm birde kız incecik tek büyük yeri göğüsleri gelde ağlama isyan etme :50::78::78:

Ahh ahh bilmez miyim o duyguyuu.Bnde çok küstüm vücuduma bi zaman.ama inanıyorum bu sefer bu telknle istediğimz bıgıl bıngıl göğüslere sahip olucaaaz :)

önemlı degıl tatlım:34:evet buda ayrı bı belırtı ama sonrasında yenı dolgunluk gelıyo buda sevındırıcı cnm:16:zamanla oda olur merak etme cnm ınanmak ıstıyosun suan anlıyorum senı hemde cook ıyı bızımde ıstedıgımız gıbı olacak ınsallah cnm ama ıste sabırlı olmamız gerek zamana ıhtıyacımız var

kızlar ben bunu indirdim fakat 3.08 dk lık bi ses çıktı doğrumu başka bişiy daha inecek mi?

Son düzenleme:
kızlar ben bunu indirdim fakat 3.08 dk lık bi ses çıktı doğrumu başka bişiy daha inecek mi?

doğru canım onu sürekli olarak gün içinde en az 6 en çok 10 saat aralığında dinleyeceksin yani mesela sabahtan 2 akşam üstü 2 gece 2 dinleyebilirsin canım elinden geldiğinde 6 yı aşmaya çalış kulağındayken müzik başka işlerde yapabilirsin tv izlemek hatta başka bir müzikte dinlemek gibi sadece duyman yeterli ben bazen dinlediğimide unutuyorum :9: Birde Nez'in önerisi dinlerken günde 2 hurma ve sabah 15 akşam 15 tane goji berry kurt üzümü yeyin diyor birde yediklerine dikkat edecekmişsin süt,yumurta gibi ürünleri ye canım birde gün aksatma 21 gün aralıksız 1 hafta ara bir daha 21 gün bir hafta ara bir daha 21 gün şeklinde dinliyoruz canım hadi sanada kolay gelsin :13:

Ben 2 gün önce ölçüm:) Bugün 6. günüm (düzenli olarak dinlediğim) ölçü ne kadar doğru bilmiyorum ama benim için fark etmez sadece gelişimini kontrol etmek için zaten:) Benim hiç ağrım yok birşey hissetmiyorum da büyüdüğüne dair ama umutsuz değilim:)

nezcim sen gündüz mü dinledin gece mi?
ben hep gunduz dınledım cnm uykuda dınlemeye calıstım bı kez uyuyamadım ses olunca uyku tutmaz benı o yuzden gunduzlerı dınledım :34:
15.gün sadece 1 gün dinleyemedim ama ben hala bişey hissetmiyorum nerde yanlış yapıyorum acaba :61:

cnm bunyeyle alakalı kısıden kısıye degısıklık gosterıyo ıste belkıde bılınc altın dırenıyo hala kabul etmıyo ılk 21 bıttıkden sonra umarım etkısı olmus olur cnm moralını bozma:16::16:

Back