Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

öncelikle hayırlı olsun ben şu ana kadar 1 ay gibi bi sürede 2-3 cmlik bi gelişme kaydettim henüz, belli başlı belirtilerden sonra memenin şekli de değişiyor örn: memenin eni genişliyo koltuk altına doğru yayılıyor ve meme öne doğru gelişiyor, ayrıca yürürken yaylanıyor

cok guzel sadece telkin mi dinlediniz?

en etkılı yontem bu ıste telkın cnm ya garantı olsun dıye bız ıkı veya uc kez 21 gun seklınde dınlıyoruz yanı bır defa 21 gun yeterlı olmayabılıyo cnm sonme herkesde oluyo gecıcı olarak yaa cok farklı anlatamam yasaman gerek cnm bazen sabahları dolgun aksama dogru sonuyo bıraz sureklı degısım oluyo regl olunca sonuyo bıttıkden sonra fazlasıyla gerı gelıyo dolgunluk buyume surecınde oldugu ıcın degısım normal ama sonup kalmıyo kesınlıkle dıger yontemlerde oldugu gıbı bıde bu uc kez 21 gun bır hafta ara vererek yapmayı yıne telkın hazırlayan bırı demısdı sanırım kızlarda burda paylasdı bu bılgıyı bende ıyı yanı 75 beden oldu bı beden kadar uc ayda buyume oldu dıyebılırım cnm cıdden ıse yarayan tek sey bu sanırım estetık dısında

merhaba,ben daha önce bi kez yazmıştım.2. 21 başladım ama 1 gün dinleyebildim sadece çünkü misafir var ve dinleyemiyorum,hani 1 haftalık ara biraz uzasa sorun olurmu,ben yeniden 1 kaç güne başlıyabilcem anca

Merhaba kızlar bir şey sorucam: ben goji berry yi buldum aldım, yedim tam yutmaya yakın öğürdüm. bi daha denedim yine aynı oldu. sonra 2-3 gün hiç denemedim. bugün suyla yuttum, memnum kaldım:) acaba böyle de etkisini gösterir mi??? çiğnemeden yutmak????

niye tadi kotu mu?

niye tadi kotu mu?

tadı yok gibi aslında, çiğnedikten sonra değişik bi tat mı desem koku mu desem nasıl anlatsam işte öyle bi şey geliyor öğürüyorum ama başkalarına da tattırdım çoğunda öyle şeyler olmadı tatsız bişey dediler, değişik bi tat bırakıyo bana tam yuttuğum sırada. o kadar kötü değil ben huyluyum sadece:))

10 gun ara ver ıstersen cnm sende

cıgnemen gerek cnm ayrıca tadı cok asırı kotu degıl ama sana kotu gelmıs demekkı ılk yedıgımde bende sevmedım cnm ama sonra gogus ıcın yemeye baslayınca severek yıyorum sımdı

neeez senin ne kadar süre daha var 3.21'in bitmesine? bu arada nez diyorum çünkü yaşıtız (forumdan daha önce takip ettiğim kadarıyla biliyorum.)

daha önce farklı yöntemler hiç denemedim (krem,çay, vakum vs.) sadece telkin sayesinde bugüne kadar hiç olmayan meme şeklini aldı diyebilirim bunu telkine borçluyum sanırım
ben dıger yontemlerın bı cogunu denedım keske hıc denemeseydım sana katılıyorum cnm telkın sayesınde guzel sonuc aldık nıhayet bıde dedıgın gıbı once sekıl alıyo sonra doluyo cnm oyle sekılsız de buyumuyo

neeez senin ne kadar süre daha var 3.21'in bitmesine? bu arada nez diyorum çünkü yaşıtız (forumdan daha önce takip ettiğim kadarıyla biliyorum.)

neden bana hıtap ederken soruluyo kı kızlar kucuk buyuk herkes nez dıyebılır yanı hıc oyle takıntım yok cnm sende dıledıgın gıbı hıtap edebılırsın aayy acaba cokmu buyuk gıbı konusuyorum kı yada cok kendını begenmıs falan mı cekınıyo benden kızlar10 gun oldu tatlım 11 gun kaldı gerıye ıste

evet farkı daha 1 ay olmasına rağmen görmeye başladım, ilk başladığımda göğüs altı 78/göğüs ucu 84-regl ile 85 ti şimdi ise göğüs altı 78/göğüs ucundan ise 87-87.5 gibi geliyor umarım doğru ölçüyorumdur tabi

ayy ne güzell finale az kalmış, çok sevindim cnm, ben 2. bitsin 3.de yapıcam zaten 3'ten fazla olmuyormuş sanırım bildiğim kadarıyla doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…