Kizlar parcayi ben de indirdim ve dinlemeye basladim..
Gercek anlamda bir basari yakalaniniz var mi?
Yani tam olarak cm veya ölcü degisimi oldu mu?
Ve ne kadarlik bir süre icersinde acaba, bunlari merak ediyorum.
Simdiden tesekkürler :)
öncelikle hayırlı olsunben şu ana kadar 1 ay gibi bi sürede 2-3 cmlik bi gelişme kaydettim henüz, belli başlı belirtilerden sonra memenin şekli de değişiyor örn: memenin eni genişliyo koltuk altına doğru yayılıyor ve meme öne doğru gelişiyor, ayrıca yürürken yaylanıyor
mrb arkadaslar bende yeni katıldım aranıza telkin de 4. Günüm.ilk defa gögüsümün büyümesi için bir hamle yaptım.daha once de bazı yontemlerle gogüs büyütüp dolgunlastırmıs arkadaslar varsa en etkili yontemleri söyleyebilir mi?ve bir sorum var nez sanaCanım ilk sayfada yazıyo ya telkin 21 günde kodlanıyo ve büyüme istenen ölçüye gelene kadar devam ediyo diye.aradaki sayfaları okuyamadım sonradan 3 kez yapılması gerektiği mi konusuldu? Ve bazı arkadaslarda sönme olmuş sende durumlar nasıl?
tesekkurler canım gayet ayrıntılı anlatmışsınMasallah diorum sana da
Merhaba kızlar bir şey sorucam: ben goji berry yi buldum aldım, yedim tam yutmaya yakın öğürdüm. bi daha denedim yine aynı oldu. sonra 2-3 gün hiç denemedim. bugün suyla yuttum, memnum kaldım:) acaba böyle de etkisini gösterir mi??? çiğnemeden yutmak????
niye tadi kotu mu?
10 gun ara ver ıstersen cnm sendemerhaba,ben daha önce bi kez yazmıştım.2. 21 başladım ama 1 gün dinleyebildim sadece çünkü misafir var ve dinleyemiyorum,hani 1 haftalık ara biraz uzasa sorun olurmu,ben yeniden 1 kaç güne başlıyabilcem anca
merhaba kızlar bir şey sorucam: Ben goji berry yi buldum aldım, yedim tam yutmaya yakın öğürdüm. Bi daha denedim yine aynı oldu. Sonra 2-3 gün hiç denemedim. Bugün suyla yuttum, memnum kaldım:) acaba böyle de etkisini gösterir mi??? çiğnemeden yutmak????
daha önce farklı yöntemler hiç denemedim (krem,çay, vakum vs.) sadece telkin sayesinde bugüne kadar hiç olmayan meme şeklini aldı diyebilirim bunu telkine borçluyum sanırımcok guzel sadece telkin mi dinlediniz?
ıkıncı haftanın sonunda cıkıyo bazılarında cnm bekle daha erken 9 gun ne kı yanıOlmuyo( 9. gün yarın.. hiçbi ağrı sancı hissetmedim (
ben dıger yontemlerın bı cogunu denedım keske hıc denemeseydım sana katılıyorum cnm telkın sayesınde guzel sonuc aldık nıhayetdaha önce farklı yöntemler hiç denemedim (krem,çay, vakum vs.) sadece telkin sayesinde bugüne kadar hiç olmayan meme şeklini aldı diyebilirim bunu telkine borçluyum sanırım
neeez senin ne kadar süre daha var 3.21'in bitmesine? bu arada nez diyorum çünkü yaşıtız(forumdan daha önce takip ettiğim kadarıyla biliyorum.)
ben dıger yontemlerın bı cogunu denedım keske hıc denemeseydım sana katılıyorum cnm telkın sayesınde guzel sonuc aldık nıhayetbıde dedıgın gıbı once sekıl alıyo sonra doluyo cnm oyle sekılsız de buyumuyo
neden bana hıtap ederken soruluyo kı kızlar kucuk buyuk herkes nez dıyebılır yanı hıc oyle takıntım yok cnm sende dıledıgın gıbı hıtap edebılırsın aayy acaba cokmu buyuk gıbı konusuyorum kı yada cok kendını begenmıs falan mı cekınıyo benden kızlar 10 gun oldu tatlım 11 gun kaldı gerıye ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?